Amestec exclusiv HD Clear doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Chimion, Lemn de Ho, Arbore de ceai, Verbină exotică, Eucalipt și Mușcată, amestecul pentru ten cu probleme doTerra HD Clear te ajută să obții un ten curat și neted, indiferent de vârstă.
Amestecul doTerra HD Clear este o parte importantă a sistemului HD Clear Facial, fiind o formulă potentă, ce poate fi aplicată pe zone specifice ale tenului și corpului.
Uleiurile esențiale din HD Clear nu sunt utilizate numai pentru beneficiile lor bine-cunoscute, ci și pentru că sunt solubile în lipidele pielii, permițând o absorbție perfectă și o eficacitate maximă.

Fie că vrei să reduci erupțiile sau coșurile deranjante, să îți hidratezi pielea, să menții un ten curat sau doar să îmbunătățești aspectul general și sănătatea feței, amestecul topic HD Clear te poate ajuta să atingi toate aceste obiective printr-o aplicare lină și simplă și o absorbție rapidă. Un plus excelent la rutina ta de îngrijire a pielii, HD Clear nu trebuie să îți lipsească din arsenalul de frumusețe.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 37€
PREȚ DE MEMBRU:27.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv HD Clear doTerra – Descriere

Când te lupți cu un tem cu probleme sau ai imperfecțiuni ale pielii de care vrei să scapi, amestecul topic HD Clear te poate ajuta să îți netezești tenul și să îl menții curat și cu un aspect hidratat.
Formula de uleiuri esențiale a amestecului HD Clear este concepută să curețe pielea și să trateze imperfecțiunile care îți fac tenul să pară lipsit de strălucire și monoton.

Uleiurile esențiale folosite în compoziția amestecului HD Clear au proprietăți puternice de curățare, ce oferă un mod sigur și natural de a reduce coșurile, erupțiile și imperfecțiunile ocazionale.
Menținerea unui ten sănătos depinde de rutina de îngrijire a pielii, inclusiv de modul în care îți tratezi pielea înainte de culcare și dimineața. Cu un simplu flacon roll-on care permite o aplicare ușoară, amestecul topic HD Clear oferă un mod simplu și la îndemână de a curăța și hidrata în orice moment al zilei, chiar și în timpul somnului.

Amestec exclusiv HD Clear doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul doTerra HD Clear pe față înainte de culcare (după ce te speli pe față), pentru a te trezi dimineața cu un ten curat și fin.
 •  Dimineața, după ce te speli pe față cu spuma de față HD Clear, aplică amestecul HD Clear pentru a menține o piele curată și radioasă pe tot parcursul zilei.
 •  Dacă ai acasă un adolescent care se confruntă cu probleme ale tenului, ajută-l să aibă un ten curat, având mereu grijă să ai în baie sistemul HD Clear Facial de la doTerra și amintindu-i să aibă mereu grijă de igiena tenului.
 •  Dacă ai un ten acneic, ține mereu în dulapul din baie un flacon de amestec topic HD Clear, pentru o situație de urgență estetică.
 •  Aplică amestecul topic HD Clear pe zonele cu probleme în fiecare zi, fie pentru a trata un coș, fie pentru a preveni o erupție.
 •  Amestecul HD Clear poate fi un tratament punctual excelent. Ține-l mereu la îndemână, în geantă, în rucsac, sau în mașină și folosește-l pentru un coș sau o iritație care te deranjează.
 •  Combină amestecul HD Clear cu crema ta hidratantă de noapte, pentru o hidratare optimă.
 •  Aplică dimineața pe față, pentru a crea un film curat și fin înainte de a utiliza crema hidratantă de zi.

Amestec exclusiv HD Clear doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică un strat subțire pe zonele cu probleme ale pielii sau folosește-l ca tratament local direct pe coșuri. Diluează-l cu ulei purtător, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilizare a pielii.

Amestec exclusiv HD Clear doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Chimion negru (semințe)
Ulei esențial de Lemn de Ho (frunze)
Ulei esențial de Arbore de ceai (frunze)
Ulei esențial de Verbină exotică (bacă)
Ulei esențial de Eucalipt (frunze)
Ulei esențial de Mușcată (plantă integrală)

Amestec exclusiv HD Clear doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: lemnos, dulce, ierbaceu
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?