Amestec exclusiv Stronger doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Cedru, Verbină exotică (Litsea), Tămâie și Trandafir, diluate într-o bază de Ulei de cocos fracționat, amestecul protector doTerra Stronger este un amestec unic de susținere marca doTerra, care te ajută să te simți mai rezistent atunci când ai nevoie.

Prediluat cu Ulei de cocos fracționat, amestecul de uleiuri esențiale doTerra Stronger este suficient de delicat pentru copiii de toate vârstele și ideal pentru pielea sensibilă.
Fiind un amestec kid-friendly, Stronger este formulat cu gândul la copii și la preferințele acestora legate de mirosuri, la nevoile lor emoționale și la unele dintre cele mai frecvente probleme ale copiilor.
Cu ajutorul unui adult, copilul tău poate învăța să aplice corect acest amestec de uleiuri esențiale pe abdomen, pe mâini, pe cap sau pe zona inimii.
Codul de culoare și aplicatorul roll-on fac din aplicarea topică a acestui amestec un proces ușor și distractiv.

Chiar dacă este creat în mod special pentru copii, amestecul este potrivit și pentru adulți și poate fi folosit fără probleme și de către aceștia.

Amestecul doTerra Stronger face parte din gama doTerra Kids Collection, alături de alte șase amestecuri prediluate cu Ulei de cocos fracționat – doTerra Brave, doTerra Tamer, doTerra Thinker, doTerra Steady, doTerra Rescuer, doTerra Calmer – concepute pentru a sprijini sănătatea inimii, corpului și minții.
Crescând cu aceste amestecuri exclusive doTerra, cei mici pot învăța să își identifice sentimentele și să rezolve probleme de zi cu zi, pentru o viață împlinită și liniștită.

 

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 27.67€
PREȚ DE MEMBRU:20.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Stronger doTerra – Descriere

Datorită proprietăților puternice ale uleiurilor lemnoase și florale, amestecul protector doTerra Stronger are o aromă luminoasă, care binedispune și revigorează simțurile, fiind amestecul perfect pentru susținerea rezistenței organismului, zilnic sau atunci când nu te simți prea bine.
Totodată, Stronger promovează un răspuns natural al sistemului imunitar și sprijină sănătatea generală, vitalitatea și aspectul sănătos al pielii.
Verbina exotică are o aromă plăcută și proaspătă de lămâie și o concentrație mare de geranial și neral, care îi conferă beneficii calmante și de alinare.

Tămâia are o aromă condimentată și caldă care promovează sentimente de pace. Ea este de asemenea calmantă și revigorantă pentru piele.
Uleiul esențial de cedru a fost folosit în mod tradițional pentru aroma sa calmantă și relaxantă, iar dovezile științifice de ultimă oră susțin aceste beneficii.
Uleiul esențial de Trandafir este ideal pentru sprijinul emoțional atunci când te simți copleșit. Toate aceste uleiuri esențiale calmante se îmbină în amestecul doTerra Stronger pentru a crea un blend dinamic, ce întărește atât mintea cât și corpul.

Amestec exclusiv Stronger doTerra – Beneficii și mod de utilizare

 •  Folosește amestecul protector doTerra Stronger atunci când amenințările sezoniere sunt la cote ridicate, pentru a promova o stare de sănătate și vitalitate.
 •  Aplică amestecul Stronger pe mâini, genunchi și picioare după o zi lungă de activitate.
 •  Aplică Stronger pe ceafă cu ajutorul flaconului roll-on, pentru o aromă luminoasă care binedispune.
 •  Ține tot timpul la tine flaconul cu amestec protector Stronger sau pune-l în rucsacul copilului tău, mai ales într-o zi cu activități fizice intense, pentru a calma chiar și iritațiile ocazionale ale pielii.
 •  Ia cu tine Stronger în călătoriile cu familia, pentru ca acesta este amestecul ideal pentru a menține buna-dispoziție a copiilor.
 •  Aplică amestecul roll-on Stronger local, pentru a calma și reconforta pielea aflată în dificultate și pentru a promova un aspect sănătos.
 •  Bucură-te de aroma luminoasă și înălțătoare a acestui amestec, aplicându-l pe ceafă în timpul zilei.

Amestec exclusiv Stronger doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Utilizare topică: Aplică pe zona dorită cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Amestec exclusiv Stronger doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Cedru (lemn)
Ulei esențial de Verbină exotică/Litsea (fructe)
Ulei esențial de Tămâie (rășină)
Ulei esențial de Trandafir (flori)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Stronger doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: luminos, cu tentă puternică de lămâie, ușor vegetal
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?