Amestec exclusiv Console Touch doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Tămâie, Paciuli, Ylang Ylang, Labdan, Santal Amyris, Santal, Trandafir și Osmanthus, prediluate în Ulei de cocos fracționat doTerra, amestecul exclusiv pentru alinare doTerra Console Touch favorizează o stare de bine generală și stabilitatea emoțională, conferind sentimente de alinare și speranță.

O parte a sistemului doTerra Emotional Aromatherapy, doTerra Console a fost conceput pentru a contribui la promovarea sentimentelor de alinare și speranță, mai ales în perioade de pierdere, tristețe sau durere.
Linia doTerra Touch include toate amestecurile preferate ale clienților doTerra prediluate cu Ulei de cocos fracționat și disponibile în flacoane cu bilă, extrem de comod de folosit.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 43.33€
PREȚ DE MEMBRU:32.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Console Touch doTerra – Descriere

Amestecul exclusive Console Touch – unul dintre cele mai populare amestecuri din gama doTerra – combină aroma dulce moscată a doTerra Console cu Ulei de cocos fracționat, pentru o aplicare delicată și mai confortabilă, oriunde și oricând.
Astfel, Console Touch îți permite să experimentezi cu ușurință beneficiile aromoterapiei, atunci când ai cea mai mare nevoie de ele.

Când este utilizat topic, aroma dulce și reconfortantă a amestecului doTerra Console Touch te ajută să creezi în jurul tău atmosfera pozitivă atât de necesară pentru risipirea emoțiilor negative și a stării de deznădejde și să recâștigi un sentiment de speranță și siguranță.
Când tristețea pare copleșitoare, doTerra Console Touch contribuie la stimularea forței emoționale pentru a te ajuta să depășești o zi grea sau o perioadă de pierdere.

Amestec exclusiv Console Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul doTerra Console Touch pe încheieturi și pe ceafă pentru o aromă încurajatoare, ce te va însoți peste tot și îți va da speranța necesară să treci peste probleme.
 •  Aplică doTerra Console cu ajutorul flaconului roll-on comod de folosit, direct pe zona inimii, în fiecare dimineață și seara pentru a-ți reaminti să ai răbdare pe parcursul procesului de vindecare și să gândești pozitiv.
 •  Înainte de un moment de reflectare, de meditație, sau înainte de a scrie în jurnalul personal, aplică doTerra Console Touch pe piept, încheieturi sau picioare pentru a crea în jurul tău un mediu confortabil și plin de speranță.
 •  Când ești într-o situație ce poate trezi amintiri nedorite, inspiră pur și simplu aroma din flaconul de doTerra Console Touch și dă voie amestecului să te liniștească și să îți ofere speranță pentru viitor.
 •  Aplică amestecul doTerra Console Touch pe umeri, tâmple sau gambe, pentru un masaj reconfortant, care îți oferă susținerea de care ai nevoie.
 •  Folosește flaconul cu bilă pentru a aplica doTerra Console Touch dimineața pe tălpi, pentru un masaj calmant.
 •  Oferă cuiva drag o sticlă de doTerra Console Touch, o modalitate excelentă de a-i arăta că te gândești la el, mai ales atunci când are cel mai mult nevoie de un gând bun și de ajutor. Cadoul tău parfumat și special va fi exact ce are nevoie pentru a reflecta, a se reîncărca și a reclădi în perioade de tristețe și pierdere.
 •  Ține sticluța roll-on cu tine, în geantă sau buzunar, și inspiră direct sau aplică pe încheieturi pe tot parcursul zilei, ori de câte ori te simți trist sau neliniștit.

Amestec exclusiv Console Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Aplicare locală: aplică produsul pe zona dorită cu ajutorul flaconului cu bilă, pentru aromaterapie, parfumare, îngrijirea pielii sau masaj.

Amestec exclusiv Console Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Tămâie (rășină)
Ulei esențial de Paciuli (frunze)
Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Ulei esențial de Labdan (crenguțe/tulpină)
Ulei esențial de Santal Amyris (scoarță)
Ulei esențial de Santal (scoarță)
Ulei esențial de Trandafir (flori)
Ulei esențial de Osmanthus (flori)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Console Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: dulce, moscat, floral
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?