Amestec exclusiv Citrus Bliss doTerra (15 ml)

Îmbinând beneficiile uleiurilor esențiale de Portocală sălbatică, Lămâie, Grapefruit, Mandarină, Bergamotă, Tangerină și Clementină, cu o notă de vanilie absolut, amestecul revigorant Citrus Bliss doTerra este un produs unic și armonios, cu un parfum vesel, dulce și proaspăt, care îmbunătățește starea de spirit și favorizează gândirea pozitivă.
Amestecul exclusiv Citrus Bliss doTerra este creat din uleiuri pure și cu cea mai mare potență, obținute din plante cultivate și recoltate cu cea mai mare grijă de doTerra, distilate și testate pentru puritate și potență, astfel încât să răspundă unei game variate de nevoi ale tale și ale familiei tale și să îți ofere beneficii reale, care îți vor schimba viața.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 38.67€
PREȚ DE MEMBRU:29€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Citrus Bliss doTerra​ – Descriere

Cele mai populare uleiuri esențiale citrice doTerra sunt reunite în acest blend unic pentru a crea un ulei esențial plăcut și armonios pe care în mod cert vei dori să îl incluzi în colecția ta de uleiuri esențiale.
Amestecul revigorant Citrus Bliss combină compuși aromatici naturali și puternici, pentru a crea un ulei esențial cu puternice proprietăți de curățare, atât a aerului cât și a spațiilor și suprafețelor.
Datorită aromei sale înălțătoare, amestecul Citrus Bliss este ideal pentru difizare când ai nevoie de energie pură sau când vrei să purifici aerul dintr-o încăpere.
Aplicat topic, amestecul Citrus Bliss doTerra are proprietăți energizante excelente, devenind astfel un must have în viața de zi cu zi.

Amestec exclusiv Citrus Bliss doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 • Adaugă 2-3 picături de amestec Citrus Bliss pe un șervețel pentru uscătorul de rufe și pune-l între haine, pentru a le oferi acestora un miros dulce răcoritor, indiferent de cât timp stau în mașina de spălat sau în uscător. Mirosul revigorant și energizant al uleiului Citrus Bliss poate adăuga o aromă dulce nu doar hainelor, ci și mașinii și întregii case.
 • Folosește 15 picături de amestec Citrus Bliss, alături de ceară de albine, ulei de cocos, unt de cacao și vitamina E ulei pentru o rețetă de batoane de loțiune hidratantă făcute în casă, ce calmează și hrănesc pielea uscată și cu probleme.
 • Adaugă 2-3 picături de amestec Citrus Bliss în difuzor pentru o stare de spirit îmbunătățită și pentru a te bucura de proprietățile energizante și răcoritoare ale acestui amestec, atunci când te simți copleșit de emotii negative, stresat de deadline-urile de la serviciu sau când simți că azi pur și simplu nu e cea mai bună zi a ta.
 • Adaugă câteva picături de amestec Citrus Bliss doTerra pe o bucată de material sau pe o lavetă și șterge suprafețele din casă, mai ales atunci când vrei ca baia să strălucească de curățenie sau când vrei ca totul prin casă să fie pus la punct.
 • Folosește 6 picături de amestec Citrus Bliss, 20 de picături de ulei esențial de Lămâie Verde și 8 picături de ulei esențial de Lămâie, ca și 2 măsuri de săpun Castile fără miros și prepară rapid un detergent de vase home-made foarte eficient, care topește instant grăsimea de pe vasele murdare.
 • Aplică o picătură de amestec Citrus Bliss pe încheietura unei mâini și freacă apoi încheieturile una de alta, înainte de a pleca de acasă, dând voie acestui amestec să acționeze ca un parfum luminos și vesel extrem de plăcut, fără compuși sintetici și toxine.
 • Aplică 1-2 picături de amestec Citrus Bliss pe tălpi dimineața pentru a te pregăti de ziua care urmează și pentru a-ți înviora starea de spirit, profitând astfel de efectele foarte puternice de stimulare a bunei dispoziții pe care le are amestecul Citrus Bliss.
 • Difuzează 3-4 picături de amestec Citrus Bliss în bucătărie pentru a combate mirosurile neplăcute.
 • Difuzează 3-4 picături de amestec Citrus Bliss într-o cameră murdară sau dezordonată de adolescent pentru a purifia aerul închis.
 • Primăvara, diluează Citrus Bliss într-un flacon cu pulverizator și pulverizează-l în casă, pentru un parfum aerisit și luminos.
 • Combină 2 picături de amestec Citrus Bliss cu 2 picături de ulei esențial de Levănțică, 2 picături de ulei esențial de Mentă și aplică pe tâmple sau inhalează, când încerci să stimulezi concentrarea și claritatea mentală.
 • Adaugă câteva picături de amestec Citrus Bliss în cadă pentru un plus de relaxare și o piele hidratată și întinerită.
 • Folosește amestecul Citrus Bliss în cadrul Tehnicii AromaTouch Hand Technique, pentru că uleiurile esențiale de citrice pe care le conține acest amestec sunt revigorante pentru simțuri și pentru piele. Pentru a beneficia de un masaj mai fin al mâinilor, diluează amestecul Citrus Bliss cu ulei de cocos fracționat doTerra.

Amestec exclusiv Citrus Bliss doTerra​ – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Citrus Bliss doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Portocală Sălbatică (coajă);
Ulei esențial de Lămâie (coajă)
Ulei esențial de Grapefruit (coajă);
Ulei esențial de Mandarină (coajă);
Ulei esențial de Bergamotă (coajă);
Ulei esențial de Tangerină (coajă);
Ulei esențial de Clementină (coajă);
Vanilie Absolut (Vanilla Bean Absolute).

Amestec exclusiv Citrus Bliss doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare și la raze UV cel puțin 12 ore dupa aplicarea produsului.

Descriere aromatică: citric, dulce
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

tic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?