Amestec exclusiv Forgive doTerra (5 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Molid, Bergamotă, Ienupăr, Mir, Arborele vieții, Chiparos Nootka, Cimbru și Lămâiță, amestecul pentru reînnoire doTerra Forgive este un amestec special, cu o aromă proaspătă și lemnoasă, care te va ajuta să descoperi acțiunea eliberatoare a iertării și uitării, grație sentimentelor de ușurare și mulțumire pe care le conferă.

Unul dintre cele șase produse din gama doTerra Emotional Aromatherapy, amestecul pentru reînnoire doTerra Forgive este formulat cu ingrediente naturale specifice care, combinate, acționează ca un ajutor atunci când vrei să lași în urmă sentimentele negative și să te bucuri de pacea și bucuria pe care le aduce adevărata iertare.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 38.67€
PREȚ DE MEMBRU:29€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Forgive doTerra – Descriere

Amestecul de uleiuri esențiale doTerra Forgive folosește o combinație de uleiuri esențiale de arbori și plante medicinale, având un profil chimic divers, cu o concentrație ridicată de esteri monoterpenici și alcool, substanțe chimice care te ajută să îți echilibrezi emoțiile în situații de frustrare și stres.
În plus, uleiurile esențiale precum cel de Cimbru sunt responsabile pentru proprietățile reînnoitoare și tonifiante ale amestecului doTerra Forgive.

Datorită acestei combinații de uleiuri, proprietățile chimice ale doTerra Forgive pot contribui la disiparea emoțiilor negative și eliberează în același timp sentimentele de iertare.
Amestecul stimulează sentimentele de mulțumire, alinare și răbdare și are un efect liniștitor asupra stărilor emoționale, ceea ce îl face de neînlocuit în arsenalul tău pentru relaxare și o stare generală de bine.

Amestec exclusiv Forgive doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul exclusiv doTerra Forgive pe punctele de puls și pe zona inimii pe tot parcursul zilei pentru a promova sentimente de mulțumire, ușurare și răbdare.
 •  Adaugă în difuzor 1-2 picături de amestec exclusiv doTerra Forgive pentru a contribui la reducerea emoțiilor negative. Difuzat înaintea unei sesiuni de meditație, doTerra Forgive poate ține la distanță sentimentele de vinovăție și furie, sau dacă au pus deja stăpânire pe tine, te poate ajuta să te eliberezi de aceste emoții dăunătoare.
 •  Dacă ești în căutarea sentimentelor eliberatoare de iertare, amestecul exclusiv doTerra Forgive este un ulei excelent pe care trebuie să îl porți cu tine pe tot parcursul zilei. El te va ajuta să contracarezi emoțiile negative ce pot apărea în urma unor situații nedorite.
 •  Adaugă în difuzor 1-2 picături din amestecul doTerra Forgive și bucură-te pur și simplu de aroma sa răcoritoare și înnoitoare.
 •  Aplică 2-3 picături de doTerra Forgive pe o dischetă de bumbac și pune-o în sistemul de ventilație al mașinii pentru o aromă calmantă, de care te vei bucura în timpul petrecut în mașină.
 •  Aplică 1-2 picături de amestec doTerra Forgive pe gât și pe încheieturi, diluat cu Uleiul de cocos fracționat, pentru a încuraja sentimente de răbdare.
 •  Folosește amestecul doTerra Forgive pentru un masaj al tălpilor dimineața, care te va ajuta să începi ziua eliberat de emoții negative, liniștit și plin de răbdare și toleranță.
 •  Diluează amestecul doTerra Forgive în Ulei de cocos fracționat și utilizează pentru un masaj liniștitor general, pentru a promova sentimente de seninătate.

Amestec exclusiv Forgive doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 1-2 picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Forgive doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Molid (ace)
Ulei esențial de Bergamotă (coajă)
Ulei esențial de Ienupăr (bacă)
Ulei esențial de Mir (rășină)
Ulei esențial de Arborele Vieții (lemn)
Ulei esențial de Chiparos Nootka (lemn)
Ulei esențial de Cimbru (frunze)
Ulei esențial de Lămâiță (parte aeriană)

Amestec exclusiv Forgive doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: ierbaceu, proaspăt, lemnos
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?