Amestec exclusiv Tamer doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Mentă creață, Mentă japoneză, Ghimbir, Piper negru și Semințe de pătrunjel, diluate într-o bază de Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru digestie doTerra Tamer este un amestec care trebuie ținut întotdeauna la îndemână.

Prediluat cu Ulei de cocos fracționat, amestecul de uleiuri esențiale doTerra Tamer este suficient de delicat pentru copiii de toate vârstele și ideal pentru pielea sensibilă.
Fiind un amestec kid-friendly, Tamer este formulat cu gândul la copii și la preferințele acestora legate de mirosuri, la nevoile lor emoționale și la unele dintre cele mai frecvente probleme ale copiilor.
Cu ajutorul unui adult, copilul tău poate învăța să aplice corect acest amestec de uleiuri esențiale pe abdomen, pe mâini, pe cap sau pe zona inimii.
Codul de culoare și aplicatorul roll-on fac din aplicarea topică a acestui amestec un proces ușor și distractiv.
Chiar dacă este creat în mod special pentru copii, amestecul este potrivit și pentru adulți și poate fi folosit fără probleme și de către aceștia.

Amestecul doTerra Tamer face parte din gama doTerra Kids Collection, alături de alte șase amestecuri prediluate cu Ulei de cocos fracționat – doTerra Brave, doTerra Stronger, doTerra Thinker, doTerra Steady, doTerra Rescuer, doTerra Calmer – concepute pentru a sprijini sănătatea inimii, corpului și minții.
Crescând cu aceste amestecuri exclusive doTerra, cei mici pot învăța să își identifice sentimentele și să rezolve probleme de zi cu zi, pentru o viață împlinită și liniștită.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 26.67€
PREȚ DE MEMBRU:20.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Tamer doTerra – Descriere

Amestecul digestiv Tamer este conceput pentru copii de toate vârstele, combinația unică de uleiuri esențiale din compoziția sa calmând și răcorind și oferind în același timp o aromă plăcută și atrăgătoare.
Tamer conține beneficiile unice ale uleiurilor esențiale precum Menta creață ideală pentru a îmbunătăți starea de spirit, Menta japoneză folosită pentru a calma și răcori pielea și Ghimbirul, benefic datorită aromei sale calmante. Toate aceste uleiuri sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a ameliora efectele răului de mișcare și tulburările gastrice, mai ales atunci când sunt inhalate sau aplicate topic.
Așadar, fie că ești acasă, în vacanță sau oriunde în altă parte, amestecul pentru digestie doTerra Tamer este un produs pe care trebuie să îl ai mereu la îndemână!

Amestec exclusiv Tamer doTerra – Beneficii și mod de utilizare

 •  Aplică amestecul doTerra Tamer pe abdomen sau pe tălpi după o masă bogată.
 •  Păstrează flaconul roll-on cu amestecul Tamer la îndemână în geantă sau servietă sau pune-l în rucsacul copilului pentru situațiile care impugn folosirea sa.
 •  Când pornești la drum cu un copil care suferă de rău de mișcare, aplică amestecul Tamer pe încheieturile acestuia și cere-i să inhaleze la nevoie. După ore întregi petrecute în mașină, aroma amestecului Tamer va contribui la împrospătarea aerului și îi va face pe cei mici să se simtă mai bine.
 •  Ține flaconul de Tamer la îndemână în orice călătorie cu mașina, avionul sau vaporul.
 •  Aplică amestecul pe ceafă pentru a te bucura de aroma sa liniștitoare.
 •  Bucură-te de un masaj abdominal liniștitor cu amestecul pentru digestie doTerra Tamer.

Amestec exclusiv Tamer doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Utilizare topică: Aplică pe zona dorită cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Amestec exclusiv Tamer doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Mentă Creață (planta întreagă)
Ulei esențial de Mentă Japoneză (planta întreagă)
Ulei esențial de Ghimbir (rădăcină)
Ulei esențial de Piper negru (fructe)
Ulei esențial de Semințe de Pătrunjel (semințe)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Tamer doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: condimentat, dulce, mentolat
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?