Amestec exclusiv Balance doTerra (15 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Molid, Lemn de Ho, Tămâie, Mușețel Albastru Marocan, Mușețel German și Osmanthus, îmbinate perfect cu Uleiul de cocos fracționat doTerra, amestecul pentru echilibrare doTerra Balance este un amestec perfect, cu o aromă ispititoare, ce favorizează liniștea și relaxarea și crează o senzație de calm și bunăstare.

Balance este unul dintre multele amestecuri doTerra formulate cu uleiuri esențiale certificate și testate CPTG. Aceste uleiuri esențiale pure extrem de puternice provin de la plante cultivate și recoltate din medii ideale și apoi distilate și testate pentru puritate și potență. Aceste procese atente produc uleiuri esențiale pure, de cea mai înaltă calitate.

Dacă ești în căutarea unor soluții naturale care să promoveze vitalitatea și o stare de bine generală, produsele doTerra sunt alegerea perfectă pentru tine.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 39€
PREȚ DE MEMBRU:29.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Balance doTerra – Descriere

Aroma proaspătă și lemnoasă a doTerra Balance îl face amestecul ideal atunci când ai nevoie de puțină armonie în viața ta.
Creat cu scopul echilibrării emoțiilor, amestecul doTerra Balance este formulat pe baza a 6 uleiuri esențiale care converg pentru a crea un sentiment de calm și bine.
Amestecul doTerra Balance are o gamă foarte variată de utilizări, atât la nivel aromatic cât și topic.
Aplicat pe piele sau difuzat, doTerra Balance poate ameliora stările de anxietate și poate crea un mediu relaxant și calmant, încurajând relaxarea profundă.
Uleiul esențial de Molid, prezent în amestecul pentru echilibrare doTerra Balance, era utilizat de nativii americani în scopuri curative și spirituale și continuă să fie utilizat și astăzi pentru a oferi armonie minții și trupului.

Uleiurile esențiale doTerra de Lemn de Ho, Mușețel Albastru Marocan și Mușețel German pot ameliora senzațiile de anxietate, iar uleiul esențial de Tămâie doTerra sprijină echilibrul emoțional.

Amestec exclusiv Balance doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Pune câteva picături de amestec doTerra Balance în difuzor în timpul meditației sau sesiunii de yoga. Îți vei echilibra astfel emoțiile, iar întregul corp se va simți complet relaxat când ai cea mai mare nevoie de asta. Relaxarea corpului începe cu mintea.
 •  Aplică 1-2 picături de amestec doTerra Balance pe tălpi după ce te trezești, pentru a promova sentimente de calm și liniște pe toată durata zilei. Amestecul poate fi aplicat pe tălpi și pe parcursul zilei, pentru a ameliora stările de stres.
 •  Difuzează amestecul doTerra Balance în mașină când pleci într-o excursie mai lungă, pentru a crea un mediu calm și liniștitor.
 •  Experimentează beneficiile incredibile ale amestecului doTerra Balance în cadrul unui masaj al mânilor cu tehnica AromaTouch Hand Massage, fie aplicând amestecul pe mâini, fie rugând pe altcineva să îți facă acest masaj. Importanța doTerra Balance în cadrul experienței AromaTouch ține de armonia emoțională și de relaxare.
 •  Fă bunicii sau bunicului tău un masaj al mâinilor cu ajutorul amestecului doTerra Balance pentru a-i ajuta să se simtă mai relaxați și mai calmi.
 •  Aplică amestecul doTerra Balance pe încheieturile mâinilor și pe ceafă dacă ai parte de stări ocazionale de anxietate. Aplicarea topică a acestui amestec te va ajuta să ameliorezi stările anxioase atunci când apar.
 •  Aplică 3-4 picături de amestec de uleiuri esențiale Balance pe gât și pe umeri la finalul unei zile lungi, pentru un masaj liniștitor, profitând de aroma stabilizatoare a amestecului. Fiind un produs prediluat în Ulei de nucă de cocos fracționat, se poate aplica direct pe piele.
 •  Difuzează amestecul doTerra Balance sau aplică topic câteva picături din acest amestec pentru a crea un mediu de liniște atunci când te simți copleșit emoțional și ai nevoie de liniște mentală. Te vei simți echilibrat emoțional și gata să te apuci de sarcinile pe care le ai în față.
 •  Pune 1-2 picături din amestecul doTerra Balance în palme și du-ți mâinile căuș la nas, inspirând profund când ai nevoie rapid de o experiență echilibrantă emoțional, dar nu ai timpul necesar să stai liniștit și să îți lași mintea să se relaxeze.
 •  Scoate capacul flaconului de amestec doTerra Balance și inspiră adânc mirosul amestecului, de la o distanță de 4-5 centimetri, pentru aceeași senzație rapidă de echilibrare emoțională.
 •  Aplică 2-3 picături din acest amestec pe tălpi înainte de culcare, pentru a încuraja un somn liniștit de noapte.
 •  Adaugă în apa din cadă câteva picături de amestec doTerra Balance și săruri Epsom, pentru relaxarea corpului și pentru a-ți oferi o experiență liniștitoare atunci când ai nevoie să îți reîncarci bateriile.
 •  Folosește 3-4 picături din amestecul doTerra Balance în difuzor când ai în față evenimente stresante și întâlniri dificile, pentru a experimenta o stare de stabilitate și relaxare în astfel de situații.
 •  Îmbină amestecul doTerra Balance cu uleiurile esențiale de Tămâie, Bergamotă, Mentă, Coriandru sau Wintegreen și chiar cu amestecurile doTerra Forgive sau Citrus Bliss, pentru o stare completă de bine și o relaxare atât de necesară.

Amestec exclusiv Balance doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Aplicare locală: Aplică 1-2 picături pe zona dorită.

Amestec exclusiv Balance doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Molid (ace)
Ulei esențial de Lemn de Ho (frunze)
Ulei esențial de Tămâie (rășină)
Ulei esențial de Mușețel Albastru Marocan (flori)
Ulei esențial de Mușețel German (flori)
Ulei esențial de Osmanthus (flori)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Balance doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului. A nu se administra intern.

Descriere aromatică: aerisit, proaspăt, dulce, lemnos
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?