Amestec exclusiv TerraShield doTerra (15 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Ylang Ylang, Tamanu, Nootka, Cedru, Cătușnică, Eucalipt citronat, Verbină exotică, Arborele vieții, Absolut de vanilie, diluate cu Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru aer liber TerraShield de la doTerra este conceput pentru a oferi protecție în spațiile exterioare într-un mod natural și sigur.

Toate uleiurile esențiale și vegetale din compoziția amestecului TerraShield conțin compuși chimici specifici recunoscuți pentru proprietățile lor de protecție împotriva factorilor nocivi din mediu. Adăugarea uleiului de Tamanu în formula TerraShield asigură și mai multă protecție, iar datorită inițiativei Co-Impact Sourcing de la doTerra, recoltarea uleiului de Tamanu contribuie la îmbunătățirea traiului culegătorilor din Madagascar.

Amestecul pentru aer liber TerraShield doTerra este o formulă puternică și sigură, ce poate fi utilizată de toți membrii familiei, atât în aer liber cât și în casă, un motiv pentru care TerraShield este unul dintre cele mai căutate amestecuri doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 19€
PREȚ DE MEMBRU:14.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv TerraShield doTerra – Descriere

Datorită componentelor sale reconfortante pentru piele, TerraShield doTerra poate fi utilizat local sau în difuzor pentru a oferi un mediu calmant și revigorant.
Amestecul poate fi difuzat atât în interior cât și în exterior, pentru a crea un cadru liniștit în casă sau un mediu relaxant aromatic pe verandă sau pe terasă.
Ametescul TerraShield de la doTerra are o aromă de lungă durată, care își menține prospețimea chiar și în timp ce îți desfășori activitățile preferate în aer liber. Fă din TerraShield partenerul numărul 1 al familiei tale și bucură-te în fiecare zi de beneficiile sale speciale!

Amestec exclusiv TerraShield doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul TerraShield local, masându-l pe încheieturi, glezne sau pe ceafă, înainte de a ieși într-o drumeție sau plimbare, pentru a-ți calma pielea și a te revigora pentru o nouă aventură.
 •  Difuzează 3-4 picături din amestecul TerraShield la următoarea reuniune sau petrecere în aer liber, pentru a crea o atmosferă primitoare, de pădure, ce va imprima tuturor o stare de confort.
 •  Achiziționează un difuzor pentru călătorii, iar data viitoare când mergi cu cortul în familie difuzează 3-4 picături de TerraShield pentru a răspândi mirosul în cort sau în rulotă.
 •  Aplică local amestecul TerraShield când esti la camping cu cei dragi, pentru a te bucura de beneficiile sale liniștitoare.
 •  Difuzează amestecul TerraShield la intrarea în casă pentru a primi cu căldură oaspeții pe care îi aștepți. Aroma sa revigorantă va face pe toată lumea să se simtă binevenită și va imprima o stare de optimism.
 •  Aplică 2-3 picături din amestecul TerraShield do Terra pe o bijuterie difuzoare când ieși la următorul concert în aer liber, la pescuit, sau doar la o plimbare de seară, și bucură-te de aroma sa reconfortantă.
 •  Aplică 2-3 picături din amestecul TerraShield pe picioare și la încheieturi, pentru o aromă personală unică, atât în aer liber cât și în spații închise.
 •  Adaugă câteva picături din amestecul TerraShield la orice lumânare neparfumată, pentru o aromă răcoritoare, erbacee, pe care o poți savura în timpul nopții sau pentru o seară în aer liber.

Amestec exclusiv TerraShield doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături în difuzorul ales.
Uz extern: Aplică pe zonele dorite înainte de activități în aer liber. Reaplică după câteva ore, după caz.

Amestec exclusiv TerraShield doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Ulei esențial de Tamanu (semințe)
Ulei esențial de Nootka (lemn)
Ulei esențial de Cedru (lemn)
Ulei esențial de Cătușnică (plantă integrală)
Ulei esențial de Eucalipt citronat (frunze)
Ulei esențial de Verbină exotică (fruct)
Ulei esențial de Arborele Vieții (lemn)
Absolut de vanilie
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv TerraShield doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: ierbaceu, lemnos, înțepător
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?