Amestec exclusiv Align doTerra (5 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Bergamotă, Coriandru, Măghiran, Mentă, Mușcată, Busuioc, Iasomie și Trandafir, într-o bază de Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru restabilirea echilibrului doTerra Align te ajută să ai încredere în tine și să fii deschis la toate oportunitățile.

doTerra Align face parte din Colecția doTerra Yoga, alături de amestecurile doTerra Anchor și doTerra Arise.
DoTerra își concentrează eforturile pe oferirea celor mai pure și mai puternice uleiuri esențiale de pe piață, folosind mai multe runde de testare pe fiecare lot de uleiuri esențiale pentru a se asigura că doar cele mai calitative daruri ale naturii ajung în flacoanele pe care le vei folosi în rutina ta obișnuită.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 33.33€
PREȚ DE MEMBRU:25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Align doTerra – Descriere

Amestecul doTerra Align este un plus excelent pentru pasionații de yoga. Când stresul și tensiunea vieții de zi cu zi par copleșitoare, făcându-te să pierzi controlul și să te simți rătăcit, ingredientele din amestecul doTerra Align și câteva posturi simple de yoga cu efecte de echilibrare crează o atmosferă sofisticată de concentrare, ce te va ajuta să te simți relaxat și să te menții implicat.

Mirosul floral al Iasomiei și Trandafirului aduc un sentiment de reînnoire, în timp ce aromele vegetale ale uleiurilor esențiale de Coriandru, Mentă și Măghiran inspiră vitalitate și înțelepciune.
Amestecul do Terra Align susține sentimentele de acceptare de sine, încredere și relaxare și favorizează o atmosferă de armonie și calm, pentru un mediu mai bun și o stare generală de bine în orice moment.

Amestec exclusiv Align doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Pune 1-2 picături din amestecul Align în difuzorul preferat în timpul antrenamentului de yoga, când simți că nu reușești să menții implicarea pentru a executa cele mai dificile posturi. Inhalează aroma amestecului Align și te vei reconecta, reușind să rămâi centrat până la finele antrenamentului.
 •  Dacă simți că nu poți executa posturi puternice și dificile precum Postura Războinicului II, Postura Triunghiului sau Postura Porții, lasă-te purtat de aroma amestecului Align către părțile mai dificile ale acestor posturi. Fă întinderi pe care nu le faci în viața obișnuită și simte alinarea de care ai parte atunci când permiți mușchilor tensionați să se relaxeze.
 •  Aplică topic și masează amestecul doTerra Align în centrul inimii, pe ceafă sau pe încheieturile mâinilor, fie la începutul unui antrenament, fie chiar la începutul unei noi zile, în timp ce meditezi la auto-acceptare și încerci să îți găsești concentrarea.
 •  Folosește câteva picături din amestecul exclusiv doTerra Align când scrii cuiva o scrisoare, când scrii în jurnal, sau când meditezi la persoanele din viața ta care îți aduc o senzație de liniște, de pace și sentimentul că aparții cuiva. Difuzarea amestecului Align te ajută să canalizezi sentimentul de recunoștință pentru lucrurile din viața ta care îți aduc cu adevărat bucurie și armonie.
 •  Folosește amestecul doTerra Align atunci când lucrezi și ai nevoie să creezi un mediu echilibrat. Fă o pauză scurtă pentru a pregăti difuzorul, închide ochii și inspiră. Vei constata cum simpla schimbare a aromei din cameră te poate face să simți că ai parte de un nou început proaspăt.
 •  Folosește amestecul Align pentru un masaj eficient al zonei lombare, al brațelor sau al altor zone care simți că au nevoie de mai multă dragoste și atenție și bucură-te de beneficiile duble ale masajului și grijii față de sine, mai ales după o ședință grea de yoga sau după o zi lungă la serviciu.
 •  Bucură-te de beneficiile amestecului de restabilire a echilibrului ori de câte ori te simți apatic și confuz.
 •  Combină în difuzor aromele înfloritoare ale doTerra Align cu alte uleiuri esențiale florale precum Helichrysum, Levănțică sau Ylang Ylang, pentru o aromă plăcută în întreaga casă.
 •  Pentru o experiență completă de yoga, difuzează amestecul doTerra Align succesiv cu restul gamei doTerra Yoga Collection, care cuprinde și amestecurile doTerra Anchor și doTerra Arise.
 •  Scoate la iveală aromele proaspete din amestecul doTerra Align folosindu-l în difuzor alături de uleiuri esențiale de Eucalipt, Fenicul sau Lămâiță.

Amestec exclusiv Align doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Folosește câteva picături pe bijuterii difuzoare, dolomite naturale sau pietre vulcanice difuzoare.
Aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită.

Amestec exclusiv Align doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Bergamotă (fructe);
Ulei esențial de Coriandru (semințe)
Ulei esențial de Măghiran (frunze)
Ulei esențial de Mentă (planta întreagă)
Ulei esențial de Mușcată (flori)
Ulei esențial de Busuioc (frunze)
Ulei esențial de Trandafir (flori)
Ulei esențial de Iasomie (flori)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Align doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: verde, proaspăt, vegetal, ușor floral
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?