Amestec exclusiv Thinker doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Vetiver, Mentă, Clementină și Rozmarin, diluate într-o bază de Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru concentrare doTerra Thinker este un amestec special marca doTerra, ce sprijină eforturile de concentrare atunci când întâmpini dificultăți în menținerea atenției și concentrării.

Prediluat cu Ulei de cocos fracționat, amestecul de uleiuri esențiale doTerra Thinker este suficient de delicat pentru copiii de toate vârstele și ideal pentru pielea sensibilă.
Fiind un amestec kid-friendly, Thinker este formulat cu gândul la copii și la preferințele acestora legate de mirosuri, la nevoile lor emoționale și la unele dintre cele mai frecvente probleme ale copiilor.

Cu ajutorul unui adult, copilul tău poate învăța să aplice corect acest amestec de uleiuri esențiale pe abdomen, pe mâini, pe cap sau pe zona inimii.
Codul de culoare și aplicatorul roll-on fac din aplicarea topică a acestui amestec un proces ușor și distractiv.
Chiar dacă este creat în mod special pentru copii, amestecul este potrivit și pentru adulți și poate fi folosit fără probleme și de către aceștia.

Amestecul doTerra Thinker face parte din gama doTerra Kids Collection, alături de alte șase amestecuri prediluate cu Ulei de cocos fracționat – doTerra Brave, doTerra Tamer, doTerra Stronger, doTerra Steady, doTerra Rescuer, doTerra Calmer – concepute pentru a sprijini sănătatea inimii, corpului și minții.
Crescând cu aceste amestecuri exclusive doTerra, cei mici pot învăța să își identifice sentimentele și să rezolve probleme de zi cu zi, pentru o viață împlinită și liniștită.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 29.33€
PREȚ DE MEMBRU:22€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Thinker doTerra – Descriere

Conceput pentru a induce o stare de vigilență și gândire limpede, amestecul pentru concentrare doTerra Thinker este alegerea perfectă atunci când tu sau copilul tău aveți nevoie de un plus de atenție și concentrare. În plus, Thinker contribuie la prevenirea factorilor de distragere a atenției și la reducerea stărilor de stres mental și oboseală.
Uleiul esențial de Vetiver este un ulei bogat, lemnos, care calmează și induce o stare de concentrare.
Menta și Clementina sunt energizante și încurajează o perspectivă pozitivă, iar cercetările arată că inhalarea uleiului esențial de Rozmarin poate fi de folos în rememorarea lucrurilor învățate anterior, ceea ce îl face să fie un aliat excelent în zilele cu teste sau examene.
Aceste uleiuri reunite în amestecul pentru concentrare Thinker induc o stare de vigilență și concentrare în timpul temelor, testelor sau oricând e nevoie de concentrare. Mai mult, amestecul poate fi folosit zilnic și de către oricine.

Amestec exclusiv Thinker doTerra – Beneficii și mod de utilizare

 •  Aplică amestecul doTerra Thinker pe tâmple, încheieturi și ceafă, pentru a-ți redobândi gândirea limpede atunci când ai o sarcină de dus la îndeplinire.
 •  Încorporează Thinker în ritualul zilnic de studiu, al tău sau al copilului tău, pentru a crea o atmosferă pozitivă favorabilă creșterii creativității și concentrării.
 •  Ține amestecul Thinker la îndemână în geantă, servietă sau în rucsacul copilului.
 •  Aplică Thinker pe încheieturi sau pe mâini și inhalează profund pentru o experiență pozitivă când ai de susținut un test sau un examen.
 •  Ajută-ți copilul cu un boost de creativitate atunci când lucrează la un proiect special și învață-l să aplice amestecul doTerra Thinker pe piele și să inspire pentru a se bucura de o aromă proaspătă și energizantă.
 •  Aplică amestecul Thinker cu ajutorul flaconului roll-on pe bijuterii difuzoare și dă-le copilului tău să le poarte sau agață-le la rucsac, astfel încât să poată purta cu el aroma amestecului Thinker pe parcursul întregii zile de școală.
 •  Aplică amestecul Thinker pe piele pentru o aromă pozitivă și energizantă, înaintea unei ședințe de dans, sport, pian sau artă.

Amestec exclusiv Thinker doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Utilizare topică: Aplică pe zona dorită cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Amestec exclusiv Thinker doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Vetiver (rădăcină)
Ulei esențial de Mentă (plantă întreagă)
Ulei esențial de Clementină (fructe)
Ulei esențial de Rozmarin (flori/frunze)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Thinker doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: aromă de pământ, mentolat, vegetal
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?