Ne putem descoperi doar atunci
când ne conectăm cu sinele!

ÎȚI MULȚUMESC PENTRU INTERESUL DE A MĂ CUNOAȘTE MAI BINE!

Eu sunt Diana și sunt fericită că te afli aici, pentru că asta înseamnă că ești gata pentru o călătorie către „mai bine” împreună cu mine.

Ca să ai o idee despre parcursul meu, am absolvit Academia de Educație Fizică și Sport din București cu specializarea în kinetoterapie. Întotdeauna am fost pasionată de sănătate, iar experiențele în viață întotdeauna m-au adus pe această cale. Îndrăznesc să cred că domeniul m-a ales pe mine și viceversa. Am lucrat 11 ani în centre spa pe vapoare de croazieră, ceea ce mi-a oferit și șansa de a colinda prin mai toată lumea.

În prezent, locuiesc în Brașov înconjurată de o familie minunată și un cerc de prieteni pe măsură. Jobul meu full-time de mamă a unei fetițe curioase și energice de 8 ani îmi lasă, din fericire, suficient timp pentru a-mi explora în continuare pasiunile. Astfel, în 2017 am descoperit uleiurile esențiale doTerra, iar după o documentare ca la carte, am început să le folosim cu toții sub toate formele: aromatic, topic și intern. Proprietățile și eficiența testată m-au determinat să le recomand mai departe și să aprofundez subiectul, iar în 2019 m-am specializat și în Aromaterapie.

Particip constant la conferințe susținute de experți locali și internaționali în Aromaterapie, pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a mă asigura că ofer cele mai bune recomandări de uleiuri esențiale doTerra. Consider că procesul de dezvoltare a propriei persoane nu se oprește niciodată, iar acest lucru se reflectă în fiecare nivel al activității mele.

Diana Gubaș

Aromatherapeut & Holistic Therapist
CINE E OMUL DIANA

Pentru că diplomele și studiile nu sunt concludente în cunoașterea profundă, hai să îți povestesc puțin despre cine sunt cu adevărat și cum am ajuns aici.

Întotdeauna am fost pasionată de natură, sănătate, nutriție, spiritualitate și modalitățile prin care putem atinge idealul de minte sănătoasă într-un corp la fel de sănătos. Îmi investesc tot timpul și energia în dezvoltarea personală și documentarea pe temele care mă interesează, astfel încât să pot împărtăși informații valoroase cu cei care îmi împărtășesc viziunea.

Nu am optat aleatoriu pentru uleiurile esențiale și produsele doTerra. Le-am ales pentru că efectele pozitive ale acestora sunt dovedite și cred cu tărie că ne pot ajuta să atingem bunăstarea fizică și emoțională, în combinație cu obiceiuri sănătoase. Sunt aici pentru a te ajuta să găsești soluții organice pliate perfect pe nevoile tale și ale familiei tale, întrucât natura e antidotul pentru o gamă largă de nereguli ale organismului.

Cred cu tărie că ne putem descoperi doar atunci când ne conectăm cu sinele și că natura e cel mai puternic accelerator în acest proces profund. Aspirația mea să inspir cât mai mulți oameni să se întoarcă la natură și să atingă armonia sublimă cu ajutorul ei.
Sunt recunoscătoare că fac parte din marele proiect doTerra și că pot contribui la îmbunătățirea vieții atâtor oameni, picătură parfumată cu picătură parfumată.

AROMATHERAPY BY DŌTERRA

” Bucură-te de darul pământului și include aceste produse cu proprietăți uimitoare în viața ta.

Lasă natura să hrănească lumea ta interioară!

DESCOPERĂ MAI MULTE PE
INSTAGRAM & FACEBOOK
[instagram-feed]