Amestec exclusiv Elevation doTerra (15 ml)

Amestecul exclusiv doTerra Elevation combină mirosurile florale înălțătoare și euforice ale uleiurilor esențiale de Lavandin, Levănțică, Roiniță, Ylang Ylang și Osmanthus cu aromele uleiurilor esențiale de Mandarină, Santal Amyris, Salvie, Santal Hawaiian, Ho Wood și Mirt Lămâios, pentru a crea un amestec unic ce promovează o stare de spirit și sentimente pozitive și de încredere.

Elevation este unul dintre multele amestecuri doTerra formulate cu uleiuri esențiale certificate și testate CPTG. Aceste uleiuri esențiale pure extrem de puternice provin de la plante cultivate și recoltate din medii ideale și apoi distilate și testate pentru puritate și potență. Aceste procese atente produc uleiuri esențiale pure, de cea mai înaltă calitate.
Dacă ești în căutarea unor soluții naturale care să promoveze vitalitatea și o stare de bine generală, produsele doTerra sunt alegerea perfectă pentru tine.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 0€
PREȚ DE MEMBRU:€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Elevation doTerra – Descriere

Îmbogățit cu o combinație de uleiuri esențiale calmante și revitalizante, amestecul pentru revitalizare doTerra Elevation te va ajuta să ai o stare de spirit mai bună și îți va tempera emoțiile negative, pentru a crea o atmosferă veselă și liniștitoare.

Beneficiile puternice ale acestui amestec de revitalizare pot fi obținute atât aromatic, cât și topic. Când este difuzat, amestecul cu arome dulci de flori și citrice poate ajuta la reducerea sentimentelor de stres, umplând camera cu o aromă energizantă și răcoritoare.
Amestecul poate fi utilizat și local pentru a promova vitalitatea, încrederea în propria persoană și o stare de spirit pozitivă.
DoTerra Elevation este unul dintre cele mai populare amestecuri de uleiuri esențiale care te pot ajuta în reducerea stărilor de stres.
Aroma energizantă și răcoritoare, îmbogățită cu o combinație de uleiuri esențiale care echilibrează și revitalizează.

Amestec exclusiv Elevation doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Folosește amestecul Elevation topic și aromatic când începi să simți că te cuprind emoțiile negative. Elevation este un amestec compus din uleiuri esențiale revitalizante și înălțătoare, un amestec perfect atunci când te simți trist.
 •  Pune în difuzor 1-2 picături din amestecul pentru revitalizare Elevation și bucură-te de aroma sa energizantă. Elevation nu numai că are beneficii puternice pentru starea de spirit, dar aroma sa va aduce un miros răcoritor ori de câte ori folosești acest amestec.
 •  Folosește ametescul pentru revitaliare doTerra Elevation în difuzor sau pe piele pentru a crea în jurul tău un mediu revitalizant care te va stimula și te va ajuta să savurezi bucuriile vieții. Amestecul doTerra Elevation este renumit pentru capacitatea sa de a promova o dispoziție pozitivă.
 •  Difuzează amestecul de uleiuri esențiale doTerra Elevation înainte de un interviu, pentru a promova sentimente de încredere. Vei intra în sala de interviuri încrezător în propria persoană, unică și puternică.
 •  Aplică amestecul doTerra Elevation pe zona inimii, pe tâmple și pe încheieturi și masează pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și pentru a promova vitalitatea. Poți aplica în orice moment al zilei, pentru o revigorare rapidă, sau dimineața pentru a întâmpina în forță o nouă zi.
 •  Difuzează amestecul doTerra Elevation dimineața, pentru a-ți ajuta copiii sau adolescenții să se trezească după un somn profund cu o stare de veselie și bună dispoziție. Vei crea astfel o atmosferă pozitivă și o stare de spirit energizată în întreaga casă.
 •  Adaugă în cada plină de apă câteva picături din amestecul doTerra Elevation pentru o experiență relaxantă și înălțătoare. Elevation te va ajuta să ameliorezi stările de stres și să creezi o atmosferă înălțătoare când stresul și sarcinile de peste zi par să planeze asupra ta. Pentru a te asigura că amestecul se dispersează perfect, adaugă în apă și o linguriță de miere, ulei vegetal sau lapte integral și pune uleiul chiar înainte să intri în cadă, astfel încât să previi evaporarea sa.
 •  Pune 3-4 picături din amestecul doTerra Elevation în difuzorul preferat și bucură-te de aromele sale când ai nevoie de un boost de încredere în tine sau când vrei să reduci nivelul de stres.
 •  Diluează amestecul doTerra Elevation cu Ulei de fracționat și utilizează în cadrul unui masaj revitalizant, după o zi lungă de muncă.
 •  Aplică topic amestecul doTerra Elevation înaintea unei întâlniri importante sau înainte de un discurs pe care urmează să îl ții, pentru a elimina din tensiune și din starea de stres.
 •  Difuzează amestecul doTerra Elevation într-o sală de clasă sau acasă când esti în căutarea unei experiențe mai pozitive. Vei amplifica astfel atmosfera pozitivă în încăpere și încrederea în sine.
 •  Masează o picătură din amestecul doTerra Elevation în palme și inspiră pentru a te bucura de un parfum personal energizant.

Amestec exclusiv Elevation doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Elevation doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Lavandin (flori)
Ulei esențial de Tangerină (coajă)
Ulei esențial de Levănțică (flori)
Ulei esențial de Santal Amyris (scoarță)
Ulei esențial de Salvie (flori/frunze)
Ulei esențial de Santal Hawaiian (lemn)
Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Ulei esențial de Lemn de Ho (frunze)
Ulei esențial de Osmanthus (flori)
Ulei esențial de Mirt lămâios (frunze)
Ulei esențial de Roiniță (flori/frunze)

Amestec exclusiv Elevation doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului. A nu se administra intern.

Descriere aromatică: floral, dulce, citric
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?