Amestec exclusiv Hope Touch doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Bergamotă, Ylang Ylang, Tămâie, Vanilie absolut, diluate cu Ulei de cocos fracționat, amestecul de uleiuri esențiale doTerra Hope Touch este un amestec deosebit, ce promovează o stare de bună dispoziție și te învăluie într-un parfum unic, pe care îl poți purta toată ziua cu succes.

Mirosul său optimist și îmbietor nu este singurul motiv care face ca doTerra Hope Touch să fie cu adevărat unic.
Prețul complet de achiziție al doTerra Hope Touch este donat direct către doTerra Healing Hands Foundation, care susține eforturile internaționale în lupta împotriva traficului sexual, un motiv în plus să te învălui în aroma Hope Touch doTerra și să contribui în același timp la o cauză atât de importantă în întreaga lume.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 34.67€
PREȚ DE MEMBRU:26€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Hope Touch doTerra – Descriere

Amestecul de uleiuri esențiale Hope Touch de la doTerra este unul dintre cele mai populare amestecuri oferite de doTerra, datorită beneficiilor sale importante pentru o stare de bună dispoziție și optimism.
Fructele, florile, lemnul și vanilia se combină într-un mod incredibil pentru a crea parfumul îndrăgit al doTerra Hope Touch, iar flaconul comod roll-on face din Hope Touch parfumul personal perfect, pe care îl poți aplica pe punctele de puls oriunde și oricând, chiar și atunci când te grăbești.
În plus, prediluarea cu Ulei de cocos fracționat îți va calma pielea atunci când aplici topic amestecul Hope Touch, deoarece amestecul de uleiuri se combină cu chimia naturală a corpului.

Amestec exclusiv Hope Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul exclusiv doTerra Hope Touch pe gât, claviculă și pe încheieturi dimineața, când te îmbraci și masează pentru a te bucura pe tot parcursul zilei de aroma sa plăcută.
 •  Aplică Hope Touch pe gulerul de la cămașă pentru a te înconjura toată ziua de un parfum special care te binedispune în orice moment.
 •  Ia cu tine amestecul doTerra Hope Touch și aplică înainte de următoarea întâlnire de la prânz sau înaintea unui eveniment, pentru a beneficia de un sentiment de calm și mulțumire. Designul comod al flaconului roll-on îl face ușor de transportat în geantă, în rucsac sau în mașină.
 •  Aplică do Terra Hope Touch pe ceafă, încheieturi și claviculă atunci când te pregătești să ieși seara, pentru a duce o noapte interesantă la nivelul următor. Aroma amestecului Hope Touch va inspira sentimente de încredere și toată lumea se va întreba ce parfum îmbătător porți.
 •  Distribuie amestecul doTerra Hope Touch pe mâini, freacă-le una de cealaltă, du palmele căuș la nas și inspiră atunci când te simți lipsit de energie și ai nevoie de un refresh aromat pentru o nouă zi. Lasă mirosul plăcut și reconfortant să-ți stabilizeze mediul.
 •  Aplică amestecul Hope Touch pe haine cât stau în dulap, sau aplică pe un săculeț și pune-l într-un sertar, pentru a păstra întotdeauna parfumul său cu tine. În plus dulapul tău va mirosi mereu primitor, iar fiecare ținută pe care o vei alege va purta aroma liniștitoare a doTerra Hope Touch.
 •  Utilizează amestecul doTerra HopeTouch alături de un masaj complet cu uleiuri esențiale, pentru a te energiza și a te binedispune.

Amestec exclusiv Hope Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe zona dorită. Nu necesită diluare.

Amestec exclusiv Hope Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Bergamotă (fruct)
Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Ulei esențial de Tămâie (frunze/tulpină)
Vanilie Absolut
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Hope Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: luminos, proaspăt, dulce
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?