Amestec exclusiv TerraShield Spray doTerra (30 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Ylang Ylang, Tamanu, Nootka, Cedru, Cătușnică, Eucalipt citronat, Verbină exotică, Arborele vieții, Absolut de vanilie, diluate cu Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru aer liber TerraShield în varianta Spray este conceput pentru a oferi protecție naturală și sigură în aer liber într-un mod extrem de rapid și confortabil.

Sticla cu pulverizator de 30 de ml de TerraShield Spray te va ajuta să te bucuri de toate beneficiile acestui amestec pentru aer liber din doar două mișcări. Nu trebuie decât sa scoți capacul flaconului și să pulverizezi amestecul TerraShield și vei fi protejat de factorii nocivi din mediu.

Amestecul pentru aer liber TerraShield Spray doTerra este o formulă puternică, sigură și simplu de folosit, ce poate fi utilizată de toți membrii familiei, atât în aer liber cât și în casă, un motiv pentru care TerraShield este unul dintre cele mai căutate amestecuri doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 34€
PREȚ DE MEMBRU:25.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv TerraShield Spray doTerra – Descriere

TerraShield Spray poate fi utilizat local pentru a te proteja de factorii de risc din mediul înnconjurător și pentru a te pregări pentru o nouă aventură.
De asemenea, cu ajutorul flaconului cu pulverizator te vei putea bucura și de beneficiile aromatice ale acestui amestec, ce crează un cadru liniștit în casă, sau un mediu relaxant aromatic pe verandă sau pe terasă.
Amestecul TerraShield Spray de la doTerra are o aromă persistentă, a cărei prospețime durează mult timp, însoțindu-te peste tot în timp ce te bucuri de activitățile preferate în natură.
Fă din TerraShield Spray partenerul numărul 1 al familiei tale și bucură-te în fiecare zi de beneficiile sale speciale!

Amestec exclusiv TerraShield Spray doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Pulverizează TerraShield Spray local, pe încheieturi, glezne sau pe ceafă, înainte de a ieși într-o drumeție sau la plimbare, pentru a-ți calma pielea și a te revigora pentru o nouă aventură.
 •  Pulverizează amestecul TerraShield la următoarea întâlnire în aer liber cu prietenii, pentru a crea o atmosferă primitoare, și o stare generală de confort.
 •  Folosește flaconul cu pulverizator al TerraShield Spray doTerra pentru a împrospăta și a curăța aerul din zona cortului vostru, atunci când mergi cu familia într-o aventură în natură.
 •  Pulverizează scurt amestecul TerraShield Spray în dreptul ușii când ai invitați, astfel încât să îi întâmpini cu o energie pozitivă și o atmosferă proaspătă.
 •  Pulverizează 2-3 picături din amestecul Terrashield Spray pe picioare și la încheieturi pentru o aromă personală unică, atât în aer liber cât și în spații închise.
 •  Pune o sticlă de TerraShield Spray în bagajul copilului tău pentru tabără și învață-l când să folosească acest amestec pentru aer liber și de ce beneficii se va putea bucura.
 •  Folosește amestecul TerraShield Spray de cum se lasă seara ca repelent natural puternic împotriva insectelor de afară. Aplică pe piele înainte de o ieșire în parc seara, înainte de un grătar sau la un cinema în ar liber, dacă vrei să te bucuri pe deplin de ieșire, fără să te lupți cu insectele.

Amestec exclusiv TerraShield Spray doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe zonele dorite înainte de activități în aer liber. Reaplică după câteva ore, după caz. Pulverizează în aerul înconjurător.

Amestec exclusiv TerraShield Spray doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Ylang Ylang (flori)
Ulei esențial de Tamanu (semințe)
Ulei esențial de Nootka (lemn)
Ulei esențial de Cedru (lemn)
Ulei esențial de Cătușnică (plantă integrală)
Ulei esențial de Eucalipt citronat (frunze)
Ulei esențial de Verbină exotică (fruct)
Ulei esențial de Arborele Vieții (lemn)
Absolut de vanilie
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv TerraShield doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: Ierbaceu, înțepător, floral
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 30 ml: conține 510 picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?