Politică de confidențialitate

Cand vizițati acest site sau cand ne contactati sau cand apelati la Serviciile noastre, ne incredintati datele dumneavoastra. Va prezentam in cele ce urmeaza ce date prelucram, scopul prelucrarii si ce facem cu aceste date. Vom depune intreaga diligenta pentru ca prelucrarea datelor dumneavoastra sa se realizeze in siguranta.

Acest site va lua toate masurile tehnice si organizatorice adecvate in vederea protejarii datelor cu caracter personal de care ia cunostinta prin intermediul acestui site, precum si pentru a preintampina / impiedica distrugerea accidentala sau ilegala, pierderea, modificarea, dezvaluirea sau accesul neautorizat asupra acestor date, sau orice alte forme de prelucrare ilegala.

Utilizarea Serviciului nu poate fi realizata decat dupa ce, in prealabil, ati citit in integralitate si v-ati manifestat consimtamantul cu privire la informatiile din Sectiunea Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal — ”Politica de confidentialitate”, iar prin bifarea casutei “Sunt de acord” declarati ca ati citit integral aceste informatii, sunteti de acord cu acestea si va exprimati acordul pentru a intra sub incidenta lor.

Daca nu sunteti de acord cu informatiile din Sectiunea Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal — ”Politica de confidentialitate”, va rugam sa nu utilizati serviciile paginii noastre de web.

DEFINIȚII & TERMENI

„GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”).

O „persoana fizica identificabila” este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prin ”Prelucrare” vom intelege orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

”Date privind sanatatea” inseamna date cu caracter personal legate de sanatatea fizica sau mentala a unei persoane fizice, inclusiv prestarea de servicii de asistenta medicala, care dezvaluie informatii despre starea de sanatate a acesteia (cu titlu exemplificativ: simptome, boli anterioare, analize si tratamente anterioare, grupa sangvina, tratament prescris sau/si administrat, recomandari medicale, date din dosarul medical personal, istoric medical familial, date biometrice, etc).

DIANAGUBAS.COM poate schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa afisarea pe site si/sau notificare pe e-mail.

CE DATE COLECTĂM?
  1. DATE pe care ni le furnizati voluntar. Cand utilizati formularele de inregistrare de pe site, cand ne contactati prin telefon sau e-mail sau comunicati cu noi in orice mod, ne dati in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii includ numele, prenumele, localitatea,adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii pot contine si date privind sanatatea dumneavoastra.
    Cand va abonati la newsletter ne dati in mod voluntar adresa de email. Oferindu-ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau transferam informatii catre terti.
  2. Date pe care le colectam automat. Cand navigati pe site-ul nostru, este posibil sa colectam informatii despre vizita dumneavoastra pe site. Aceste informatii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ati interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare.
CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE?

In privinta datelor pe care ni le oferiti voluntar prin completarea si trimiterea formularelor sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este „luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract” (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) si „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016). De asemenea, datele sunt prelucrate in si pentru executarea unui contract (prestarea Serviciului).

Consimtamantul dumneavoastra nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea si executarea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, va dati in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.

ÎN CE SCOPURI COLECTĂM DATELE?
  • pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii si executarii unui contract (prestarii Serviciului);
  • pentru a oferi si imbunatatii Serviciile pe care le oferim;
  • pentru a va raspunde la intrebari si solicitari;
  • pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
  • pentru activitati de marketing sau comerciale, inclusiv publicitate;

Pentru a nu mai primi mesaje promotionale, puteti urma instructiunile de dezabonare incluse in fiecare e-mail.

DIANAGUBAS.COM prelucreaza date cu caracter personal in scopul prestarii serviciilor din sfera sa de activitate, inclusiv pentru realizarea de programari in vederea prestarii Serviciilor, pentru comunicari de marketing, gestionarea sistemelor de comunicatii si IT, gestiune financiara,.

Prin completarea formularului de contact sau transmiterea datelor cu caracter personal sub orice forma in cadrul platformei  dumneavoastra declarati ca ati luat cunostinta de intreg continutul prezentei Informari si consimtiti la prelucrarea datelor cu caracter personal, in scopurile mentionate in cuprinsul prezentului act.

In mod expres, dumneavoastra declarati ca sunteti de acord si consimtiti la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru comunicari de marketing, prin orice mijloace de comunicare (cu titlu exemplificativ: prin email, telefon, sms, posta, mesaje transmise prin diferite platforme de socializate sau aplicatii, etc), privind Serviciile disponibile, abonare la newsletter si furnizarea altor informatii de interes.

Pentru Serviciile prestate on-line, se interzice utilizatorului/beneficiarului efectuarea de inregistrari integrale sau partiale ale Serviciilor prestate, audio sau/si video, indiferent de suportul pe care acestea se realizeaza. In acest sens, utilizatorul/beneficiarul se obliga sa nu realizeze inregistrari integrale sau partiale ale serviciilor prestate, audio sau/si video, indiferent de suportul pe care acestea se realizeaza, precum se obliga sa nu divulge catre niciun destinatar astfel de inregistrari, in caz contrar urmand a suporta intregul prejudiciu care s-ar aduce din incalcarea acestor obligatii.

Va asiguram ca prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se va realiza in mod echitabil, in scopurile determinate sau determinabile conform celor ce preced, intr-o modalitate care asigura securitatea adecvata a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, fiind luate masuri tehnice si organizatorice adecvate. Atunci cand datele cu caracter personal au fost divulgate catre destinatari, destinatarii vor respecta toate obligatiile legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal, asigurand securitatea adecvata a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.

CAT TIMP PRELUCRĂM DATELE?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi.

ÎNTREBĂRI ȘI SOLICITĂRI. RECLAMAȚII

Pentru intrebari, solicitari si reclamatii privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa va adresati la email CONTACT@DIANAGUBAS.COM. Vom raspunde solicitarii dumneavoastra intr-un termen de 30 de zile de la data inregistrarii cererii/reclamatiei.