Amestec exclusiv ZenGest doTerra (15 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Anason, Mentă, Ghimbir, Chimen, Coriandru, Tarhon și Fenicul, amestecul pentru susținere doTerra ZenGest este un amestec complex, ce are capacitatea de a ameliora indigestia ocazională și de a susține sănătatea generală a sistemului digestiv.

Uleiurile esențiale de Ghimbir, Fenicul și Coriandru din compoziția acestui amestec sunt deosebit de eficiente în cazul răului de mișcare și al disconfortului stomacal.
ZenGest este extrem de util în deplasare, fiind un amestec sigur și eficient.

Datorită aromei liniștitoare a amestecului de uleiuri esențiale, ZenGest este unul dintre cele mai populare produse doTerra, fiind disponibil într-o gamă mai complexă.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 50.67€
PREȚ DE MEMBRU:38€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv ZenGest doTerra – Descriere

Cu numeroasele sale aplicații și aroma liniștitoare, amestecul de uleiuri esențiale ZenGest a devenit rapid extrem de popular în rândul clienților doTerra.
Aroma sa plăcută și distinctă de lemn dulce face posibilă folosirea aromatică, locală și internă a acestui amestec puternic.

Diluat în apă și administrat intern, amestecul ZenGest contribuie la digestie, calmează tulburările gastrice ocazionale și menține un sistem digestiv sănătos.
Aplicat topic și pentru masaj, amestecul ZenGest de la doTerra calmează un stomac agitat și conferă o stare reconfortantă. De asemenea, poți folosi amestecul pentru meditație și infuzare, când ai nevoie de liniște.
Fie că ești acasă sau ai nevoie de susținere digestivă în deplasare, ZenGest oferă o aromă și o senzație liniștitoare pe care le vei dori întotdeauna alături.

Amestec exclusiv ZenGest doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul ZenGest pe stomac și masează bine înainte de un zbor cu avionul sau înainte de un drum lung cu mașina, pentru a te bucura de aroma sa calmantă.
 •  Administrează intern ZenGest atunci când încerci alimente noi, pentru a calma tulburările ocazionale ale stomacului.
 •  Adaugă 1-2 picături din amestecul ZenGest în apă sau ceai, pentru a menține un tract gastrointestinal sănătos.
 •  După o masa copioasă, plină de arome bogate, împrospătează-te cu o picătură din amestecul ZenGest dizolvat în 60 de ml de apă. Clătește gura și scuipă pentru un gust răcoritor, sau bea dacă vrei ca menta să îți împrospăteze respirația.
 •  Folosește ZenGest pentru un masaj abdominal liniștitor, combinând 1-2 picături cu 10 picături de Ulei de cocos fracționat. Masează ușor și circular pentru un masaj reconfortant și bucură-te de aroma plăcută și calmantă a acestui amestec.
 •  Aplică o picătură din amestecul ZenGest în palme, freacă-le una de alta și du mâinile căuș la nas, inspirând adânc atunci când simți că nervii și stresul te fac să te simți greoi și neliniștit.
 •  Aplică ZenGest pe mâini în cadrul meditației și repetă-ți în minte afirmații positive, pentru a reuși să te calmezi și să te bucuri de aroma dulce și calmantă a amestecului ZenGest.
 •  Aplică o picătură din amestecul pentru susținere ZenGest pe încheieturi și punctele de puls ori de câte ori călătorești. Respiră adânc pentru a te bucura de parfumul dulce și mentolat și pentru a avea parte de o călătorie mult mai plăcută.
 •  Difuzează 3-4 picături de amestec doTerra ZenGest pentru o aromă dulce, calmantă și mentolată.

Amestec exclusiv Zengest doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aditiv alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Amestec exclusiv Zengest doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Anason (semințe)
Ulei esențial de Mentă (plantă integrală)
Ulei esențial de Ghimbir (rizom/rădăcină)
Ulei esențial de Chimen (semințe)
Ulei esențial de Coriandru (semințe)
Ulei esențial de Tarhon (plantă integrală)
Ulei esențial de Fenicul (semințe)

Amestec exclusiv Zengest doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: condimentat, dulce, mentolat, lemn dulce
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?