Amestec exclusiv Steady doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Santal Amyris, Brad balsamifer, Coriandru și Magnolie, diluate într-o bază de Ulei de cocos fracționat, amestecul calmant doTerra Steady este un amestec special marca doTerra, ce contribuie la obținerea unei stări de calm și echilibru și stimulează concentrarea.

Prediluat cu Ulei de cocos fracționat, amestecul de uleiuri esențiale doTerra Steady este suficient de delicat pentru copiii de toate vârstele și ideal pentru pielea sensibilă.
Fiind un amestec kid-friendly, Steady este formulat cu gândul la copii și la preferințele acestora legate de mirosuri, la nevoile lor emoționale și la unele dintre cele mai frecvente probleme ale copiilor.
Cu ajutorul unui adult, copilul tău poate învăța să aplice corect acest amestec de uleiuri esențiale pe abdomen, pe mâini, pe cap sau pe zona inimii.
Codul de culoare și aplicatorul roll-on fac din aplicarea topică a acestui amestec un proces ușor și distractiv.

Chiar dacă este creat în mod special pentru copii, amestecul este potrivit și pentru adulți și poate fi folosit fără probleme și de către aceștia.
Amestecul doTerra Steady face parte din gama doTerra Kids Collection, alături de alte șase amestecuri prediluate cu Ulei de cocos fracționat – doTerra Brave, doTerra Tamer, doTerra Thinker, doTerra Stronger, doTerra Rescuer, doTerra Calmer – concepute pentru a sprijini sănătatea inimii, corpului și minții.
Crescând cu aceste amestecuri exclusive doTerra, cei mici pot învăța să își identifice sentimentele și să rezolve probleme de zi cu zi, pentru o viață împlinită și liniștită.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 27.67€
PREȚ DE MEMBRU:20.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Steady doTerra – Descriere

Amestecul pentru echilibrare doTerra Steady te ajută să echilibrezi stările de spirit ale copilului tău și să îl calmezi atunci când este supărat sau simte că emoțiile devin copleșitoare. Ca părinte, vei observa imediat când cel mic pare a fi excesiv de sensibil: uneori asta înseamnă că are nevoie de somn, de o îmbrățișare, sau de un timp petrecut împreună. Însă o cale foarte ușoară de a-ți ajuta copilul să se simtă mai echilibrat și mai calm este amestecul unic doTerra Steady.

Combinând beneficiile unice ale uleiurilor esențiale de Santal Amyris, Brad balsamifer, Coriandru și Magnolie, combinate în mod perfect cu Ulei de cocos fracționat, amestecul doTerra Steady are un efect calmant și este perfect pentru toate tipurile de piele.
Uleiurile de Santal Amyris și Brad balsamifer sunt uleiuri cu aromă lemnoasă caldă, care induc sentimente de siguranță și calm, contribuie la gestionarea stresului și relaxează în perioade de agitație și revoltă.
Uleiul esențial de Coriandru este folosit în masaje datorită efectelor sale calmante, în timp ce studiile arată că inhalarea uleiului esențial de Magnolie poate contribui și el la promovarea sentimentelor de calm și relaxare.
Amestecul pentru echilibrare doTerra Steady este ideal pentru utilizare zilnică sau la nevoie.

Amestec exclusiv Steady doTerra – Beneficii și mod de utilizare

  •  Aplică amestecul doTerra Steady pe tălpi, pe încheieturi sau pe ceafă după o zi plină de evenimente, pentru a promova o stare de calm și echilibru emoțional.
  •  Aplică amestecul doTerra Steady pe tălpile copilului, dimineața, pentru a favoriza sentimente de calm și liniște de care se va bucura pe tot parcursul zilei.
  •  Aplică Steady pe încheieturi și pe ceafă la nevoie, pe durata zilei, pentru a echilibra emoțiile.
  •  Când te simți copleșit, aplică Steady pe încheieturi și inspiră adânc, pentru a-ți regăsi echilibrul.

Amestec exclusiv Steady doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Aplică produsul pe bijuterii pentru difuzare, dolomite naturale sau roci vulcanice pentru aromaterapie.
Utilizare topică: Aplică pe zona dorită cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Amestec exclusiv Steady doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Santal Amyris (lemn)
Ulei esențial de Brad balsamifer (lemn)
Ulei esențial de Coriandru (frunze)
Ulei esențial de Magnolie (flori)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Steady doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: aromă de pin, fructat, ușor lemnos
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?