Amestec exclusiv Motivate Touch doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Mentă, Clementină, Coriandru, Busuioc, Yuzu, Roiniță, Rozmarin și Vanilie absolut, diluate cu Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru încurajare doTerra Motivate Touch are o aromă proaspătă, curată și mentolată, ce stimulează încrederea în sine, curajul și credința.
Ușor de utilizat oriunde și oricând datorită flaconului roll-on extrem de comod, doTerra Motivate Touch te va ajuta să dai frâu liber creativității și să regăsești curajul dat de încrederea în forțele proprii.

Cu ajutorul acestei formule se vor putea bucura de beneficiile excepționale ale amestecului exclusiv doTerra Motivate și persoanele cu piele sensibilă, amestecul fiind prediluat cu ulei de cocos fracționat.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 29.33€
PREȚ DE MEMBRU:22€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Motivate Touch doTerra – Descriere

Amestecul roll-on doTerra Motivate Touch este formulat cu uleiuri esențiale de mentă și citrice care inspiră simțurile, permițându-ți să înlături orice barieră în calea realizării obiectivelor propuse.
Fie că ai nevoie de motivație pentru a face curat în casă, pentru a începe să te antrenezi pentru un maraton la care te-ai înscris sau pentru a relua un hobby pentru care poate că nu ai mai avut timp, Motivate Touch îți va da o perspectivă optimistă asupra vieții.
Aroma mentolată și proaspătă a acestui amestec stimulează încrederea în sine, curajul și credința și contracarează emoțiile negative de îndoială, pesimism și cinism.

Amestec exclusiv Motivate Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Ține întotdeauna amestecul doTerra Motivate Touch la îndemână, în geantă sau în rucsac, pentru momentele din zi în care te simți nesigur, plictisit sau dezamăgit și ai nevoie de un impuls de încredere în tine.
 •  Aplică Motivate Touch pe încheieturi și masează mâinile una de alta, inspirând apoi mirosul pentru un plus de curaj și încredere. În plus te vei putea bucura de senzația de piele netedă și moale pe care o lasă în urmă Uleiul de cocos fracționat.
 •  Aplică Motivate Touch cu ajutorul flaconului roll-on pe gulerul cămășii, sau pe interiorul glugii unei jachete, pentru un plus de energie pozitivă și determinare, de fiecare dată când ieși din casă.
 •  Aplică amestecul Motivate Touch pe gulerul cămășii copilului tău atunci când merge la școală sau masează-i tălpile cu același amestec, pentru a-l ajuta să aibă dispoziția necesară pentru teme.
 •  Masează amestecul Motivate Touch pe tâmple pentru un plus de concentrare la începutul unei zile grele la serviciu sau la cursuri.
 •  Aplică amestecul pe ceafă înainte de a ține un discurs, pentru a căpăta mai multă încredere în tine.
 •  Aplică Motivate Touch pe punctele de puls înainte de a participa la evenimente sportive sau la alte competiții pentru care ai nevoie de toată forța și concentrarea. Aroma sa revigorantă îți va fi un partener constant pe toată durata evenimentului și îți va reaminti să dai tot ce poți la fiecare respirație
 •  Folosește Motivate Touch pe zona picioarelor, umerilor sau gâtului, pentru o aromă înălțătoare în timpul unui masaj liniștitor. Îl vei putea aplica ușor cu ajutorul recipientului roll-on și se va amesteca foarte bine cu uleiul de masaj folosit.
 •  Aplică Motivate Touch în palme în timpul sesiunilor zilnice de meditație și inhalează, închizând ochii și reconectându-te cu obiectivele, punctele forte și cu motivația prin gânduri și afirmații pozitive.

Amestec exclusiv Motivate Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau masaj, cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară.

Amestec exclusiv Motivate Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Mentă (plantă întreagă)
Ulei esențial de Clementină (coajă)
Ulei esențial de Coriandru (semințe)
Ulei esențial de Busuioc (parte aeriană)
Ulei esențial de Yuzu (coajă)
Ulei esențial de Roiniță (frunze/flori)
Ulei esențial de Rozmarin (frunze)
Vanilie absolut
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Motivate Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Motivate Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: proaspăt, curat, mentolat
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?