Amestec exclusiv ZenGest Touch doTerra (10 ml)

Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Anason, Mentă, Ghimbir, Chimen, Coriandru, Tarhon și Fenicul, diluate cu Ulei de cocos fracționat, amestecul pentru susținere doTerra ZenGest Touch este un amestec complex, capabil să amelioreze indigestia ocazională și să susțină sănătatea generală a sistemului digestiv.

Uleiurile esențiale de Ghimbir, Fenicul și Coriandru din compoziția acestui amestec sunt deosebit de eficiente în cazul răului de mișcare și al disconfortului stomacal.
doTerra ZenGest Touch este amestecul perfect pe care trebuie să îl ai la îndemână acasă, la serviciu sau în călătorie. Designul flaconului roll-on îl face ușor de utilizat în mers, iar raportul dintre ZenGest și Uleiul de cocos fracționat este ideal pentru persoanele cu o piele delicată sau sensibilă, care își doresc să se bucure de beneficiile ZenGest, într-un amestec
sigur și eficient.

Datorită aromei liniștitoare a amestecului de uleiuri esențiale, ZenGest Touch este unul dintre cele mai populare produse doTerra, parte a gamei complexe ZenGest.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 36.33€
PREȚ DE MEMBRU:27.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv ZenGest Touch doTerra – Descriere

Datorită aplicațiilor sale digestive importante și aromei liniștitoare, amestecul de uleiuri esențiale ZenGest Touch a devenit rapid extrem de popular în rândul clienților doTerra.
Aroma sa plăcută și distinctă de lemn dulce și flaconul roll-on extrem de comod face posibilă folosirea aromatică și locală a acestui amestec puternic, oriunde te-ai afla.

Masează topic amestecul ZenGest Touch doTerra pentru a calma un stomac agitat și a te bucura de starea reconfortantă pe care ți-o conferă. În plus, aroma sa calmantă poate ameliora efectele răului de mișcare.
De asemenea, poți folosi amestecul și pentru meditație, când ai nevoie de liniște.
Fie că ești acasă sau ai nevoie de susținere digestivă în deplasare, ZenGest Touch oferă o aromă și o senzație liniștitoare pe care le vei dori întotdeauna alături.

Amestec exclusiv ZenGest Touch doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

 •  Ia întotdeauna flaconul practic de ZenGest Touch cu tine în călătorii pentru a ameliora efectele răului de mișcare.
 •  Aplică amestecul ZenGest Touch pe stomac și masează bine înainte de un zbor cu avionul sau înainte de un drum lung cu mașina, pentru a te bucura de aroma sa calmantă.
 •  Aplică amestecul ZenGest Touch în palme, freacă-le una de alta și du mâinile căuș la nas, respirând adânc atunci când simți că nervii și stresul te fac să te simți greoi și neliniștit.
 •  Aplică ZenGest Touch pe mâini în cadrul meditației și repetă-ți în minte afirmații pozitive pentru a reuși să te calmezi și să te bucuri de aroma dulce și liniștitoare a amestecului ZenGest.
 •  Aplică amestecul doTerra ZenGest Touch pentru susținere pe încheieturi și punctele de puls ori de câte ori călătorești. Respiră adânc pentru a te bucura de parfumul dulce și mentolat și pentru a avea parte de o călătorie mult mai plăcută.
 •  Aplică amestecul ZenGest Touch pe încheieturile mâinilor sau pe perna de gât pentru călătorii atunci când pleci la drum cu copii care se confruntă cu rău de mașină. Aroma acestui amestec îi va liniști și îi va ajuta să ajungă cu bine la destinație.

Amestec exclusiv ZenGest Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe zona dorită. Nu necesită diluare.

Amestec exclusiv ZenGest Touch doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Anason (semințe)
Ulei esențial de Mentă (plantă integrală)
Ulei esențial de Ghimbir (rizom/rădăcină)
Ulei esențial de Chimen (semințe)
Ulei esențial de Coriandru (semințe)
Ulei esențial de Tarhon (plantă integrală)
Ulei esențial de Fenicul (semințe)
Ulei de cocos fracționat

Amestec exclusiv Zengest Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi amestecul de uleiuri esențiale. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: condimentat, dulce, mentolat, lemn dulce
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?