Amestec exclusiv Brave doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Portocală sălbatică, Santal Amyris, Osmanthus și Scorțișoară, diluate într-o bază de Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru curaj doTerra Brave este un amestec special, ce promovează sentimente de încredere în sine și de curaj.

Prediluat cu Ulei de cocos fracționat, amestecul de uleiuri esențiale doTerra Brave este suficient de delicat pentru copiii de toate vârstele. Fiind un blend kid-friendly, Brave este formulat cu gândul la copii și la preferințele lor legate de mirosuri, la nevoile lor emoționale și la unele dintre cele mai frecvente probleme ale copiilor.

Cu ajutorul unui adult, copilul tău poate învăța să aplice corect acest amestec de uleiuri esențiale, pe abdomen, pe mâini, pe ceafă, pe tălpi sau pe zona inimii.
Codul de culoare și aplicatorul roll-on fac din aplicarea topică a acestui amestec un proces ușor și distractiv. Chiar dacă este creat în mod special pentru copii, chiar și părinții se vor îndrăgosti de acest amestec, ce poate fi folosit fără probleme și de către adulți.

Amestecul doTerra Brave face parte din gama doTerra Kids Collection, alături de alte șase amestecuri prediluate cu Ulei de cocos fracționat – doTerra Calmer, doTerra Tamer, doTerra Thinker, doTerra Stronger, doTerra Steady, doTerra Rescuer – concepute pentru a sprijini sănătatea inimii, corpului și minții.
Crescând cu aceste amestecuri exclusive doTerra, cei mici pot învăța să își identifice sentimentele și să rezolve probleme de zi cu zi, pentru o viață plină de succese și de fericire.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 37.67€
PREȚ DE MEMBRU:28.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Brave doTerra – Descriere

DoTerra Brave este amestecul perfect pentru revigorare și forță atunci când te simți nemotivat, energizându-te și făcându-ți simțurile să vibreze la maxim.
Uleiul esențial de Portocală sălbatică este un ulei înălțător și energizant, cu o aromă dulce, citrică.
Uleiul de Santal Amyris este folosit în mod tradițional pentru a promova o stare de calm și pentru a gestiona stresul.
Uleiul esențial de Osmanthus este similar cu Uleiul de Trandafir din punct de vedere al compoziției chimice, oferind susținere emoțională atunci când te confrunți cu sentimente copleșitoare sau cu o stare accentuată de stres.

Uleiul esențial de Scorțișoară este energizant și oferă beneficii de încălzire și calmare a pielii, atunci când este diluat corespunzător.
Aplicat topic cu ajutorul flaconului roll-on extrem de comod și util, amestecul doTerra Brave sprijină o stare pozitivă pe tot parcursul zilei.

În plus, amestecul pentru curaj Brave te ajută să gestionezi stresul și sentimentele de anxietate, precum și să contracarezi emoțiile negative de îndoială, pesimism și cinism.
Energizant și revigorant, Brave promovează o stare de optimism și de curaj.

Amestec exclusiv Brave doTerra – Beneficii și mod de utilizare

  •  Aplică doTerra Brave pe încheieturi pentru a stimula curajul și încrederea în sine.
  •  Înaintea unor situații noi sau speciale, aplică amestecul doTerra Brave pe ceafă, abdomen sau pe tălpi pentru o atmosferă de curaj și încredere.
  •  Înecepe o nouă zi aplicând amestecul doTerra Brave pe abdomen sau pe tălpi pentru o stare de optimism și pozitivism pe tot parcursul zilei.
  •  Pune amestecul doTerra Brave în ghiozdanul copilului și învață-l să îl aplice pe parcursul zilei pe ceafă sau pe încheieturi, ori de câte ori simte nevoia de un impuls de energie, curaj și încredere în propria persoană.
  •  Aplică amestecul doTerra Brave cu ajutorul flaconului roll-on pe bijuterii pentru difuzare, pentru ca mirosul său citric dulce să te urmărească pe tot parcursul zilei și să te poți bucura de o stare de optimism și curaj în orice demers.

Amestec exclusiv Brave doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Aplică produsul pe bijuterii pentru difuzare, dolomite naturale sau roci vulcanice pentru aromaterapie.
Utilizare topică: Aplică pe zona dorită cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Amestec exclusiv Brave doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Portocală Sălbatică (coajă)
Ulei esențial de Santal Amyris (lemn)
Ulei esențial de Osmanthus (floare)
Ulei esențial de Scorțișoară (lemn)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Brave doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: aromă caldă de citrice, floral, ușor picant
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?