Amestec exclusiv PastTense doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Wintergreen, Levănţică, Mentă, Tămâie, Coriandru, Măghiran, Mușețel roman, Busuioc și Rozmarin, amestecul exclusiv pentru relaxare doTerra PastTense contribuie la echilibrarea și stabilizarea stărilor emoționale, precum și la reducerea senzației de stres.

Recunoscute pentru efectele lor calmante asupra minții și corpului, uleiurile esențiale din amestecul doTerra PastTense contribuie rapid la o stare de relaxare și calm.
PastTense este ambalat într-un flacon roll-on comod și practic, ideal pentru aplicare ușoară, fie că te afli la serviciu, la școală sau acasă.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 30€
PREȚ DE MEMBRU:22.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv PastTense doTerra – Descriere

Beneficiind de un amestec perfect de uleiuri esențiale certificate ca fiind pure, amestecul de uleiuri esențiale PastTense doTerra oferă un mod convenabil și ușor de a te bucura de o aromă unică specială, care te va calma și te va echilibra.
Atunci când emoțiile tale sunt echilibrate, poți experimenta o stare de bine și o dispoziție mai bună atunci când stresul și gândurile anxioase se diminuează, iar locul lor este luat de amintiri fericite, asociate cu aromele amestecului PastTense.
Aplicat topic, amestecul PastTense oferă o senzație răcoritoare și liniștitoare și te ajută să te detașezi de tot ce e negativ și să îți calmezi emoțiile.

Amestec exclusiv PastTense doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Masează amestecul PastTense doTerra pe umeri, pe ceafă și pe spate pentru o senzație răcoritoare și reconfortantă.
 •  Aplică amestecul PastTense pe tâmple, cu ajutorul flaconului roll-on, înainte de a susține un test sau de a face o prezentare în public.
 •  Aplică PastTense pe încheieturi în timp ce călătorești, pentru calmarea emoțiilor.
 •  După o zi stresantă, răsfață-te cu un masaj liniștitor și adaugă amestecul de uleiuri esențial PastTense pentru o senzație de răcorire a pielii și pentru a te bucura de aroma sa erbacee. Masează PastTense pe umeri, gât și spate și diluează cu Ulei de cocos fracționat pentru a maximiza acoperirea amestecului și pentru a reduce sensibilitatea pielii.
 •  Aplică PastTense pe tâmple, gât sau pe interiorul încheieturilor și ia o pauză scurtă, atunci când simți că ai prea multe de făcut. Stai liniștit, respirând aroma revigorantă pe bază de plante, în timp ce pielea se răcorește și te simți cuprins de calm și relaxare.
 •  Aplică amestecul PastTense în strat subțire pe palme și du mâinile căuș la nas, inspirând aroma de mentă oricând ai nevoie de un răgaz de liniște.

Amestec exclusiv PastTense doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Doar pentru utilizare topică pe zona dorită. Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj. Diluează cu Ulei de cocos fracționat deTerra, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilizare a pielii.

Amestec exclusiv PastTense doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Wintergreen (frunze)
Ulei esențial de Levănțică (flori)
Ulei esențial de Mentă (plantă integrală)
Ulei esențial de Tămâie (rășină)
Ulei esențial de Coriandru (parte aeriană)
Ulei esențial de Măghiran (frunze)
Ulei esențial de Mușețel Roman (flori)
Ulei esențial de Busuioc (frunze)
Ulei esențial de Rozmarin (frunze)

Amestec exclusiv PastTense doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: proaspăt, mentolat, cu aromă vegetală
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?