Amestec exclusiv Cheer Touch doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Portocală sălbatică, Cuișoare, Anason stelat, Mirt lămâios, Nucșoară, Extract de vanilie, Ghimbir, Scorțișoară, Priboi, într-o bază de Ulei de cocos fracționat doTerra, amestecul pentru bună dispoziție doTerra Cheer Touch asigură o stare de bucurie și energie pozitivă în orice moment al zilei.

Amestecul doTerra Cheer Touch este formulat pe baza de uleiuri esențiale de citrice și condimente, ce contribuie la natura sa caldă și primitoare.
Linia doTerra Touch include toate amestecurile preferate ale clienților doTerra prediluate cu ulei de cocos fracționat și disponibile în flacoane foarte comode cu bilă.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 31.67€
PREȚ DE MEMBRU:23.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Cheer Touch doTerra – Descriere

Amestecul pentru bună dispoziție doTerra Cheer Touch combină Uleiul de cocos fracționat cu aroma proaspătă și strălucitoare a amestecului doTerra Cheer, asigurând o metodă de aplicare perfectă pentru copii și pentru persoane cu piele sensibilă. În plus, flaconul roll-on poate fi aplicat direct pe piele.
Aroma proaspătă, optimistă și strălucitoare a amestecului pentru bună dispoziție doTerra Cheer Touch îți va lumina orice moment al zilei și te va umple de energie pozitivă, susținându-te să treci cu o mai mare ușurință peste dificultățile vieții.

doTerra Cheer Touch poate fi ușor depozitat în geantă, în rucsac sau chiar într-un buzunar și este perfect pentru momentele mai grele dintr-o zi dificilă.
Diluarea ușoară a amestecului Cheer Touch înseamnă că îl poți folosi local, fără a-ți face griji pentru iritații ale pielii sau pentru o potență scăzută a uleiurilor esențiale din compoziția sa.

Amestec exclusiv Cheer Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică doTerra Cheer Touch direct pe piept, încheieturi sau pe tălpi în zorii zilei, pentru a-ți începe ziua în forță și plin de energie.
 •  Aplică doTerra Cheer Touch direct pe piept, încheieturi sau pe tălpi la finele unei zile lungi și lasă aroma să te încarce cu energie pozitivă.
 •  Masează amestecul Cheer Touch pe încheieturile mâinilor înainte de o întâlnire dificilă sau de o ședință de maximă importanță, pentru o stare de bine și lasă aroma înălțătoare să te ghideze să vezi partea bună a lucrurilor.
 •  Aplică amestecul doTerra Cheer Touch pe tălpile copiilor și lasă-i să se bucure de aroma sa plăcută, care îi va încărca, de asemenea, cu o stare de bine.
 •  Menține o stare de bună-dispoziție pe tot parcursul zilei aplicând doTerra Cheer Touch pe ceafă.
 •  În timpul iernii, aplică amestecul pe încheieturi și bucură-te de aroma sa înviorătoare pe parcursul întregii zile.
 •  Utilizează amestecul doTerra Cheer Touch împreună cu un masaj complet al corpului pentru o experiență revigorantă, aplicând produsul din flaconul roll-on pe zonele pe care le simți în mod deosebit tensionate sau pe punctele de puls.
 •  Folosește amestecul Cheer Touch în cadrul tehnicii AromaTouch Hand Technique, pentru un masaj special al mâinilor pentru tine sau pentru o persoană dragă.
 •  Aplică 1-2 picături din amestecul doTerra Cheer Touch pe încheieturi sau pe punctele de puls pentru o aromă energizantă de-a lungul zilei.
 •  Folosește amestecul doTerra Cheer Touch în zilele înnorate, pentru a-ți menține atitudinea pozitivă în ciuda vremii mohorâte de afară.
 •  Aplică amestecul exclusiv doTerra Cheer Touch pe mâini, freacă palmele și inspiră adânc atunci când simți că emoțiile negative te copleșesc. Parfumul persistent te va ajuta să te bucuri mai mult timp de o doză de optimism.
 •  Crează un pachet cadou pentru un prieten drag care a fost destul de deprimat în ultima vreme. Combină amestecul special pentru bună dispoziție doTerra Cheer Touch cu alte obiecte care îi pot aduce un plus de bucurie, fie că este vorba despre dulciuri sau despre mici obiecte care îi pot reda starea de bine.

Amestec exclusiv Cheer Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Aplicare locală: Aplică produsul pe zona dorită cu ajutorul flaconului cu bilă, pentru aromaterapie, parfumare, îngrijirea pielii sau masaj.

Amestec exclusiv Cheer Touch doTerra – Ingrediente

Ulei de cocos fracționat
Ulei esențial de Portocală sălbatică (coajă)
Ulei esențial de Cuișoare (muguri)
Ulei esențial de Anason stelat (fructe/semințe)
Ulei esențial de Mirt lămâios (frunze)
Ulei esențial de Nucșoară (miez)
Ulei esențial de Ghimbir (rizomi)
Ulei esențial de Scorțișoară (scoarță)
Ulei esențial de Priboi (plantă)
Extract de vanilie

Amestec exclusiv Cheer Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: proaspăt, condimentat, cald
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?