Amestec exclusiv On Guard doTerra (15 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Portocală sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt și Rozmarin, amestecul protector doTerra On Guard oferă opțiuni de utilizare și beneficii incredibile, sprijinind funcțiile naturale ale sistemului imunitar.

Unul dintre cele mai populare amestecuri de uleiuri esențiale de la doTerra – datorită versatilității și capacității sale de a proteja imunitatea – On Guard oferă o alternativă aromată, naturală și eficace la produsele sintetice de pe piață.Uleiurile esențiale utilizate în amestecul doTerra On Guard sunt pure și certificate CPTG, fiind testate temeinic, pentru a determina puritatea și potența fiecăruia dintre ele.

De-a lungul anilor, doTerra a ajuns de la amestecul On Guard la o linie întreagă de produse On Guard, ce a permis mai multe utilizări, atât acasă cât și în mișcare, ale acestui amestec extrem de apreciat.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 55€
PREȚ DE MEMBRU:41.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv On Guard doTerra – Descriere

Unul dintre cele mai versatile și mai bine vândute amestecuri doTerra, amestecul On Guard are o aromă caldă, picantă și energizantă.
Acest amestec protector poate fi administrat intern pentru a susține funcția respiratorie și apărarea naturală antioxidantă a organismului.

Proprietățile sale puternice de susținere a imunității, au făcut ca On Guard să fie extrem de recunoscut pentru capacitatea sa de a proteja împotriva amenințărilor din mediu și a celor sezoniere.
On Guard este un agent de curățare netoxic eficient, care poate fi utilizat pentru curățarea pielii și a suprafețelor casnice.

Amestec exclusiv On Guard doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Pune 2-3 picături de amestec exclusiv doTerra On Guard într-o capsulă vegetală și administrează intern zilnic, profitând astfel de beneficiile sale pentru sprijinirea funcției imune și celei respiratorii.
 •  Diluează o picătură din amestecul exclusiv doTerra On Guard în 125 ml de lichid – apă, ceai sau sucuri de fructe – și bea, pentru a susține sistemul imunitar și respirator. Poți consuma zilnic această combinație.
 •  Adaugă 1-2 picături de amestec exclusiv doTerra On Guard la rețeta ta preferată de clătite, pentru a stimula sistemul imunitar.
 •  Difuzează 3-4 picături din amestecul exclusiv doTerra On Guard și umple aerul cu aroma sa dulce, energizantă și înălțătoare.
 •  Folosește amestecul On Guard în difuzor pentru a curăța aerul dintr-o încăpere și pentru a crea o aromă pozitivă, mai ales când aștepți oaspeți.
 •  Adaugă 2 picături din amestecul doTerra On Guard într-o sticlă cu pulverizator plină cu apă și folosește ca soluție universală de curățare pentru suprafețe, profitând astfel de beneficiile de curățare și purifiere ale amestecului On Guard. Te vei bucura astfel și de parfumul său unic, natural.
 •  Folosește o lavetă îmbibată cu apă și 1-2 picături de On Guard pentru a șterge suprafețele din bucătărie și baie.
 •  Taie câteva felii de măr, pune-le într-un pahar cu apă și adaugă câteva picături din amestecul doTerra On Guard. Lasă două minute, scoate merele și bucură-te de o gustare sănătoasă și care îți va stimula sistemul imunitar.
 •  Aplică amestecul doTerra On Guard pe încheieturi, dimineața, pentru o aromă revigorantă.
 •  Pune laolaltă într-un vas ierburile și condimentele tale preferate, pentru a crea un potpourri home-made. Adaugă deasupra câteva picături de amestec doTerra On Guard, pentru o aromă înălțătoare și purifiantă. Te vei bucura astfel de un decor inedit pentru casă și de un miros proaspăt și energizant.
 •  Combină câteva picături de amestec doTerra On Guard cu Ulei de cocos fracționat și masează mîinile și degetele.
 •  Masează tălpile copiilor cu amestecul doTerra On Guard în timpul școlii, mai ales în sezonul virozelor, pentru a-i proteja de diverși factori din mediu și virusuri sezoniere.
 • Începe ziua cu un smoothie de dovleac, adăgând peste acesta 2 picături de amestec exclusiv doTerra On Guard pentru a da un boost excelent sistemului imunitar.
 •  Difuzează 3-4 picături de amestec On Guard acasă, la serviciu, sau la școală, lăsând mirosul înălțător al acestui amestec să purifice aerul din încăpere. Difuzează On Guard mai ales toamna și în lunile de iarnă.

Amestec exclusiv On Guard doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă cu 1-10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv On Guard doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Portocală sălbatică (coajă)
Ulei esențial de Cuișoare (muguri)
Ulei esențial de Scorțișoară (scoarță)
Ulei esențial de Eucalipt (frunze)
Ulei esențial de Rozmarin (frunze/flori)

Amestec exclusiv On Guard doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Folosește o picătură pe zi. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: cald, condimentat, camforaceu, lemnos
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?