Amestec exclusiv Calmer doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Levănțică, Ylang Ylang, Lemnul lui Buddha și Mușețel Roman, diluate într-o bază de Ulei de cocos fracționat, amestecul odihnitor doTerra Calmer este un amestec special, ce promovează o stare de spirit pozitivă și calmă și sentimente liniștitoare și relaxante în tot corpul.

Prediluat cu Ulei de cocos fracționat, amestecul de uleiuri esențiale doTerra Calmer este suficient de delicat pentru copiii de toate vârstele. Fiind un blend kid-friendly, Calmer este formulat cu gândul la copii și la preferințele acestora legate de mirosuri, la nevoile lor emoționale și la unele dintre cele mai frecvente probleme ale copiilor.
Cu ajutorul unui adult, copilul tău poate învăța să aplice corect acest amestec de uleiuri esențiale pe abdomen, pe mâini, pe cap sau pe zona inimii.

Codul de culoare și aplicatorul roll-on fac din aplicarea topică a acestui amestec un proces ușor și distractiv. Chiar dacă este creat în mod special pentru copii, chiar și părinții se vor îndrăgosti de acest amestec, ce poate fi folosit fără probleme și de către adulți.
Amestecul doTerra Calmer face parte din gama doTerra Kids Collection, alături de alte șase amestecuri prediluate cu Ulei de cocos fracționat – doTerra Brave, doTerra Tamer, doTerra Thinker, doTerra Stronger, doTerra Steady, doTerra Rescuer – concepute pentru a sprijini sănătatea inimii, corpului și minții.
Crescând cu aceste amestecuri exclusive doTerra, cei mici pot învăța să își identifice sentimentele și să rezolve probleme de zi cu zi, pentru o viață împlinită și liniștită.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 35.67€
PREȚ DE MEMBRU:26.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Calmer doTerra – Descriere

Combinând proprietățile liniștitoare ale uleiurilor esențiale de Levănțică, Ylang Ylang, Lemnul lui Buddha și Mușețel roman într-o metodă de aplicare convenabilă și sigură, alături de beneficiile Uleiului de cocos fracționat pentru hidratarea pielii, amestecul odihnitor doTerra Calmer poate fi folosit ca parte a ritualului de seară.

Calmer ajută copilul să se relaxeze și favorizează somnul. El crează sentimente de liniște la nivelul minții și corpului.
Uleiurile esențiale de Levănțică și Mușețel Roman calmează stările de anxietate ce îl pot împiedica pe cel mic să adoarmă.
Aroma florilor de Ylang Ylang promovează și ea relaxarea.

Lemnul lui Buddha are o concentrație mare de seschiterpene complexe, care pot echilibra, pot induce o stare de calm și pot favoriza desfășurarea rutinelor înainte de culcare, când sunt folosite aromatic.
Aplicat topic cu ajutorul flaconului roll-on extrem de comod și util, amestecul doTerra Calmer contribuie la liniștirea minții înainte de culcare, susține un somn odihnitor și încurajează relaxarea.

Amestec exclusiv Calmer doTerra – Beneficii și mod de utilizare

  •  Aplică amestecul doTerra Calmer pe ceafă și pe piept pentru a promova un mediu odihnitor și calm, mai ales seara înainte de culcare sau înaintea somnului de prânz pentru copiii mai mici.
  •  După baia de seară, aplică amestecul Calmer pe tălpi pentru o aromă dulce și calmantă, în cadrul rutinei de relaxare înainte de culcare.
  •  Înaintea oricărui moment de liniște – indiferent dacă este vorba de un pui de somn, de somnul de seară sau de o pauză scurtă – aplică amestecul Calmer cu ajutorul aplicatorului roll-on pe încheieturi și palme și inspiră profund pentru a inhala aroma sa relaxantă.
  •  Aplică amestecul Calmer în strat subțire pe plușurile copilului, pe pernă sau pe pătura sa preferată, pentru ca aroma calmantă și liniștitoare a acestui amestec să îl învăluie când se bagă în pat.
  •  Aplică amestecul doTerra Calmer cu ajutorul flaconului roll-on pe dolomite sau roci vulcanice pentru difuzare și bucură-te înainte de culcare de aroma acestui amestec, ce favorizează liniștea și relaxarea.

Amestec exclusiv Calmer doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Aplică produsul pe bijuterii pentru difuzare, dolomite naturale sau roci vulcanice pentru aromaterapie.
Utilizare topică: Aplică pe zona dorită cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Amestec exclusiv Calmer doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Levănțică (flori)
Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Ulei esențial de Lemnul lui Buddha (lemn)
Ulei esențial de Mușețel Roman (flori)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Calmer doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: dulce, floral, ușor lemnos
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?