Amestec exclusiv On Guard Touch doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Portocală sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt și Rozmarin, prediluate cu Ulei de cocos fracționat, amestecul protector doTerra On Guard Touch oferă opțiuni de utilizare și beneficii incredibile, sprijinind funcțiile naturale ale sistemului imunitar.

Datorită flaconului extrem de util și de comod, cu bilă roll-on, este acum și mai ușor să te bucuri de beneficiile topice ale amestecului On Guard. În plus, prediluarea cu Ulei de cocos fracționat îl face ideal pentru utilizare direct pe pielea sensibilă, atât pentru copii cât și pentru adulți, fără să facă absolut deloc rabat de la calitățile dovedite.
Uleiurile esențiale utilizate în amestecul doTerra On Guard Touch sunt pure și certificate CPTG, fiind testate temeinic, pentru a determina puritatea și potența fiecăruia dintre ele.

De-a lungul anilor, doTerra a ajuns de la amestecul On Guard la o linie întreagă de produse On Guard, ce a permis mai multe utilizări, atât acasă cât și în mișcare, ale acestui amestec extrem de apreciat. On Guard Touch este printre cele mai populare produse din gama On Guard.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 42€
PREȚ DE MEMBRU:31.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv On Guard doTerra – Descriere

Unul dintre cele mai versatile și mai bine vândute amestecuri doTerra, On Guard Touch are o aromă caldă, picantă și energizantă, este ușor de luat cu tine oriunde și extrem de ușor de aplicat, cu un simplu gest.

Acest amestec protector se administrează topic, pe zona dorită, pentru parfumare sau masaj, nu necesită diluare suplimentară, și are efecte dovedite în stimularea imunității și în susținerea funcției respiratorii.
On Guard Touch este, în plus, un agent de curățare netoxic eficient, ce poate fi utilizat topic pentru curățarea pielii. Uleiurile esențiale de Portocală sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt și Rozmarin sunt, de altfel, recunoscute pentru proprietățile lor purificatoare pentru piele.

Amestec exclusiv On Guard doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul doTerra On Guard Touch pe încheieturi sau pe punctele de puls dimineața, pentru o aromă energizantă pe tot parcursul zilei. Flaconul roll-on te va ajuta să simplifici utilizarea acestui produs.
 •  Folosește amestecul doTerra On Guard Touch pe palme și degete pentru curățarea și purificarea pielii.
 •  Masează tălpile copiilor cu amestecul doTerra On Guard Touch dimineața, înainte de a pleca la școală, pentru un miros inspirator, pe care îl vor purta cu ei pe tot parcursul zilei.
 •  Aplică amestecul On Guard Touch pe piept și bucură-te de senzația răcoritoare și liniștitoare pe care o conferă, când amenințările sezoniere te pândesc la tot pasul. Inspiră adânc și lasă aroma să îți curețe căile respiratorii.
 •  Aplică amestecul doTerra On Guard Touch pe pernă, în lunile mai reci, pentru a te bucura de parfumul său înălțător și purificator chiar și în timp ce te odihnești.
 •  Ia cu tine flaconul roll-on On Guard Touch oriunde mergi, iar în călătoriile cu mașina sau cu avionul, aplică amestecul cu ajutorul bilei roll-on pe gulerul jachetei, pe o eșarfă sau chiar pe perna pentru gât, pentru a te bucura de el tot timpul și pentru a-ți inspira sentimente de curățenie.

Amestec exclusiv On Guard doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe zona dorită pentru parfumare și îngrijirea pielii sau masaj. Nu necesită diluare.

Amestec exclusiv On Guard doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Portocală sălbatică (coajă)
Ulei esențial de Cuișoare (muguri)
Ulei esențial de Scorțișoară (scoarță)
Ulei esențial de Eucalipt (frunze)
Ulei esențial de Rozmarin (frunze/flori)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv On Guard doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Folosește o picătură pe zi. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: cald, condimentat, camforaceu, lemnos
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?