Amestec exclusiv AromaTouch doTerra (15 ml)

Combinând uleiurile esențiale doTerra de Chiparos, Mentă, Măghiran, Busuioc, Grapefruit și Levănțică într-un amestec perfect, AromaTouch – amestecul pentru masaj marca doTerra – aduce laolaltă beneficiile unice ale unor uleiuri cu efecte cunoscute de relaxare și alinare.

Acest amestec extrem de apreciat este o parte fundamentală a tehnicii doTerra AromaTouch, o metodă exclusivă de aplicare a uleiurilor esențiale, ce produce o stare de bine profundă pentru întregul organism.

Amestecul exclusiv AromaTouch doTerra este creat din uleiuri pure și cu cea mai mare potență, obținute din plante cultivate și recoltate cu cea mai mare grijă de doTerra, distilate și testate pentru puritate și potență, astfel încât să răspundă unei game variate de nevoi ale tale și ale familiei tale și să îți ofere beneficii reale, care îți vor schimba viața.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 51.67€
PREȚ DE MEMBRU:38.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv AromaTouch doTerra – Descriere

Amestecul de uleiuri esențiale AromaTouch doTerra combină un grup unic de uleiuri pentru a-ți oferi efecte relaxante și liniștitoare pentru întregul corp.
Datorită uleiurilor esențiale de Mentă, Chiparos, Busuioc, Grapefruit, Măghiran și Levănțică, acest amestec reprezintă uleiul suprem pentru masaj, având capacitatea de a ameliora starea de tensiune și de a oferi o senzație de alinare, ce aduce o eficiență superioară oricărui masaj.
Aroma curată, proaspătă și mentolată a uleiului AromaTouch dă un boost aromatic suplimentar masajelor în care este folosit.
Uleiul AromaTouch poate fi folosit și în cadrul Tehnicii AromaTouch Hand, ce contribuie la o stare generală de bine.

Amestec exclusiv AromaTouch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Profită de proprietățile calmante ale amestecului exclusiv AromaTouch în cadrul unui masaj la final de zi. Efectele relaxante și reconfortante ale acestui amestec de uleiuri esențiale sunt unele dintre cele mai puternice beneficii ale AromaTouch, iar după o zi lungă, un astfel de masaj poate fi exact ce ai nevoie!
 •  Aplică amestecul exclusiv AromaTouch pe ceafă și pe umeri pentru a contribui la reducerea stărilor de încordare și tensiune emoțională, a sentimentelor de anxietate și a stresului.
 •  Adaugă câteva picături de amestec exclusiv AromaTouch în ulei de cocos fracționat doTerra și transformă un masaj tradițional liniștitor într-un masaj aromatic, profitând din plin de aroma pudrată și mentolată, proaspătă și curată a amestecului exclusiv AromaTouch doTerra într-o experiență de wellness pentru întregul corp.
 •  Combină amestecul exclusiv AromaTouch cu ulei de cocos fracționat doTerra pentru a îmbunătăți distribuția uleiului esențial și pentru a avea la final o piele mai netedă și mai moale. Când combini uleiul AromaTouch cu ulei de cocos fracționat vei putea atinge mai multe zone ale pielii cu beneficiile relaxante ale AromaTouch, folosind mai puțin din amestecul exclusiv AromaTouch și prelungindu-i astfel durabilitatea. Uleiul de cocos fracționat doTerra poate reduce, de asemenea sensbilitatea pielii.
 •  Pune două picături din amestecul de uleiuri esențiale AromaTouch și săruri Epsom în cada de baie plină cu apă, la temperatura dorită, și bucură-te de o baie luxuriantă. Relaxarea e garantată!
 •  Adaugă 2-3 picături de ulei AromaTouch în difuzor și folosește acest amestec pentru a crea un mediu liniștit de spa, plin de pace și relaxare, chiar la tine acasă.
 •  Bucură-te de beneficiile amestecului de uleiuri esențiale AromaTouch în cadrul Tehnicii AromaTouch, unde este folosit alături de alte 7 uleiuri, fiind aplicat pe spate și pe picioare pentru a crea o stare generală de bine.
 •  Încearcă amestecul exclusiv AromaTouch doTerra în cadrul Tehnicii AromaTouch Hand, un masaj al mâinilor ce va afecta în mod pozitiv diferite sisteme din organism.

Amestec exclusiv AromaTouch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv AromaTouch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Chiparos (planta întreagă);
Ulei esențial de Mentă (planta întreagă);
Ulei esențial de Grapefruit (coajă);
Ulei esențial de Măghiran (frunze);
Ulei esențial de Busuioc (frunze);
Ulei esențial de Levănțică (flori).

Amestec exclusiv AromaTouch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare și la raze UV cel puțin 12 ore dupa aplicarea produsului.

Descriere aromatică: curat, proaspăt, mentolat, pudrat
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?