Amestec exclusiv Purify doTerra (15 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Lămâie, Brad Siberian, Lămâiță, Lămâie verde, Arbore de ceai/Melaleuca și Coriandru, amestecul purificator doTerra Purify este un amestec revigorant, cu o aromă proaspătă, ce elimină mirosurile neplăcute și curăță aerul.
Combinând uleiurile esențiale de citrice și de conifere, doTerra Purify lasă o aromă proaspătă și diafană în aer și pe suprafețele unde este folosit.

Uleiurile esențiale de Lămâie și Lămâie verde din compoziția amestecului Purify sunt renumite pentru proprietățile lor de curățare, iar Bradul Siberian este extrem de eficient pentru reîmprospătarea aerului. Uleiurile de Melaleuca și Coriandru conferă acestui amestec o aromă extrem de plăcută, o marcă doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 40.33€
PREȚ DE MEMBRU:30.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Purify doTerra – Descriere

Un produs preferat al clienților doTerra, amestecul purificator Purify poate înlocui rapid mirosurile neplăcute, fiind un agent de curățare eficient în întreaga casă.
Acest amestec special este un produs must-have în gospodărie, având capacitatea de a elimina mirosurile neplăcute într-un mod natural, fără substanțe chimice nocive.
El poate fi folosit și ca produs de curățare pentru suprafețe.
Purify conține, de asemenea, proprietăți protectoare, ce te vor apăra de amenințările din mediu.
Amestecul de uleiuri esențiale Purify este un produs natural ideal în orice dulap cu produse de curățare.

Amestec exclusiv Purify doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Difuzează 3-4 picături din amestecul doTerra Purify în încăperi ce conțin mirosuri grele sau stătute. Aroma răcoritoare și vegetală a lui Purify va umple rapid camera și va înlocui mirosurile neplăcute cu un miros curat, purificând rapid aerul.
 •  Pune 1-2 picături de Purify pe o dischetă de bumbac și las-o în geanta pentru sală, pentru a elimina mirosul neplăcut al hainelor transpirate și al pantofilor sport.
 •  Folosește amestecul de uleiuri esențiale Purify atunci când riscurile sezoniere și de mediu cresc, pentru a combate efectele adverse.
 •  Pune câteva picături de amestec de curățare Purify pe o dischetă de bumbac și pune-o în grila de ventilație a mașinii tale când simți că mirosul din interior e greu suportabil. Aroma proaspătă și purificatoare a acestui amestec va înconjura rapid mașina cu un miros ușor și aerisit.
 •  Adaugă 5 picături din amestecul de uleiuri esențiale Purify într-o sticlă cu pulverizator plină cu apă și vei avea în acest fel propriul spray de curățare, fără substanțe chimice toxice. Poți șterge cu acest produs blaturile din baie și bucătărie, iar la final va rămâne în urmă un parfum proaspăt binevenit.
 •  Pune câteva picături de ulei esențial Purify în ciclul de clătire al mașinii de spălat rufe, pentru a contribui la eliminarea mirosurilor grele persistente. La final hainele tale vor mirosi la fel de curat pe cât arată!
 •  Adaugă amestecul Purify într-o soluție de curățare a suprafețelor grase din bucătărie (inclusiv cuptoare și aragazuri) și vei reuși să cureți cu succes murdăria dificilă, lăsând în urmă un miros proaspăt și curat.
 •  Pune câteva picături din amestecul Purify pe o dischetă de bumbac într-o cameră mică și pune-o în aparatul de aer condiționat pentru ca parfumurile răcoritoare ale Purify să invadeze camera și să o umple de aer curat și proaspăt.
 •  Aplică 1-2 picături de amestec Purify pe înțepăturile de insecte sau pe iritațiile de pe piele și te vei bucura imediat de proprietățile sale liniștitoare.
 •  Înainte de venirea musafirilor pentru o seară plăcută între prieteni, pune 3-4 picături în difuzor și umple aerul cu un miros proaspăt și curat, perfect pentru primirea oaspeților.
 •  Curăță rafturile din frigider cu o soluție de apă cu amestec Purify si vei reuși să elimini mirosurile neplăcute din frigider. Ține întotdeauna la îndemână soluția și repetă ori de câte ori simți nevoia. Cine poate trăi cu un frigider mirositor?

Amestec exclusiv Purify doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Purify doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Lămâie (coajă)
Ulei esențial de Brad siberian (ace)
Ulei esențial de Lămâiță (frunze)
Ulei esențial de Lămâie verde (coajă)
Ulei esențial de Arbore de ceai/Melaleuca (frunze)
Ulei esențial de Coriandru (plantă)

Amestec exclusiv Purify doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: proaspăt, aerisit, vegetal
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?