Amestec exclusiv Zendocrine doTerra (15 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Tangerină, Rozmarin, Mușcată, Ienupăr și Coriandru, amestecul pentru repornire Zendocrine de la doTerra sprijină capacitatea naturală a organismului de a elimina substanțele nedorite și îți permite să dai un restart stilului tău de viață.

Obținut din uleiuri esențiale doTerra certificate ca fiind pure, amestecul exclusiv Zendocrine este compus din uleiuri esențiale care îndeplinesc standarde ridicate de puritate, potență, și de calitate. Această calitate este crucială pentru eficiența Zendocrine și contribuie foarte mult la puterea beneficiilor sale.
Dacă simți nevoia să treci la un stil nou de viață și vrei să pornești la drum cu o detoxifiere reală a organismului, doTerra Zendocrine este amestecul de uleiuri esențiale ideal pentru tine!

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 45€
PREȚ DE MEMBRU:33.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Zendocrine doTerra – Descriere

Amestecul perfect pentru utilizare internă zilnică, doTerra Zendocrine are capacitatea de a purifica și detoxifica organismul și de a demara sau completa un stil de viață sănătos.
Adaugă o picătură în băutura preferată, ca modalitate sigură și sănătoasă de a consuma Zendocrine și de a te bucura de beneficiile sale.

Amestecul Zendocrine este un ulei esențial ideal pentru a fi utilizat intern, deoarece poate susține funcția hepatică sănătoasă. În plus administrarea internă reprezintă modalitatea sigură și sănătoasă de a te bucura mai repede de beneficiile acestui amestec.
Printre numeroasele sale beneficii, Zendocrine oferă, de asemenea, antioxidanți puternici care pot lupta împotriva radicalilor liberi.

Dincolo de contribuția sa la funcționarea sănătoasă a ficatului, administrat intern amestecul Zendocrine sprijină funcțiile de curățare și filtrare ale rinichilor, plămânilor, pielii și colonului, ceea ce îl face un must-have pentru sănătatea generală a organismului.

Amestec exclusiv Zendocrine doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Adaugă la nevoie 1-2 picături din amestecul pentru repornire Zendocrine în băuturi citrice, ceaiuri sau apă, pentru a susține funcția hepatică a organismului.
 •  Administrează intern amestecul de repornire Zendocrine diluat în apă pentru a furniza organismului antioxidanții care pot lupta împotriva radicalilor liberi.
 •  Ia zilnic, timp de o săptămână, câte o picătură din amestecul doTerra Zendocrine ca parte a unui regim de curățare internă, pentru a purifica și detoxifia sistemele organismului.
 •  Administrează zilnic pe tot parcursul anului amestecul Zendocrine diluat în băutura preferată – apă, ceai sau suc de citrice – pentru sănătatea pe termen lung a ficatului, rinichilor, colonului, plămânilor și pielii.
 •  Aplică amestecul doTerra Zendocrine pe abdomen sau pe tălpi, pentru a susține sistemul natural de detoxifiere a organismului.
 •  Începe un program de reînnoire de 30 de zile, un fel de “curățare de primăvară” cu amestecul Zendocrine, dacă te simți greoi după sezonul rece și vrei să întâmpini primăvara cu o stare generală bună de sănătate.
 •  Combină 1-2 picături de amestec Zendocrine cu miere și apă caldă pentru a obține un ceai de plante liniștitor.
 •  Adaugă 3-4 picături din amestecul doTerra Zendocrine în difuzor, pentru a împrospăta atmosfera dintr-o cameră sau de la birou.

Amestec exclusiv Zendocrine doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Utilizare topică: Aplică 1-2 picături pe zona dorită. Diluează cu Ulei de cocos fracționat doTerra pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Amestec exclusiv Zendocrine doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Tangerină (coajă)
Ulei esențial de Rozmarin (frunze)
Ulei esențial de Mușcată (flori/frunze)
Ulei esențial de Ienupăr (bacă)
Ulei esențial de Coriandru (parte aeriană)

Amestec exclusiv Zendocrine doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: erbaceu, înțepător, floral
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?