Amestec exclusiv Air Touch doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Dafin, Mentă, Eucalipt, Arobore de ceai/Melaleuca, Lămâie, Ravensara, și Cardamom, diluate cu Ulei de cocos fracționat, amestecul exclusiv pentru claritate doTerra Air Touch este un amestec complex, capabil să faciliteze respirația și să ofere o senzație de eliberare a căilor respiratorii.

Amestecul de uleiuri esențiale Air este unul dintre cele mai populare amestecuri oferite de doTerra, datorită utilizărilor și beneficiilor sale puternice, iar doTerra Air Touch – prediluat convenabil cu ulei de cocos fracționat și ambalat într-o sticlă roll-on simplă, dar eficientă – te ajută să te bucuri mult mai rapid și fără complicații de beneficiile acestui amestec pentru claritate. Mai mult decat atat, doTerra Air Touch poate fi utilizat în siguranță de fiecare membru al familiei.
Renumit pentru capacitatea sa de a menține o senzație de claritate a căilor respiratorii cu un simplu gest, doTerra Air Touch este un produs reprezentativ al gamei doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 27.67€
PREȚ DE MEMBRU:20.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Air Touch doTerra – Descriere

Unul dintre cele mai populare amestecuri de uleiuri esențiale oferite de doTerra, Air Touch este un must-have atunci când simți nevoia de o respirație ușoară, când vrei să elimini blocajele respiratorii sau când ai nevoie de un plus de protecție împotriva riscurilor sezoniere.
Flaconul cu aplicator roll-on este ușor de utilizat, făcând acest amestec delicat de uleiuri esențiale o alegere fantastică pentru aplicarea topică dacă ai o piele mai sensibilă, predispusă la iritații, precum și dacă ești mereu între două drumuri.

În plus, diluarea cu Ulei de cocos fracționat va lăsa în urmă o piele fină și hidratată.
DoTerra Air Touch te ajută să te bucuri de beneficiile topice și aromatice ale extrem de popularului amestec Air, contribuind la minimizarea efectelor riscurilor sezoniere.
Acest amestec puternic poate fi folosit atât dimineața pentru energizare și revigorare, cât și seara pentru un somn liniștit.

Amestec exclusiv Air Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul doTerra Air Touch pe piept cu ajutorul flaconului roll-on și inspiră profund pentru a experimenta un vapor răcoritor și revigorant și pentru a avea căi respiratorii curate.
 •  Aplică amestecul pe tălpi dimineața și masează ușor, pentru a începe ziua cu o aromă revigorantă.
 •  Distribuie amestecul doTerra Air Touch în palme, du mânile căuș la nas și inhalează profund, atunci când riscurile din mediu sau sezoniere sunt la cote mai mari.
 •  Aplică amestecul pentru claritate doTerra Air Touch pe torace și pe picioare pentru a reduce efectele schimbărilor de anotimp și ale bolilor asociate.
 •  Masează amestecul Air Touch pe gât, piept, spate sau tălpi, pentru a favoriza un somn odihnitor.
 •  Masează doTerra Air Touch pe piept când simți că te doare gâtul sau întâmpini dificultăți respiratorii. Te vei bucura astfel de o respirație ușoară și de căi respiratorii curate.
 •  Aplică doTerra Air Touch pe piept sau pe gât când pornești în excursii, drumeții sau mergi în camping cu familia, pentru a reduce efectele schimbărilor bruște de temperatură și pentru a te bucura din plin de activitățile în natură, la altitudine mare.

Amestec exclusiv Air Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe zona dorită. Nu necesită diluare.

Amestec exclusiv Air Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Dafin (frunze)
Ulei esențial de Mentă (plantă integrală)
Ulei esențial de Eucalipt (frunze/tulpină)
Ulei esențial de Arbore de Ceai/Melaleuca (frunze/tulpină)
Ulei esențial de Ravensara (frunze)
Ulei esențial de Cardamom (semințe)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Air Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: mentolat, iute, proaspăt, aerisit
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?