Amestec exclusiv Console doTerra (5 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Tămâie, Paciuli, Ylang Ylang, Labdan, Santal Amyris, Santal, Trandafir și Osmanthus, amestecul exclusiv pentru alinare doTerra Console favorizează starea de bine generală și stabilitatea emoțională, conferind sentimente de alinare și speranță.

O parte a sistemului doTerra Emotional Aromatherapy, doTerra Console a fost conceput pentru a contribui la promovarea sentimentelor de alinare și speranță, mai ales în perioade de pierdere, tristețe sau durere. Utilizat în combinație cu alte uleiuri din acest sistem, Console favorizează starea de bine generală și stabilitatea emoțională.
Amestecurile incluse în sistemul Emotional Aromatherapy al doTerra sunt proiectate chimic pentru a gestiona emoțiile și starea de spirit prin utilizarea de uleiuri esențiale pure.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 66.33€
PREȚ DE MEMBRU:49.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Console doTerra – Descriere

Unul dintre cele mai apreciate amestecuri de uleiuri esențiale oferite de doTerra, Console este un must-have pentru cei care cred în puterea uleiurilor esențiale de a schimba starea de spirit și de a lupta cu tristețea și deznădejdea.

Utilizate aromatic și topic, aromele reconfortante ale amestecului doTerra Console te ajută să creezi în jurul tău atmosfera pozitivă atât de necesară pentru risipirea emoțiilor negative și a stării de deznădejde.
Când tristețea pare copleșitoare, doTerra Console contribuie la stimularea forței emoționale pentru a te ajuta să depășești o zi grea sau o perioadă de pierdere.

Amestec exclusiv Console doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Pune 1-2 picături din amestecul doTerra Console în difuzorul preferat și bucură-te de un moment de liniște doar cu tine, în zilele în care simți că ai nevoie de o doză în plus de consolare și speranță. Aromele reconfortante și liniștitoare ale amestecului Console te vor ajuta să reflectezi și să reclădești.
 •  Difuzează amestecul doTerra Console în casă când ai nevoie să contracarezi emoții negative precum deznădejdea, tristețea sau durerea. Inspirând parfumul floral subtil al doTerra Console vei putea să ții la distanță orice stare de durere, furie sau chiar vină.
 •  Pune 3-4 picături din amestecul doTerra Console în difuzor pentru o doză de consolare când pierzi o persoană dragă, când te confrunți cu stări de dezamăgire sau când îți simți speranțele și visele năruite. Deși stările nu vor dispărea imediat, amestecul doTerra Console îți va duce o stare de speranță atât de necesară.
 •  Pune 1-2 picături pe salteaua de yoga și bucură-te de aroma reconfortantă a acestui amestec în timp ce faci întinderi, exerciții de respirație sau încerci diferite posturi.
 •  Diluează 2-3 picături de amestec doTerra Console cu Ulei de cocos fracționat pentru un masaj liniștitor, atunci când treci prin momente grele.
 •  Aplică 1-2 picături pe încheieturi și pe ceafă pentru o aromă încurajatoare, ce te va însoți peste tot și îți va da speranța necesară să treci peste probleme.
 •  Aplică pe o dischetă de bumbac și pune-o în mașină pentru o aromă liniștitoare pe drum spre casă.
 •  Aplică 1-2 picături din amestecul doTerra Console în dreptul inimii, diluând cu ulei de cocos fracționat, în fiecare dimineață și seara, pentru a-ți reaminti să ai răbdare pe parcursul procesului de vindecare și să gândești pozitiv.
 •  Pune câteva picături de doTerra Console pe gulerul cămășii sau pe o eșarfă, pentru a avea alături de tine aromele liniștitoare și încurajatoare ale amestecului Console pe tot parcursul zilei, atunci când simți că sentimentele de durere și de tristețe te urmăresc peste tot.
 •  Oferă cadou unui prieten îndurerat o sticluță din amestecul doTerra pentru a-i arăta că te gândești la el, mai ales când nu știi ce altceva îi poți spune pentru a-l face să se simtă mai bine. Cadoul tău parfumat și special va fi exact ce are nevoie pentru a reflecta, a se reîncărca și a reclădi, în perioade de tristețe și pierdere.

Amestec exclusiv Console doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a reduce sensibilizarea pielii.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Console doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Tămâie (rășină)
Ulei esențial de Paciuli (frunze)
Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Ulei esențial de Labdan (crenguțe/tulpină)
Ulei esențial de Santal Amyris (scoarță)
Ulei esențial de Santal (scoarță)
Ulei esențial de Trandafir (flori)
Ulei esențial de Osmanthus (flori)

Amestec exclusiv Console doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: dulce, moscat, floral
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?