Amestec exclusiv Whisper doTerra (5 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Paciuli, Bergamotă, Santal Hawaiian, Trandafir, Absolut de Vanilie, Iasomie, Scorțișoară, Vetiver, Labdanum, Cacao, Ylang Ylang, diluate în Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru femei doTerra Whisper este un amestec complex și variat, ce crează un parfum personalizat pentru fiecare femeie.

Cu o combinație de uleiuri esențiale interesante și îmbietoare, amestecul pentru femei Whisper oferă o aromă moscată și caldă și un miros unic, personalizat. Acest amestec distinctiv se combină cu chimia personală a fiecărei femei pentru a crea un parfum personal minunat și atrăgător.

Parfumurile moi, calde și florale ale uleiurilor de Ylang Ylang, Iasomie și Paciuli sunt completate de cele puternice și dinamice de Trandafir, Santal Hawaiian și Bergamotă, pentru un melanj absolut special marca doTerra, care nu trebuie să lipsească din arsenalul zilnic de frumusețe al niciunei femei.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 0€
PREȚ DE MEMBRU:€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Whisper doTerra – Descriere

Amestecul de uleiuri esențiale Whisper conține unele dintre cele mai importante uleiuri florale utilizate în industria parfumurilor și aromoterapiei.
Când aceste parfumuri sunt combinate în amestecul pentru femei Whisper, ele eliberează o aromă moscată, picantă și dulce, moale și caldă, excelentă pentru ocaziile de zi cu zi, dar și parfumul perfect pentru o noapte specială.
Aroma acestui amestec, combinată cu parfumul personal al unei persoane, poate atrage și intriga simțurile celor din jur, dar și ale celei care îl poartă.
Whisper poate fi folosit aromatic sau local pentru pentru a promova emoțiile calme și pentu un plus de atractivitate.

Amestec exclusiv Whisper doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul de uleiuri esențiale doTerra Whisper pe încheieturi, pe ceafă și pe punctele de puls pentru a-ți crea propriul parfum distinct și personal, un miros irezistibil, obținut în combinație cu chimia fiecărei femei..
 •  Distribuie 1-2 picături din amestecul Whisper în palme și aplică-l pe haine, eșarfe și paltoane, pentru o aromă moale și florală, care te va ajuta să experimentezi emoții liniștitoare pe tot parcursul zilei.
 •  Aplică amestecul de uleiuri esențiale Whisper pe încheieturi pentru a crea un parfum unic excelent, ce accentuează chimia corpului.
 •  Experimentează parfumurile unice și beneficiile liniștitoare ale amestecului Whisper cu bijuterii pentru aromaterapie. Poartă un pandantiv natural din lut, care absoarbe ușor uleiurile esențiale și te va ajuta să te bucuri de beneficiile aromatice unice ale Whisper, promovând emoții calme și o aromă caldă oriunde ai merge.
 •  Combină 1-2 picături de Whisper cu o loțiune pentru mâini, pentru o hidratare plină de arome unice și parfumuri florale.
 •  Combină 1-2 picături din amestecul de uleiuri esențiale doTerra Whisper cu loțiunea ta de corp și te vei bucura de o piele hidratată, experimentând în același timp beneficiile puternice și parfumurile florale ale acestui amestec.
 •  Pune 3-4 picături din amestecul de uleiuri esențiale Whisper în difuzor și difuzează noaptea, pentru o aromă încălzitoare și atrăgătoare, care va intriga simțurile.
 •  Aplică 1-2 picături de doTerra Whisper pe pernă, pentru a te simți și mai bine în confortul așternuturilor tale.
 •  Aplică Whisper pe punctele de puls seara, când ieși la o întâlnire romantică sau acasă, după cină, și vei observa cum aroma sa unică îți îmbunătățește atracția naturală.

Amestec exclusiv Whisper doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 1-2 picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Whisper doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Paciuli (frunze)
Ulei esențial de Bergamotă (coajă)
Ulei esențial de Santal Hawaiian (lemn)
Ulei esențial de Trandafir (flori)
Ulei esențial de Iasomie (flori)
Ulei esențial de Scorțișoară (lemn)
Ulei esențial de Vetiver (rădăcină)
Ulei esențial de Labdanum (frunze/tulpină)
Ulei esențial de Cacao (semințe)
Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Absolut de Vanilie
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Whisper doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: moscat, cald, condimentat, delicat, dulce
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?