Ulei esențial de Portocală amară (Petitgrain) doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Portocală amară (Petitgrain) este obținut din distilarea cu abur a frunzelor și ramurilor tinere ale copacului Citrus aurantium, originar din Sudul Chinei și adus în Paraguay în secolul al XIX-lea.

Copacul Citrus aurantium produce trei feluri de uleiuri esențiale: uleiul esențial de Petitgrain – un ulei răcoritor, floral și erbaceu – din ramuri tinere și frunze, uleiul esențial de Neroli din florile acestui copac și uleiul esențial de Portocală Amară din coaja de portocală amară.

Uleiul de Petitgrain a fost folosit istoric pentru o serie de practici tradiționale pentru sănătate și este un ingredient popular din industria de beauty încă din secolul al XVIII-lea.
Acest ulei este obținut ca parte a inițiativei doTerra Co-Impact Sourcing din Paraguay, fiind un proces care oferă venituri pentru fermierii din zonele rurale și care contribuie la protejarea pădurilor tropicale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 41.00€
PREȚ DE MEMBRU:30.75€

Ulei esențial de Portocală amară doTerra – Descriere

Obținut din portocalul amar, uleiul esențial de Petitgrain doTerra este folosit de mult timp în practicile de sănătate tradiționale, în scopuri de curățare și pentru diferitele sale beneficii interne. Utilizat la scară largă în industria parfumurilor, acest ulei oferă o aromă proaspătă, florală și adesea erbacee care îl face unic și util într-o varietate de situații.

De la promovarea somnului odihnitor până la susținerea funcției imune sănătoase, utilizările și beneficiile uleiului Petitgrain sunt cu siguranță foarte variate și importante.Compoziția chimică a uleiului esențial de Petitgrain contribuie la capacitatea sa de a oferi beneficii calmante și relaxante, contribuind la un mediu liniștit, motiv pentru care poate fi util pentru promovarea unui somn odihnitor.

În plus, uleiul esențial de Petitgrain induce sentimente de relaxare atunci când este aplicat local și reduce aspectul imperfecțiunilor pielii.

Ulei esențial de Portocală amară doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Pune câteva picături de ulei esențial de Petitgrain pe perne și așternut înainte de culcare, pentru a te bucura de beneficiile aromatice ale acestui ulei. Poți face, de asemenea, și o combinație între ulei esențial de Petitgrain și ulei esențial de Bergamotă și Levănțică, un amestec ideal pentru a promova sentimente de relaxare.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Petitgrain în apă sau alte băuturi și profită de beneficiile acestui ulei pentru sistemele cardiovascular, nervos, digestiv și imunitar, bucurându-te în același timp și de gustul său răcoritor.

– Diluează câteva picături de ulei esențial de Petitgrain cu ulei de nucă de cocos fracționat doTerra și masează-ți tălpile când simți nevoia unui masaj relaxant pentru picioare. Te vei simți relaxat în cel mai scurt timp.

– Pune 3-4 picături de ulei esențial de Petitgrain în difuzor atunci când ai nevoie de relaxare și de calmarea sentimentelor, ca și de un somn odihnitor.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Petitgrain în ceaiurile de plante sau în alte băuturi calde pe care le consumi pentru a contribui la îmbunătățirea aromei, dar și pentru a beneficia de proprietățile calmante ale uleiului.

– Dizolvă 2-3 picături de ulei esențial de Petitgrain în ulei de nucă de cocos fracționat doTerra și aplică amestecul pe petele sau imperfecțiunile tenului.

– Difuzează uleiul esențial de Petitgrain în casă, la birou sau în sala de clasă când simți nevoia să creezi un mediu relaxant și calmant. Poți combina, de asemenea, uleiul de Petitgrain cu alte uleiuri calmante, precum uleiurile esențiale de Bergamotă, Levănțică sau Eucalipt, pentru a promova relaxarea.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Petitgrain într-o capsulă vegetală si administrează intern pentru a resimți beneficiile antioxidante pe care acest ulei le are de oferit.

– Combină uleiul esențial de Petitgrain cu o cremă hidratantă pentru față și folosește amestecul pentru a atenua imperfecțiunile tenului.

Ulei esențial de Portocală amară doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Portocală amară

Pentru că este un ulei esențial de citrice, uleiul esențial de Portocală amară (Petitgrain) se va amesteca bine cu alte uleiuri pe bază de citrice, precum uleiul esențial de Bergamotă sau uleiul esențial de Lămâiță. În plus, acest ulei se amestecă bine și cu uleiuri esențiale calde precum uleiul esențial de Scorțișoară sau uleiul esențial de Cassia. Notele proaspete, florale ale uleiului de Portocală amară îl fac, de asemenea, un partener perfect pentru uleiurile esențiale precum cele de Mușcată sau de Eucalipt.

Ulei esențial de Portocală amară doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: proaspăt, floral, ușor ierbaceu
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: frunze/ramuri tinere
Constituenții principali: acetat de linalil, linalool, alfa-terpineol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?
Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte, promoții, produsul lunii gratis.
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

Vreau cont doTERRA!