Amestec exclusiv Forgive Touch doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Molid, Bergamotă, Ienupăr, Mir, Arborele vieții, Chiparos Nootka, Cimbru și Lămâiță, diluate cu Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru reînnoire doTerra Forgive Touch are o aromă proaspătă și lemnoasă, care te va ajuta să descoperi acțiunea eliberatoare a iertării și a uitării, grație sentimentelor de ușurare și mulțumire pe care le conferă.

Amestecul doTerra Forgive Touch este cel mai simplu și mai plăcut mod de a te bucura de beneficiile la nivel topic ale amestecului exclusiv Forgive, într-o formulă prediluată cu Ulei de cocos fracționat, care – dincolo de beneficiile uleiurilor esențiale din compoziția Forgive – îți va face pielea netedă și suplă. În plus, designul comod și accesibil cu bilă îți permite să îl ai mereu cu tine, în poșetă, în rucsac sau în mașină și să îl folosești oriunde și oricând.

Unul dintre cele șase produse din gama doTerra Emotional Aromatherapy, amestecul pentru reînnoire doTerra ForgiveTouch este formulat cu ingrediente naturale specifice care, combinate, acționează ca un ajutor atunci când vrei să lași în urmă sentimentele negative și să te bucuri cu un singur gest de pacea și bucuria pe care le aduce adevărata iertare.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 26€
PREȚ DE MEMBRU:19.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Forgive Touch doTerra – Descriere

Amestecul de uleiuri esențiale doTerra Forgive Touch folosește aceeași combinație excelentă de uleiuri esențiale de arbori și plante medicinale din amestecul exclusiv doTerra Forgive, având același profil chimic divers, care te va ajuta să îți echilibrezi emoțiile în situații de frustrare și stres.
Particularitatea Forgive Touch este aportul de Ulei de cocos fracționat, care îl face să poată fi folosit topic și de către persoanele cu o piele sensibilă.
Proprietățile chimice ale doTerra Forgive Touch pot contribui la disiparea emoțiilor negative și eliberează în același timp sentimentele de iertare.
Aroma sa erbacee, proaspătă și lemnoasă crează o stare de bine, mulțumire, ușurare și răbdare și te ajută să îți echilibrezi emoțiile în cele mai dificile momente.

Amestec exclusiv Forgive Touch doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul doTerra Forgive Touch pe piept, cu ajutorul flaconului roll-on, pentru a reuși să te ierți pe tine și pe ceilalți.
 •  Aplică amestecul Forgive Touch pe tâmple pentru a ierta și a uita, precum și pentru a găsi puterea de a merge înainte cu o energie reînnoită.
 •  Aplică Forgive Touch pe punctele de puls pentru a promova sentimente de mulțumire, ușurare și răbdare, în care te vei răsfăța pe tot parcursul zilei.
 •  Aplică amestecul doTerra Forgive Touch pe gât și pe încheieturi, pentru a-ți găsi răbdarea și toleranța atât de necesare.
 •  Folosește amestecul doTerra Forgive Touch chiar și în cadrul unui masaj general liniștitor și aplică cu ajutorul flaconului roll-on pe punctele de puls pentru a te elibera de emoțiile negative și a te simți mai liniștit și mai tolerant.
 •  Ține flaconul doTerra Forgive Touch la îndemână pe tot parcursul zilei și inspiră aroma sa proaspătă și erbacee pentru a contracara emoțiile negative ce pot apărea în urma unor situații neplăcute.
 •  Poți aplica Forgive Touch chiar și pe o eșarfă sau pe gulerul cămășii, pentru ca mirosul său calmant să te îndrume cât mai mult timp.
 •  Seara la culcare, o simplă atingere de Forgive Touch pe pernă te va ajuta să adormi cuprins de sentimente de mulțumire, ușurare și calm.

Amestec exclusiv Forgive Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe zona dorită. Nu necesită diluare.

Amestec exclusiv Forgive Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Molid (ace)
Ulei esențial de Bergamotă (coajă)
Ulei esențial de Ienupăr (bacă)
Ulei esențial de Mir (rășină)
Ulei esențial de Arborele Vieții (lemn)
Ulei esențial de Chiparos Nootka (lemn)
Ulei esențial de Cimbru (frunze)
Ulei esențial de Lămâiță (parte aeriană)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Forgive Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: ierbaceu, proaspăt, lemnos
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?