Amestec exclusiv Cheer doTerra (5 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Portocală sălbatică, Cuișoare, Anason stelat, Mirt lămâios, Nucșoară, Extract de vanilie, Ghimbir, Scorțișoară, Priboi, amestecul exclusiv pentru bună dispoziție doTerra Cheer asigură o stare de bine, pozitivism și bucurie.

Amestecul doTerra Cheer este formulat pe baza de uleiuri esențiale de citrice și condimente, ce contribuie la natura sa caldă și primitoare.
Designul chimic al doTerra Cheer include aldehide și monoterpene, despre care se știe că promovează sentimente înălțătoare de pozitivism. La fel ca restul uleiurilor din sistemul de aromoterapie emoțională doTerra, doTerra Cheer a fost construit în mod specific și chimic pentru a ajuta la disiparea emoțiilor negative și pentru a aduce lumina și soarele în zilele întunecate sau triste.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 42.67€
PREȚ DE MEMBRU:32€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Cheer doTerra – Descriere

Aroma proaspătă, optimistă și strălucitoare a amestecului pentru bună dispoziție doTerra Cheer îți va lumina orice moment al zilei și te va umple de energie pozitivă, susținându-te să treci cu o mai mare ușurință peste dificultățile vieții.
Atunci când este aplicat local, doTerra Cheer poate promova sentimente de optimism ce îți vor revigora rapid starea de spirit.

Amestecul doTerra Cheer oferă un impuls de veselie, fericire și pozitivism în timpul masajului.
Folosit în difuzor, Cheer schimbă imediat atmosfera și starea de spirit, indiferent că ești acasă, la birou, într-o sală de clasă sau în mașină. De asemenea, te poți bucura de beneficiile sale și în combinație cu alte uleiuri esențiale doTerra pentru o stare de bine și positivism ori de câte ori simți că ești copleșit de sentimente negative.

Amestec exclusiv Cheer doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Difuzează 3-4 picături din amestecul exclusiv doTerra Cheer într-o sală de clasă pentru a promova energia pozitivă în rândul elevilor.
 •  Pune câteva picături de doTerra Cheer în difuzorul tău de acasă pentru a-ți ajuta familia să se bucure de parfumul proaspăt și cald, creând un mediu primitor și fericit.
 •  Difuzează doTerra atunci când lucrezi – fie că ești la serviciu, fie în biroul de acasă – pentru o stare de pozitivism, sau când simți nevoia să energizezi atmosfera. Amestecul doTerra Cheer funcționează foarte bine atunci când tensiunile cresc sau sentimentele copleșitoare abundă.
 •  Pune câteva picături de amestec pentru bună dispoziție doTerra Cheer pe o dischetă de bumbac și plaseaz-o în mașină pentru a beneficia de mirosul Cheer atunci când mergi către serviciu, când duci copiii la școală sau când faci diverse comisioane pe parcursul zilei. Îți vei menține astfel spiritul luminos toată ziua.
 •  Aplică 1-2 picături din amestecul doTerra Cheer pe încheieturi sau pe punctele de puls pentru o aromă energizantă de-a lungul întregii zile.
 •  Pune 3-4 picături din amestecul doTerra Cheer în difuzor când te simți singur și nu vrei ca sentimentele grele să te împovăreze și să te descurajeze. DoTerra Cheer promovează sentimente de fericire și lumină, care îți vor revigora starea de spirit.
 •  Adaugă câteva picături de amestec doTerra Cheer și sare de baie Epsom în cadă după o zi lungă la serviciu, când ai nevoie să te încarci rapid cu energie pozitivă și lumină pentru o cină alături de familie.
 •  Pune o picătură de amestec exclusiv doTerra Cheer pe mâini, freacă palmele și inspiră adânc atunci când simți că emoțiile negative se adună deasupra ta. Parfumul confortabil și cald al uleiului va persista, astfel încât te vei putea bucura mai mult timp de câte o doză suplimentară de optimism.
 •  Adaugă o picătură de doTerra Cheer pe eșarfă sau pe jachetă în zilele înnorate, pentru a-ți menține atitudinea pozitivă în ciuda vremii mohorâte de afară.
 •  Folosește amestecul exclusiv doTerra Cheer pentru un masaj complet al corpului, diluat cu un ulei purtător, preferabil Uleiul de cocos fracționat doTerra, și bucură-te de o experiență revigorantă, care te va umple de pozitivism.
 •  Crează un pachet cadou pentru un prieten drag care a fost destul de deprimat în ultima vreme. Construiește pachetul pornind de la amestecul doTerra Cheer și pune alături de el obiecte galbene, solare, care să îi aducă fericire. Vei aduce astfel un plus de lumină, grijă și dragoste în viața cuiva drag.
 •  Combină în difuzor trei picături din amestecul doTerra Cheer, o picătură de ulei esențial de Brad Douglas și o picătură de ulei esențial de Portocală sălbatică, pentru un amestec vesel și revigorant.
 •  Difuzează amestecul doTerra Cheer în timpul sesiunii de yoga de dimineață, în timp ce îți bei ceaiul de dimineață sau când citești ziarul, pentru a promova sentimente de optimism la începutul zilei.

Amestec exclusiv Cheer doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a reduce sensibilizarea pielii.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Cheer doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Portocală sălbatică (coajă)
Ulei esențial de Cuișoare (muguri)
Ulei esențial de Anason stelat (fructe/semințe)
Ulei esențial de Mirt lămâios (frunze)
Ulei esențial de Nucșoară (miez)
Ulei esențial de Ghimbir (rizomi)
Ulei esențial de Scorțișoară (scoarță)
Ulei esențial de Priboi (plantă)
Extract de vanilie

Amestec exclusiv Cheer doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: proaspăt, condimentat, cald
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?