Amestec exclusiv Peace doTerra (5 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Vetiver, Levănţică, Ylang Ylang, Tămâie, Salvie, Măghiran, Absolut de Labdanum, Mentă creață, amestecul pentru liniștire doTerra Peace este un amestec special, cu o aromă florală și mentolată care conferă o senzație de pace, încredere și mulțumire.

Unul dintre cele șase produse din gama doTerra Emotional Aromatherapy, amestecul pentru liniștire doTerra Peace este formulat cu ingrediente naturale specifice, cu arome mentolate și florale, care te pot ajuta când ai nevoie de calmarea emoțiilor interioare și pot contribui la o mentalitate pașnică.
Când simți că grijile și stresul vieții încep să te afecteze, folosește doTerra Peace pentru a restabili sentimentele de calm, liniște și mulțumire.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 54€
PREȚ DE MEMBRU:40.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Peace doTerra – Descriere

Amestecul exlcusiv doTerra Peace include unele dintre cele mai relaxante și calmante uleiuri, al căror echilibru desăvârșit creează o combinație ideală pentru stabilirea liniștii interioare.
Notele florale și de mentă ale amestecului doTerra Peace pot aduce un miros perfect echilibrat ritualului tău de masaj de la sfârșitul zilei.
Difuzat la începutul sau la sfârșitul unei zile, sau când ai nevoie să își liniștești emoțiile, Peace conferă o senzație de pace, încredere și mulțumire.
Atunci când este utilizat local sau aromat, amestecul doTerra Peace poate promova sentimente de pace și reduce stresul și sterile negative.

Amestec exclusiv Peace doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Aplică o picătură din amestecul exclusiv doTerra Peace pe mâini și freacă-le una de cealaltă; du mâinile la nas și inspiră profund pentru a beneficia rapid de proprietățile liniștitoare are acestui amestec de uleiuri esențiale.
 •  Pune 2-3 picături din amestecul de uleiuri esențiale doTerra Peace în difuzor seara, înainte de culcare, pentru a promova un mediu calmant și un somn odihnitor.
 •  Difuzează 2-3 picături de doTerra Peace înainte de un eveniment important, înainte de un test sau atunci când ai de vorbit în fața unor grupuri mari și te simți emoționat sau stresat.
 •  Aplică doTerra Peace pe gulerul cămășii sau pe o eșarfă înaintea unui eveniment, unei întâlniri sau unui discurs în public, pentru a-ți găsi liniștea și a elimina stările de tensiune ce pot apărea.
 •  Masează amestecul doTerra Peace pe tălpile unui copil care are o perioadă cu tantrumuri, sau care este nervos sau neliniștit. Vei ajuta astfel întreaga familie să se calmeze și să depășească momentul greu.
 •  Amestecă o picătură din amestecul Peace cu o loțiune inodoră și masează pe mâini și gât pe parcursul întregii zile.
 •  Aplică o picătură din amestecul doTerra Peace pe o dischetă de bumbac sau pe un tampon de vată și pune-l în grila de ventilație a mașinii, pentru o aromă calmantă chiar și când ești pe drumuri.
 •  Aplică 1-2 picături din acest amestec pe pernă, seara, când ai nevoie de o senzație de calm și stabilitate, după o zi încărcată și stresantă.
 •  Folosește zilnic o picătură din amestecul Peace pe încheieturi și pe ceafă, ca parfum personal, un mod excelent de a purta aroma reconfortantă a acestui amestec pe tot parcursul zilei.
 •  Combină 2-3 picături din amestecul Peace diluat cu Ulei de cocos fracționat și masează gâtul și umerii, respirând adânc pentru a profita de aroma liniștitoare.
 •  Adaugă 2-3 picături din amestecul exclusiv doTerra Peace pe o bilă pentru uscător sau în detergentul lichid de rufe neparfumat pentru a împrospăta țesăturile și a adăuga o notă florală și mentolată la îmbrăcăminte, prosoape și lenjerie.
 •  Adaugă 3-4 picături de doTerra Peace în difuzor pentru a umple casa cu o aromă liniștită ori de câte ori ai nevoie, pentru a insufla un mediu liniștit pentru tine și familia ta.
 •  Aplică pe ceafă, încheieturi și pe tălpi înainte de o sesiune de yoga sau de meditație.

Amestec exclusiv Peace doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Peace doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Vetiver (rădăcină)
Ulei esențial de Levănţică (flori)
Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Ulei esențial de Tămâie (rășină)
Ulei esențial de Salvie (flori)
Ulei esențial de Măghiran (frunze)
Absolut de Labdanum (ramură tânără)
Ulei esențial de Mentă creață (frunze/flori)

Amestec exclusiv Peace doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: dulce, bogat, mentolat
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?