Amestec exclusiv Salubelle doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Tămâie, Santal Hawaiian, Levănțică, Mir, Helichrysum și Trandafir, amestecul pentru frumusețe Salubelle doTerra este un amestec formulat pentru a susține și hrăni pielea, contribuind la reducerea factorilor ce favorizează îmbătrânirea pielii.
Salubelle combină uleiuri esențiale rare, utilizate de-a lungul istoriei datorită beneficiilor lor pentru frumusețe, selectate de experți pentru a menține o piele mai netedă și mai radiantă, cu aspect întinerit.
Amestecul pentru frumusețe Salubelle se absoarbe ușor în piele pentru a reduce aspectul liniilor fine, al ridurilor și al semnelor de îmbătrânire a pielii.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 126.67€
PREȚ DE MEMBRU:95€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Salubelle doTerra – Descriere

Compus dintr-o selecție specială de uleiuri esențiale bogate și rare, Salubelle este formulat pentru a proteja și hrăni pielea uscată, contribuind în același timp la reducerea semnelor îmbătrânirii.
Salubelle este disponibil într-un flacon extrem de comod roll-on, ușor de utilizat, care facilitează aplicarea amestecului prețios Salubelle pe față, gât și decolteu, cât mai delicat și uniform. Vei putea fi sigur, astfel, ca fiecare picătură din amestec lucrează în beneficiul pielii tale.
Încorporează Salubelle în rutina zilnică de îngrijire a pielii pentru menținerea unui ten neted și strălucitor, debordând de o aromă proaspătă și bogată. Oferă-i pielii tale un adevărat cadou aplicând topic roll-on-ul Salubelle pe zonele dorite, în special fața și gâtul, și admiră apoi beneficiile sale excelente.

Amestec exclusiv Salubelle doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică zilnic amestecul de uleiuri esențiale Salubelle pe piele pentru a contribui la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii și pentru a promova un ten strălucitor.
 •  Combină amestecul de frumusețe Salubelle cu Ulei de cocos fracționat și aplică punctual pe zonele cu riduri sau iritații, pentru a-ți menține pielea netedă și cu un aspect strălucitor.
 •  Aplică un strat subțire de Salubelle pe față, gât și decolteu și repetă apoi aplicarea pe zonele care au nevoie de mai multă atenție. La final utilizează crema ta hidratantă preferată.
 •  Aplică amestecul Salubelle cu ajutorul flaconului roll-on pe zonele uscate de piele după o zi lungă și fierbinte la soare. Vei hidrata astfel pielea și o vei face să se simtă mai tânără.
 •  Aplică amestecul Salubelle cu ajutorul flaconului roll-on pe ceafă și după urechi, pentru un parfum personal cu efect de calmare, care va rezista atât în timpul activităților în interior, cât și în timpul celor în aer liber.
 •  Masează Salubelle la axilă după un antrenament intens, pentru o aromă lemnoasă și proaspătă. Salubelle poate oferi pielii sensibile de sub brațe o senzație liniștitoare și va produce un parfum răcoritor.

Amestec exclusiv Salubelle doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Doar pentru utilizare topică pe zona dorită. Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau pentru masaj. Diluează cu Ulei de cocos fracționat deTerra, pentru a reduce la minimum orice probleme de sensibilizare a pielii.

Amestec exclusiv Salubelle doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Tămâie (răsină)
Ulei esențial de Santal Hawaiian (lemn)
Ulei esențial de Levănțică (flori)
Ulei esențial de Mir (sevă)
Ulei esențial de Helichrysum (flori)
Ulei esențial de Trandafir (flori)

Amestec exclusiv Salubelle doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: lemnos, condimentat, bogat, proaspăt
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?