Ulei esențial de Wintergreen Nepalez doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Wintergreen Nepalez este obținut prin procesul de distilare cu aburi din frunzele plantei Gaultheria fragrantissima, un arbust care se găsește în zonele de conifere.
Planta pe care doTerra o folosește pentru uleiurile sale esențiale este cultivată și recoltată în regiunile muntoase din Nepal.

Uleiul de Wintergreen nepalez conține o componentă chimică unică, numită salicilat de metil, ce apare în mod natural doar în două plante din întreaga lume – wintergreen și mesteacăn – și conține proprietăți puternice de calmare.

Proprietățile calmante și liniștitoare, ca și beneficiile sale topice puternice fac din uleiul esențial de Wintergreen un ulei esențial doTerra extrem de apreciat.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 37.33€
PREȚ DE MEMBRU:28€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Wintergreen Nepalez doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Wintegreen doTerra oferă un miros dulce, mentolat și răcoritor. Aroma sa poate fi atât înălțătoare, cât și revigorantă, mai ales atunci când este combinată cu alte uleiuri esențiale de mentă sau uleiuri esențiale de citrice dulci pentru difuzie.

Uleiul esențial de Wintergreen are, de asemenea, beneficii topice puternice, datorită salicilatului de metil, care oferă proprietăți puternice de calmare a pielii.
Acest ulei este extrem de apreciat pentru beneficiile sale topice de calmare a pielii și este utilizat în mod obișnuit în loțiuni, creme și produse de igienă orală.
Senzația de calmare a pielii pe care o conferă uleiul esențial de Wintegreen îl face un ulei esențial ideal de utilizat în masaj.

Ulei esențial de Wintergreen Nepalez doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Folosește 2-3 picături de ulei esențial de Wintergreen diluat cu ulei de cocos fracționat la un masaj relaxant după antrenament.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Wintergreen în difuzor și adu prospețimea acestui ulei în casă. Alături de aroma sa curată, uleiul de Wintergreen va contribui la promovarea unui efect înălțător și stimulator asupra simțurilor.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Wintergreen pe o dischetă de bumbac și pune-o în geanta ta de sală pentru a masca mirosul hainelor transpirate cu o aromă dulce și mentolată.

– Adaugă 1-2 picături de ulei Wintergreen în apa de baie și bucură-te de senzațiile liniștitoare ale acestui ulei, care va contribui la calmarea corpului și va da un boost bine-meritat minții.

– Aplică ulei esențial de Wintergreen pe piele pentru a contribui la reducerea aspectului petelor și a te simți confortabil și încrezător în propria piele.

– Masează o picătură de ulei Wintergreen pe ceafă și pe umeri pentru o aromă revigorantă, înălțătoare.

– Masează două picături de ulei esențial Wintergreen pe punctele de reflexoterapie de la nivelul picioarelor înainte de culcare, pentru o senzație de răcorire a pielii.

Ulei esențial de Wintergreen Nepalez doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Wintergreen Nepalez

Uleiul esențial de Wintergreen Nepalez se îmbină foarte bine cu uleiul esențial de Maghiran, cu uleiul esențial de Mentă, cu uleiul esențial de Mentă Creață, cu uleiul esențial de Cimbru, cu uleiul esențial de Oregano, cu uleiul esențial de Portocală sălbatică, precum și cu uleiul esențial de Ylang Ylang.

Ulei esențial de Wintergreen Nepalez doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: dulce, mentolat, revigorant
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: frunză
Constituenții principali: salicilat de metil
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?