Amestec exclusiv Anchor doTerra (5 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Levănțică, Cedru, Tămâie, Scorțișoară, Santal, Piper Negru și Patchouli, într-o bază de Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru ancorare doTerra Anchor îți conferă un plus de încredere în propria persoană și îți permite să abordezi activitățile și viața de zi cu zi cu o forță echilibrantă.

Amestecul doTerra Anchor face parte din Colecția doTerra Yoga, alături de amestecurile doTerra Align și doTerra Arise.
DoTerra își concentrează eforturile pentru a produce cele mai pure și mai calitative uleiuri de pe piață și pentru a le împărtăși cu toată lumea.

Testările de calitate doTerra garantează că plantele sunt cultivate și recoltate în cele mai ideale medii, că uleiurile esențiale sunt obținute folosind proceduri de producție sigure și etice și că produsele sunt depozitate și transportate într-un mod care le conservă potența și eficiența.
Fiecare flacon doTerra care ajunge la tine conține, astfel, doar uleiuri esențiale pure și puternice.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 34€
PREȚ DE MEMBRU:25.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Anchor doTerra – Descriere

Formulat special pentru a-ți îmbunătăți sesiunile de yoga, amestecul pentru ancorare doTerra Anchor oferă stabilitate și forță atât în timpul antrenamentelor, cât și după acestea.
Găsirea echilibrului prin posturi simple de yoga poate fi un prim pas excelent pentru a descoperi stabilitatea în viața de zi cu zi, iar amestecul Anchor de la doTerra promovează o încredere fermă în propria persoană, astfel încât să poți aborda fiecare situație de viață cu calm și forță.

Mirosurile lemnoase, precum cele de cedru, tămâie și santal, inspiră liniște și forță, în timp ce aromele condimentate precum cel de scorțișoară, patchouli și piper negru favorizează încrederea în sine.
O modalitate prin care poți utiliza doTerra Anchor, amestecul ce relaxează mintea și calmează pielea, este aplicarea amestecului pe glezne, la baza coloanei vertebrale și pe tălpi înainte de o sesiune de yoga.

De asemenea, poți difuza amestecul pentru a te bucura de beneficiile sale aromate ori de câte ori te simți lipsit de echilibru, pentru un plus de armonie emoțională, curaj și calm.

Amestec exclusiv Anchor doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Difuzează câteva picături de doTerra Anchor înainte de antrenament, pentru a da un ton de încredere și inhalează în timpul sesiunii pentru a găsi forța necesară pentru toate posturile. Conectează-te la această forță de la prima Tadasana până la Shavasana finală, pentru a simți cum încrederea îți crește rezistența la stres. Amestecul doTerra Anchor este extrem de puternic când este folosit aromatic în timpul sesiunilor de yoga.
 •  Difuzează amestecul doTerra Anchor când te străduiești să menții posturi care îți pun la încercare echilibrul, așa cum sunt Postura Copaculului, Stând pe Cap și Postura Războinicului III. Inhalează cât timp exersezi, pentru a-ți simți picioarele mai fixe pe salteaua de lucru.
 •  Când te conectezi cu pământul, în pozițiile Meditație din sezând, Rasucire din Șezând sau Bhu Mudra (o mână pe inimă și cealaltă pe pământ) te poți baza pe amestecul doTerra pentru a-ți îmbunătăți experiența. Respiră și simte aromele de Cedru și Santal care te ajută să te aliniezi cu pamântul.
 •  Aplică amestecul doTerra Anchor pe glezne, labele picioarelor și pe încheieturi, înainte de meditația zilnică – dimineața sau seara, pentru a crea o stare de calm și de prezență. Concentrează-te pe pacea interioară si pe încrederea pe care o găsești atunci când îți îngrijești corpul și mintea.
 •  Aplică și masează amestecul doTerra Anchor pe glezne, la baza coloanei vertebrale sau pe tălpi pentru a promova sentimente de plenitudine și de calm.
 •  Ajută-i pe cei din jur să se bucure de o experiență liniștitoare și de conectare cu pământul, făcându-le un masaj la tâmple, picioare sau pe spate, cu amestecul doTerra Anchor înainte de culcare.
 •  Pune câteva picături din amestecul doTerra Align în difuzor când simți că ritmul vieții moderne te copleșește și când ai în față o listă întreagă de sarcini, în fața căreia te simți dezrădăcinat și lipsit de echilibru. Lasă amestecul doTerra Align să îți redea încrederea în tine și să te conecteze la toate simțurile.
 •  Combină amestecul doTera Anchor în difuzor cu uleiuri citrice precum cel de Grapefruit, Tangerină sau Portocală Sălbatică, pentru a-ți energiza un antrenament de yoga.
 •  Descoperă latura reconfortantă a amestecului Anchor combinându-l în difuzor cu uleiuri esențiale de Ghimbir, Rozmarin sau Piper Roz.
 •  Pentru o experiență completă de yoga, difuzează amestecul doTerra Anchor succesiv cu restul gamei doTerra Yoga Collection, care cuprinde și amestecurile doTerra Align și doTerra Arise.

Amestec exclusiv Anchor doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Folosește câteva picături pe bijuterii difuzoare, dolomite naturale sau pietre vulcanice difuzoare.
Aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită.

Amestec exclusiv Anchor doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Levănțică (flori)
Ulei esențial de Cedru (lemn)
Ulei esențial de Tămâie (rășină)
Ulei esențial de Scorțișoară (scoarță)
Ulei esențial de Santal (lemn)
Ulei esențial de Piper Negru (fructe)
Ulei esențial de Patchouli (frunze)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Anchor doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: bogat, picant, lemnos, de pământ
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?