Amestec exclusiv Arise doTerra (5 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Lămâie, Grapefruit, Brad Siberian, Osmanthus și Roiniță, într-o bază de Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru inspirație doTerra Arise inspiră momente de revigorare și stabilire a unor obiective personale. Aromele ce fac parte din acest amestec susțin stabilitatea și libertatea, forța corpului, curajul și bucuria interioară.

Amestecul doTerra Arise face parte din Colecția doTerra Yoga, alături de amestecurile doTerra Align și doTerra Anchor.
DoTerra își concentrează eforturile pentru a produce cele mai pure și mai calitative uleiuri de pe piață și pentru a le împărtăși cu toată lumea. Testările de calitate doTerra garantează că plantele sunt cultivate și recoltate în cele mai ideale medii, că uleiurile esențiale sunt obținute folosind proceduri de producție sigure și etice și că produsele sunt depozitate și transportate într-un mod care le conservă potența și eficiența.

Fiecare flacon doTerra care ajunge la tine conține, astfel, doar uleiuri esențiale pure și puternice.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 34€
PREȚ DE MEMBRU:25.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Arise doTerra – Descriere

Formulat special ca parte a colecției doTerra Yoga, amestecul pentru inspirație doTerra Arise te face să te simți reîncărcat pentru o nouă ședință de yoga, pentru un plus de momente de inspirație, realizare și bucurie.doTerra Arise este formulat pornind de la o bază de citrice energizante, îmbunătățită de parfumul floral al Osmanthusului și completată cu uleiuri esențiale de Roiniță și Brad Siberian.

doTerra Arise poate fi difuzat pentru a crea starea de spirit perfectă pentru o ședință de yoga sau pentru o sesiune de afirmații, însă este la fel de benefic și de popular și în rândul celor care nu fac yoga.
DoTerra Arise stimulează bucuria, curajul și claritatea și susține dorința de atingere a obiectivelor și de îmbunătățire a performanțelor.
Poți folosi amestecul doTerra Arise și topic, pentru a crea o atmosferă pozitivă în jurul tău oriunde mergi.
Astfel, fie că ești în sala de yoga, fie în afara acesteia, amestecul doTerra Arise va fi o parte veselă și înălțătoare a ritualurilor tale motivaționale zilnice.

Amestec exclusiv Arise doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Difuzează amestecul doTerra Arise în plină sesiune de yoga, atunci când începi să te simți obosit. Lasă aromele citrice din amestecul de uleiuri esențiale Arise să te înveselească pentru a-ți încheia antrenamentul în forță.
 •  Amestecul doTerra Arise se îmbină de minune cu posturi precum Postura Triunghiului, Extensie lateral cu piciorul ridicat și Postura Semilunii. Dacă poți vedea cerul din locația în care te antrenezi, ridică centrul inimii spre el și lasă lumina solară să te revigoreze în timpul posturilor orientate în sus.
 •  Aplică și masează 1-2 picături de amestec doTerra Align pe piept, dimineața, pentru a întâmpina o nouă zi vesel și energizat. Așa cum sugerează și numele său, Arise este amestecul perfect pentru dimineața!
 •  Poartă o bijuterie pentru difuzare îmbibată cu amestecul doTerra Arise dacă ieși la alergat sau la o plimbare dimineața, și vei simți din plin beneficiile acestui amestec.
 •  Difuzează amestecul doTerra Arise și inhalează-i aroma specială ori de câte ori ai în față o decizie importantă și simți că grijile și stresul te secătuiesc de energie și de timp și te distrag de la momentele importante.
 •  Difuzează amestecul doTerra Arise în zilele mohorâte de toamnă și de iarnă și lasă aroma sa citrică să te transporte în locuri mai însorite. Vei scăpa astfel de dispoziția proastă, de starea de apatie și nu vei mai dori să renunți la antrenamentele care îți fac atât de mult bine.
 •  Difuzează amestecul doTerra Arise ori de câte ori trebuie să înveți sau să lucrezi de acasă. Școala și munca de acasă pot face ziua să pară nesfârșită. Ia o pauză și bucură-te de starea pe care ți-o dă amestecul Arise și îți vei găsi astfel forța să duci la bun sfârșit și restul de task-uri pentru ziua în curs.
 •  Subliniază notele de inspirație ale amestecului Arise combinându-l pentru difuzare cu alte uleiuri cu efecte asemănătoare, precum uleiurile esențiale de Scorțișoară, Ienupăr sau cu amestecul Elevation.
 •  Pentru a crea o combinație care te echilibrează și crează stabilitate, difuzează amestecul doTerra Arise alături de doTerra Balance.
 •  Pentru o experiență completă de yoga, difuzează amestecul doTerra Arise succesiv cu restul gamei doTerra Yoga Collection, care cuprinde și amestecurile doTerra Align și doTerra Anchor.

Amestec exclusiv Arise doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Folosește câteva picături pe bijuterii difuzoare, dolomite naturale sau pietre vulcanice difuzoare.
Aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită

Amestec exclusiv Arise doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Lămâie (coajă)
Ulei esențial de Grapefruit (coajă)
Ulei esențial de Brad Siberian (ace/ramuri tinere)
Ulei esențial de Osmanthus (floare)
Ulei esențial de Roiniță (frunză)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Arise doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: citric, intens floral, dulceag, intens
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?