Amestec pentru calmarea durerii Deep Blue Oil doTerra (5 ml)

Un amestec pentru uz extern obținut din uleiurile esențiale doTerra de Wintergreen, Camfor, Mentă, Ylang Ylang, Mușețel Albastru Marocan, Mușețel German, Helichrysum și Osmanthus, amestecul exclusiv Deep Blue oferă o senzație calmantă și răcoritoare, perfectă pentru un masaj reconfortant.

Sinonim cu senzația de alinare și calmare a durerilor, Deep Blue este folosit cu succes de sportivi și de pasionații de mișcare, pentru calmarea durerilor musculare și relaxarea corpului după o activitate intensă.

Amestecul calmant Deep Blue este formulat din uleiuri esențiale doTerra pure și testate, ceea ce face ca acest amestec să fie atât de eficient și de puternic și unul dintre cele mai populare amestecuri exclusive din gama doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 58.67€
PREȚ DE MEMBRU:44€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Deep Blue Oil doTerra – Descriere

Încă de la crearea Deep Blue, atât amestecul calmant cât și celelalte produse doTerra formulate pe baza acestuia au fost printre preferatele clienților doTerra, datorită naturii eficiente și puternice.
Amestecul exclusiv Deep Blue doTerra poate fi aplicat topic pentru a oferi o senzație răcoritoare și calmantă, perfectă pentru un masaj reconfortant.

Popular în rândul sportivilor și pasionaților de mișcare, acest amestec poate fi folosit în egală măsură pentru masaje de relaxare sau pentru alinarea durerilor după diverse activități inevitabile în viața de zi cu zi, precum un weekend de curățenie, grădinărit, cumpărături, mutarea într-o locuință nouă, etc.
Acest amestec exclusiv marca doTerra poate fi aplicat pe piele prin contact direct sau poate fi diluat cu ulei de cocos fracționat doTerra, pentru persoanele cu o piele sensibilă.

Amestec exclusiv Deep Blue Oil doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică 1-2 picături de amestec Deep Blue la nivel topic, diluat cu ulei de cocos fracționat doTerra pentru a te bucura de proprietățile sale calmante și răcoritoare.
 •  Combină amestecul calmant Deep Blue cu ulei de cocos fracționat doTerra pentru un masaj relaxant, ideal atât înainte cât și după un antrenament. Vei spori astfel fluiditatea mișcărilor și vei oferi un plus de protecție pielii sensibile.
 •  Aplică 1-2 picături de amestec exclusiv Deep Blue pe tălpi și pe genunchi înainte și după antrenament, pentru a aduce alinare și confort.
 •  Combină amestecul exclusiv Deep Blue cu ulei de cocos fracționat doTerra și masează seara, la culcare, picioarele copiilor, pentru a alina durerile provocate uneori de puseele de creștere și pentru a le oferi un somn liniștitor, fără disconfort, grație efectului răcoritor și calmant al acestui amestc.
 •  Masează câteva picături de amestec Deep Blue pe zona lombară după o zi în care antrenamentul a pus o presiune majoră pe spate sau după o zi de stat în picioare. Senzația răcoritoare și calmantă a amestecului exclusiv Deep Blue îți va aduce alinare la capătul unei zile extenuante.
 •  Masează brațele și picioarele cu amestecul exclusiv Deep Blue seara, după o zi obositoare de curățenie, în care ți-ai mișcat constant membrele. Relaxarea și alinarea oferite de acest amestec sunt o răsplată bine-venită pentru corpul tău!
 •  Aplică amestecul Deep Blue pe mâini și pe tălpi după o zi de grădinarit, pentru a-ți relaxa mușchii și a-i pregăti pentru o nouă zi în grădină.
 •  Fă-i bunicii tale un masaj al mâinilor cu amestecul exclusiv Deep Blue, pentru a-i relaxa articulațiile și a-i hidrata pielea, grație efectului calmant al amestecului Deep Blue.
 •  După o întreagă în fața calculatorului, masează degetele, încheieturile, umerii și gâtul cu amestecul exclusiv Deep Blue pentru a elimina tensiunea și a calma, răcori și alina zonele afectate.
 •  Masează picioarele cu amestecul Deep Blue diluat cu ulei de cocos fracționat doTerra după o tură lungă de alergare, pentru a le oferi relaxare și confortul necesar după un antrenament intens.

Amestec exclusiv Deep Blue Oil doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Utilizare topică: Aplică local pe zona dorită. Diluează cu Ulei de cocos fracționat doTerra, pentru a reduce la minimum orice problem legată de sensibilizarea pielii.

Amestec exclusiv Deep Blue Oil doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Wintergreen nepalez (frunză);
Ulei esențial de Camfor (scoarță)
Ulei esențial de Mentă (planta integrală);
Ulei esențial de Ylang Ylang (floare);
Ulei esențial de Helichrysum (floare);
Ulei esențial de Mușețel Albastru Marocan (floare);
Ulei esențial de Mușețel German (floare);
Ulei esențial de Osmanthus (floare).

Amestec exclusiv Deep Blue Oil doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare și la raze UV cel puțin 12 ore dupa aplicarea produsului.

Descriere aromatică: mentolat, camforaceu
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?