Amestec exclusiv Air doTerra (15 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Dafin, Mentă, Eucalipt, Arobore de ceai/Melaleuca, Lămâie, Ravensara, și Cardamom, amestecul exclusiv pentru claritate doTerra Air facilitează respirația și conferă o senzație de eliberare a căilor respiratorii.
Amestecul de uleiuri esențiale Air este unul dintre cele mai populare amestecuri oferite de doTerra, datorită utilizărilor și beneficiilor sale puternice.
Renumit pentru capacitatea sa de a menține o senzație de claritate a căilor respiratorii, doTerra Air este un produs reprezentativ al gamei doTerra, îmbogățit cu o serie de uleiuri care revigorează și împrospătează, promovând senzația de respirație ușoară.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 43€
PREȚ DE MEMBRU:32.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Air doTerra – Descriere

Unul dintre cele mai populare amestecuri de uleiuri esențiale oferite de doTerra, Air este un must-have atunci când simți nevoia de o respirație ușoară, când vrei să elimini blocajele respiratorii, când ai nevoie de un plus de protecție împotriva riscurilor sezoniere, precum și atunci când vrei să promovezi un somn odihnitor.
Amestecul de uleiuri esențiale doTerra Air poate fi utilizat atât aromatic, cât și local, pentru a contribui la minimizarea efectelor riscurilor sezoniere.
Acest amestec puternic poate fi folosit atât dimineața pentru energizare și revigorare, cât și seara pentru un somn liniștit.

Amestec exclusiv Air doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul doTerra Air pe piept și inspiră profund pentru a experimenta un vapor răcoritor și revigorant. Îți vei menține astfel senzația de căi respiratorii curate.
 •  Aplică 1-2 picături din acest amestec pe tălpi, dimineața, pentru a începe ziua cu o aromă revigorantă.
 • Difuzează 3-4 picături din amestecul doTerra Air acasă sau la serviciu, la schimbările de anotimp, pentru a minimiza efectele riscurilor sezoniere.
 • Difuzează 3-4 picături de doTerra Air când zgomotele puternice te mențin treaz în timpul nopții sau dacă te confrunți în mod obișnuit cu insomniile. Efectul calmant al doTerra Air promovează un somn odihnitor, iar aroma sa proaspătă și mentolată umple camera, permițându-ți să te bucuri de un somn odihnitor toată noaptea.
 •  Aplică 3-4 picături de doTerra Air în palme și inhalează direct atunci când riscurile din mediu sau sezoniere sunt la cote mai mari.
 •  Aplică amestecul pentru claritate doTerra Air pe torace și pe picioare pentru a reduce efectele schimbărilor de anotimp și ale bolilor asociate.
 •  Masează 1-2 picături din amestecul doTerra Air pe piept când simți că te doare gâtul sau întâmpini dificultăți respiratorii. Amestecul de uleiuri esențiale doTerra Air conferă senzația de căi respiratorii curate și respirație ușoară.
 •  Aplică topic amestecul de uleiuri esențial doTerra Air pe piept sau pe gât când pornești în excursii, drumeții sau mergi în camping cu familia, pentru a reduce efectele schimbărilor bruște de temperatură și pentru a te bucura din plin de activitățile în natură, la altitudine mare.
 •  Combină 2-3 picături din amestecul doTerra Air cu uleiurile tale esențiale preferate și difuzează acasă sau la birou. Aroma mentolată și proaspătă a doTerra Air va avea un efect calmant asupra celor care simt mirosul său aerat.
 •  Pentru a învălui întreaga casă într-o aromă revigorantă și înălțătoare, adaugă 1-2 picături de doTerra Air în difuzor alături de uleiuri esențiale de Mentă, Mentă Creață, Portocale sălbatice, Bergamotă și Lime.
 •  Adaugă 1-2 picături de doTerra Air într-o baie caldă, alături de săruri Epsom, pentru o senzație liniștitoare.
 •  Adaugă 3 picături din amestecul doTerra Air pe podeaua dușului pentru o aromă care promovează vitalitatea.

Amestec exclusiv Air doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Air doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Dafin (frunze)
Ulei esențial de Mentă (plantă integrală)
Ulei esențial de Eucalipt (frunze/tulpină)
Ulei esențial de Arbore de Ceai/Melaleuca (frunze/tulpină)
Ulei esențial de Ravensara (frunze)
Ulei esențial de Cardamom (semințe)

Amestec exclusiv Air doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: mentolat, iute, proaspăt, aerisit
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?