Amestec exclusiv Smart & Sassy doTerra (15 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Grapefruit, Lămâie, Mentă, Ghimbir și Scorțișoară, amestecul exclusiv stimulant doTerra Smart & Sassy ajută la reglarea poftei de mâncare fără diuretice, fără substanţe stimulante și fără calorii.

Amestecul stimulant Smart & Sassy a fost conceput special ca o modalitate naturală de a controla pofta de mâncare, de a calma stomacul și de a stimula o stare de spirit pozitivă.
Când este utilizat ca parte a unui program sănătos de gestionare a greutății și combinat cu o dietă sănătoasă și exerciții, amestecul de uleiuri esențiale Smart & Sassy doTerra poate stimula metabolismul și poate reduce pofta de mâncare, devenind astfel ajutorul tău de nădejde pentru un corp frumos și sănătos.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 40€
PREȚ DE MEMBRU:30€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Smart & Sassy doTerra – Descriere

Unul dintre cele mai apreciate amestecuri de uleiuri esențiale oferite de doTerra, Smart & Sassy este un must-have atunci când vrei să slăbești, să controlezi apetitul în mod natural și să ai un metabolism sănătos.
Smart & Sassy te poate ajuta să controlezi pofta de mâncare și să te oprești din mâncatul în exces. Supraalimentarea îți poate afecta obiectivele de gestionare a greutății dacă nu ești atent.

Un beneficiu major al amestecului de uleiuri esențiale Smart & Sassy este capacitatea de a promova un metabolism sănătos, fiind un produs diuretic, stimulant și fără calorii.
Parfumul vibrant și condimentat al uleiului Smart & Sassy te poate ajuta să ai starea de spirit pozitivă de care ai nevoie în timpul unui antrenament viguros.
În plus, amestecul este o adăugire gustoasă la orice băutură sau desert.

Amestec exclusiv Smart & Sassy doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 • Adaugă câteva picături din amestecul Smart & Sassy în apă și administrează intern, înainte de mese, pentru a reduce probabilitatea de supraalimentare și pentru a reuși să controlezi apetitul.
 •  Adaugă câteva picături de amestec stimulant Smart & Sassy în apă sau ceai, înainte de un antrenament pentru a-ți oferi un impuls revitalizant de energie. Te vei bucura astfel de un antrenament de succes.
 •  Adaugă câteva picături din amestecul stimulant Smart & Sassy la celelalte produse nutritive pe care le iei.
 •  Adaugă o picătură de Smart & Sassy într-un amestec format dintr-o singură lingură de ciocolată sau proteină de vanilie cu apă, lactate fără grăsimi, migdale, orez sau lapte de soia, pentru beneficii suplimentare.
 •  Adaugă o picătură de amestec stimulant doTerra Smart & Sassy la shake-ul de dimineață, pentru un plus de aromă și pentru un metabolism stimulat, ca parte a planului tău de slăbire.
 •  Combină 1-2 picături de Smart & Sassy cu miere și apă caldă pentru a beneficia astfel de un ceai de plante revigorant.
 •  Difuzează 3-4 picături din amestecul stimulant Smart & Sassy în timpul antrenamentului, pentru a-ți stimula starea de spirit și a-ți oferi energia pozitivă și optimismul de care ai nevoie pentru a continua. Datorită parfumului său revigorant vei avea puterea mentală și fizică pentru a duce antrenamentul la bun sfârșit.
 •  Difuzează 3-4 picături de Smart & Sassy acasă sau la birou, pentru a curăța aerul și a oferi o aromă dulce, picantă.
 •  Adaugă 8 picături de amestec Smart & Sassy în 500 de ml de apă, când ai nevoie să controlezi apetitul.
 •  Adaugă câteva picături din amestecul Smart & Sassy într-o capsulă vegetală doTerra și administrează intern pentru a te bucura de beneficiile acestui amestec în ceea ce privește gestionarea poftei de mâncare.
 •  Masează amestecul stimulant Smart & Sassy pe stomac, șolduri și coapse, pentru un efect de netezire și încălzire.

Amestec exclusiv Smart & Sassy doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Smart & Sassy doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Grapefruit (coajă)
Ulei esențial de Lămâie (coajă)
Ulei esențial de Mentă (plantă integrală)
Ulei esențial de Ghimbir (rădăcină)
Ulei esențial de Scorțișoară (scoarță)

Amestec exclusiv Smart & Sassy doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: mentolat, condimentat, cu aromă de ierburi
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?