Amestec de uleiuri esențiale MetaPWR 15 ml

Luati acest produs intern pentru a ajuta la reducerea foamei, a poftei de mancare, reducerea dimensiunii celulelor adipoase si la sustinerea functiei metabolice.

Acest blend face parte din sistemul metapower in 3 pasi pentru sustinerea metabolica. Se recomanda a se folosi impreuna cu MetaPWR Advantage si MetaPWR Assist.
MetaPWR Beadlets si MetaPWR Softgel sunt variante ale aceluiasi amestec de uleiuri esentiale MetaPWR, dar ambalajul este de tip biluta mica si capsula moale. Daca focusul este pentru a scadea in greutate atunci si acestea 2 va sunt necesare.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 45€
PREȚ DE MEMBRU:33.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec de uleiuri esențiale MetaPWR – Utilizari

Se recomanda utilizarea zilnică a acestui amestec de uleiuri esențiale in apa. Se ia o sticla de sticla de 750 ml, si se adauga 5 picaturi din acest blend, impreuna cu inca 5 picaturi de ulei esential dōTERRA de lemon, wild orange sau grapefruit. Cand se termina reumpleti. Se recomanda sa beti pe tot parcursul zilei minim 4 sticle de acest fel, pentru a avea efectul dorit.

Pe lângă sticluța de 15 ml, MetaPWR este disponibil și în biluțe mici (metapower beadlets)și capsule moi (metapower softgel), si toate sunt adecvate pentru vegetarieni și pentru persoanele care urmează o dietă ketogenică.

Amestec de uleiuri esențiale MetaPWR – continut

Amestecul de uleiuri esențiale MetaPWR conține proporții echilibrate exclusive de uleiuri esențiale CPTG de Grapefruit, Lămâie, Mentă, Ghimbir și Scorțișoară. Acest amestec de uleiuri esențiale este prezent în toate produsele MetaPWR, inclusiv în MetaPWR Assist și MetaPWR Advantage.

Studiile preclinice sugerează că uleiul esențial de Grapefruit, datorită conținutului său ridicat de limonen, poate susține sănătatea metabolismului, dacă este folosit intern. Uleiul esențial de Lămâie este, de asemenea, bogat în limonen. Despre uleiul esențial de Mentă s-a dovedit că ajută la îmbunătățirea performanțelor fizice, dacă este folosit intern.
Însă când toate cele cinci uleiuri esențiale sunt combinate în proporții corecte, ca in acest blend special, se poate obține o acțiune puternică pe metabolism.

Amestec de uleiuri esențiale MetaPWR – Instrucțiuni de utilizare

Difuzează sau pune câteva picături pe mâini, ține-le langa nas și inhalează profund pentru a te bucura de un mediu stimulant, ideal pentru exerciții fizice.
Combină cu un ulei purtător sau loțiune în timpul unui masaj revigorant.
Ia intern pentru a ajuta la reducerea poftei de mâncare.*

Utilizare aromatică: Adaugă patru picături în difuzorul tău preferat.
Utilizare internă: Ia patru picături în 250ml apă.
Utilizare topica: Aplică una sau două picături în zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii. Vezi precauțiuni suplimentare mai jos.

Amestec de uleiuri esențiale MetaPWR – Ingrediente

  • Ulei esential de Lamaie
  • Ulei esential de Grapefruit
  • Ulei esential de Menta
  • Ulei esential de Ghimbir
  • Ulei esential de Scortisoara

Amestecul de uleiuri esențiale MetaPWR – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau suferi de afecțiuni medicale cunoscute, stai de vorbă cu medicul înainte de administrarea amestecului de uleiuri esențiale MetaPWR.
A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.
Evită contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile. Evită lumina soarelui și razele UV cel puțin 12 ore după aplicarea produsului.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?