Amestec exclusiv Rescuer doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Copaiba, Levănțică, Mentă Creață și Zanthoxylum, diluate într-o bază de Ulei de cocos fracționat, amestecul calmant doTerra Rescuer este un amestec marca doTerra ce conferă pielii alinare și relaxare și promovează o stare de vitalitate și confort.
Prediluat cu Ulei de cocos fracționat, amestecul de uleiuri esențiale doTerra Rescuer este suficient de delicat pentru copiii de toate vârstele. Fiind un blend kid-friendly, Rescuer este formulat cu gândul la copii și la preferințele acestora legate de mirosuri, la nevoile lor emoționale și la unele dintre cele mai frecvente probleme ale copiilor.

Cu ajutorul unui adult, copilul tău poate învăța să aplice corect acest amestec de uleiuri esențiale pe mâini, pe ceafă, pe umeri, pe tălpi sau pe tâmple.
Codul de culoare și aplicatorul roll-on fac din aplicarea topică a acestui amestec un proces ușor și distractiv. Chiar dacă este creat în mod special pentru copii, chiar și părinții se vor îndrăgosti de acest amestec, ce poate fi folosit fără probleme și de către adulți.

Amestecul doTerra Rescuer face parte din gama doTerra Kids Collection, alături de alte șase amestecuri prediluate cu Ulei de cocos fracționat – doTerra Brave, doTerra Tamer, doTerra Thinker, doTerra Stronger, doTerra Steady, doTerra Calmer – concepute pentru a sprijini sănătatea inimii, corpului și minții.
Crescând cu aceste amestecuri exclusive doTerra, cei mici pot învăța să își identifice sentimentele și să rezolve probleme de zi cu zi, pentru o viață împlinită și liniștită.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 27.67€
PREȚ DE MEMBRU:20.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Rescuer doTerra – Descriere

Combinând proprietățile calmante și relaxante ale uleiurilor esențiale de Levănțică, Mentă Creață, Copaiba și Zanthoxylum, într-o metodă de aplicare convenabilă și sigură, alături de beneficiile pentru piele ale Uleiului de cocos fracționat, amestecul de uleiuri esențiale doTerra Rescuer oferă alinare și sprijin și crează o stare reconfortantă. În plus, Rescuer reduce stările de tensiune la nivelul umerilor și gâtului.
Levănțica a fost folosită încă din vremea Reginei Elizabeth I a Angliei pentru a calma tensiunea la nivelul capului și gâtului. Aroma sa proaspătă și ușor florală induce o stare de relaxare.

Datorită conținutului său de mentol, uleiul esențial de Mentă Creață este răcoritor pentru piele atunci când este aplicat topic, dar are un efect de răcorire și asupra psihicului.
Uleiul de Copaiba este de ajutor în calmarea stărilor de anxietate atunci când este inhalat.
Zanthoxylum, un ulei esențial unic din compozitia amestecului doTerra Rescuer, este cunoscut și el pentru beneficiile sale calmante și liniștitoare.
DoTerra Rescuer este amestecul doTerra ideal, atât pentru copii cât și pentru adulți, la capătul unei zile pline de activități.

Amestec exclusiv Rescuer doTerra – Beneficii și mod de utilizare

  •  La capătul unei zile foarte active, aplică amestecul calmant Rescuer pe picioarele obosite ale copiilor aflați în creștere, pentru a reduce senzația de tensiune.
  •  Aplică amestecul doTerra Rescuer pe picioare, mâini sau pe umeri, cu ajutorul flaconului roll-on după sport sau după o zi obositoare pentru a te bucura de o stare de confort și alinare.
  •  Folosește amestecul Rescuer pe tâmple și pe ceafă pentru a reduce stările de tensiune.
  •  Masează doTerra Rescuer pe umeri, ceafă și pe spate, pentru o experiență reconfortantă și calmantă.
  •  Pune amestecul Rescuer în rucsacul copilului, pentru a-l avea la îndemână în orice moment. Amestecul este ideal pentru aplicare după o tură pe bicicletă alături de prieteni, după un joc de baschet, sau chiar după o drumeție în familie.

Amestec exclusiv Rescuer doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Aplică produsul pe bijuterii pentru difuzare, dolomite naturale sau roci vulcanice pentru aromaterapie.
Utilizare topică: Aplică pe zona dorită cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Amestec exclusiv Rescuer doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Copaiba (rășină)
Ulei esențial de Levănțică (flori)
Ulei esențial de Mentă Creață (plantă întreagă)
Ulei esențial de Zanthoxylum (semințe Tomar)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Rescuer doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: lemnos, mentolat, floral
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?