Amestec exclusiv Passion Touch doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Cardamom, Scorțișoară, Ghimbir, Cuișoare, Lemn de Santal și Iasomie, diluate cu Ulei de cocos fracționat, amestecul doTerra Passion Touch, care inspiră pasiune, te ajută să îți redescoperi entuziasmul pentru viață și trezește sentimente de bucurie și dorință.
Unul dintre cele șase produse din gama doTerra Emotional Aromatherapy, amestecul care inspiră pasiune doTerra Passion este formulat cu ingrediente naturale care, combinate, acționează atunci când ai nevoie de creativitate și pasiune pentru viață.

Cu un design elegant și o dimensiune redusă, varianta roll-on Passion Touch este ușor de ținut într-un sertar de birou, în poșetă sau în mașină pentru a-l aplica foarte confortabil ori de câte ori simți nevoia. Uleiul de cocos fracționat servește ca ulei purtător perfect, lăsând o senzație de piele fină și mătăsoasă.
Cu atât de multe caracteristici convingătoare, doTerra Passion Touch este în mod cert un amestec must have atunci când ai nevoie de emoție și o stare generală de bine.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 49.33€
PREȚ DE MEMBRU:37€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Passion Touch doTerra – Descriere

Amestecul de uleiuri esențiale doTerra Passion Touch folosește aceeași combinație excelentă de uleiuri esențiale de arbori și plante medicinale din amestecul exclusiv doTerra Passion, având același profil chimic divers, care te va ajuta să îți redescoperi sentimentele de pasiune și de bucurie de viață.

Diluarea cu Ulei de cocos fracționat, face acest amestec să poată fi folosit topic și de către persoanele cu o piele sensibilă. Ambalat într-un flacon roll-on de 10 ml ușor de utilizat, acest amestec condimentat și plăcut de uleiuri esențiale poate fi utilizat ca parfum personal sau poate fi aplicat pe punctele de puls sau în zona inimii, pentru a inspira sentimente de entuziasm, pasiune și bucurie.
DoTerra Passion Touch, te va ajuta să îți găsești îndrăzneala de a încerca lucruri noi și de a redescoperi bucuria lucrurilor cu care ai fost binecuvântat în viață.

Amestec exclusiv Passion Touch doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul Passion Touch pe tâmple, încheieturi și piept, dimineața, și masează bine, inhalând apoi și lăsând aroma caldă și condimentată să te inspire și să te revigoreze pe tot parcursul zilei.-
 • Masează amestecul Passion Touch în palme, inhalează și lasă aromele de Scorțișoară, Ghimbir și Cardamom să te deschidă către idei și puncte de vedere noi atunci când începi un proiect nou la serviciu.
 •  Aplică amestecul doTerra Passion Touch pe gulerul de la cămașă pentru a permite mirosului plăcut să fie cu tine atunci când lucrezi la un proiect de renovare a casei, când exersezi la un instrument sau când lucrezi în grădină.
 •  Masează Passion Touch în zona inimii, locul de naștere al pasiunii.
 •  Folosește doTerra Passion Touch ca parfum personal aplicându-l în strat subțire pe ceafă, încheieturi și decolteu.
 •  Folosește-l în cadrul unui masaj pentru o aromă plină de pasiune.
 •  Aplică Passion Touch pe piele pentru a contracara sentimentele negative de plictiseală și dezinteres și pentru a combate momentele ocazionale de stagnare.
 •  Masează amestecul doTerra Passion Touch pe tălpi dimineața, pentru un masaj energizant și pentru a începe ziua cu energie și poftă de viață.

Amestec exclusiv Passion Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj. Nu necesită diluare suplimentară.

Amestec exclusiv passion Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Cardamon (semințe)
Ulei esențial de Scorțișoară (lemn)
Ulei esențial de Ghimbir (rădăcină)
Ulei esențial de Cuișoare (mugur)
Ulei esențial de Lemn de santal
Ulei esențial de Iasomie (floare)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Passion Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul exclusiv Passion Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: condimentat, cald, bogat
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?