Amestec exclusiv Peace Touch doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Vetiver, Levănţică, Ylang Ylang, Tămâie, Salvie, Măghiran, Absolut de Labdanum și Mentă creață, diluate cu Ulei fracționat de cocos, amestecul pentru liniștire doTerra Peace Touch te ajută să te bucuri de beneficiile amestecului exclusiv Peace, într-o formulă delicată și ușor de aplicat.

Unul dintre cele șase produse din gama doTerra Emotional Aromatherapy, amestecul pentru reînnoire doTerra Peace Touch este formulat cu ingrediente naturale specifice, cu arome mentolate și florale, care te pot ajuta când ai nevoie de calmarea emoțiilor interioare și pot contribui la o mentalitate pașnică.
Amestecul este cu atât mai util și mai ușor de aplicat în formula Peace Touch doTerra, prediluat și disponibil într-un recipient roll-on de 10 ml, ideal pentru utilizare și atunci când ești departe de casă.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 35.67€
PREȚ DE MEMBRU:26.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Peace Touch doTerra – Descriere

Particularitatea Peace Touch este aportul de Ulei de cocos fracționat, care îl face să poată fi folosit topic și de către persoanele cu o piele sensibilă și de către copii.
Proprietățile chimice ale doTerra Peace Touch pot contribui la disiparea emoțiilor negative și instalarea unei stări de liniște interioare și pozitivism.

Aplicat topic, amestecul doTerra Peace Touch te ajută să promovezi sentimente de mulțumire, calm și liniște atunci când stările de anxietate îți copleșesc emoțiile.
Aplică pur și simplu Peace Touch pe piele pentru o aromă de durată și păstreză recipientul comod în geantă sau în rucsac, atunci când ești în mișcare, aplicând din nou când simți că ai nevoie să te echilibrezi și să te învălui într-o stare de calm.

Amestec exclusiv Peace Touch doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul doTerra Peace Touch pe mâini cu ajutorul flaconului roll-on, freacă mâinile una de alta, du palmele căuș la nas și inspiră profund, pentru a beneficia rapid de proprietățile liniștitoare are acestui amestec de uleiuri esențiale.
 •  Aplică ușor doTerra Peace Touch pe gulerul cămășii sau pe o eșarfă înaintea unui eveniment, unei întâlniri sau unui discurs în public, pentru a-ți găsi liniștea și a elimina stările de tensiune ce pot apărea.
 •  Aplică doTerra Peace Touch și masează cu el tălpile unui copil care are o perioadă cu tantrumuri. Îl vei ajuta astfel să se calmeze și întreaga familie va trece cu bine peste un momentul dificil.
 •  Aplică doTerra Peace Touch pe pernă, seara, când ai nevoie de o senzație de calm și stabilitate, după o zi încărcată și stresantă.
 •  Aplică amestecul pe tălpi seara, pentru o aromă relaxantă.
 •  Folosește zilnic Peace Touch pe încheieturi și pe ceafă, ca parfum personal, un mod excelent de a purta aroma reconfortantă a acestui amestec pe tot parcursul zilei.
 •  Folosește amestecul Peace Touch pe gât și pe umeri, în cadrul unui masaj liniștitor.
 •  Aplică pe ceafă, încheieturi și pe tălpi înainte de o sesiune de yoga sau de meditație.

Amestec exclusiv Peace Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe zona dorită. Nu necesită diluare.

Amestec exclusiv Peace Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Vetiver (rădăcină)
Ulei esențial de Levănţică (flori)
Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Ulei esențial de Tămâie (rășină)
Ulei esențial de Salvie (flori)
Ulei esențial de Măghiran (frunze)
Absolut de Labdanum (ramură tânără)
Ulei esențial de Mentă creață (frunze/flori)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Peace Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul exclusiv Peace Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: dulce, bogat, mentolat
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?