Amestec pentru calmarea durerii Deep Blue Roll-on doTerra (10 ml)

Un amestec pentru uz extern obținut din uleiurile esențiale doTerra de Wintergreen, Camfor, Mentă, Ylang Ylang, Mușețel Albastru Marocan, Mușețel German, Helichrysum și Osmanthus, amestecul exclusiv Deep Blue oferă o senzație calmantă și răcoritoare, perfectă pentru un masaj reconfortant.

Sinonim cu senzația de alinare și calmare a durerilor, Deep Blue este folosit cu succes de sportivi și de pasionații de mișcare, pentru calmarea durerilor musculare și relaxarea corpului după o activitate intensă.
Amestecul Deep Blue Roll-on aduce toate beneficiile amestecului calmant Deep Blue într-o sticluță convenabilă roll-on, calmând și relaxând mai ales după un antrenament intens.

Uleiurile esențiale pure și testate din compoziția amestecului Deep Blue oferă confort pentru spate, picioare și tălpi, iar formula roll-on este extrem de ușor de folosit oricând și oriunde.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 101€
PREȚ DE MEMBRU:75.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Deep Blue Roll-on doTerra – Descriere

Un produs fundamental din gama Deep Blue doTerra, amestecul calmant Deep Blue Roll-On este unul dintre cele mai populare produse doTerra, grație naturii sale eficiente și puternice dar și ușurinței sale în utilizare.
Formulat să calmeze și să răcorească pielea, Deep Blue este un amestec îmbogățit de uleiuri, perfect de utilizat după o zi lungă sau după un antrenament intens. Bucură-te de efectele sale răcoritoare și calmante într-un recipient roll-on de 10 ml, pe care îl poți lua cu tine în geantă, într-o borsetă sau chiar în buzunar, astfel încât să îl ai mereu la îndemână, la serviciu, acasă sau la sală.

Amestecul exclusiv Deep Blue Roll-on doTerra poate fi aplicat topic, fiind alegerea perfectă pentru un masaj reconfortant sau pentru alinarea durerilor după diverse activități, fie ele sportive sau activități inevitabile în viața de zi cu zi, precum un weekend de curățenie, grădinărit, cumpărături, mutarea într-o locuință nouă, etc.

Amestec exclusiv Deep Blue Roll-on doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul Deep Blue Roll-on cu ajutorul recipientului ușor de folosit și masează pe zona lombară după o zi în care ai ridicat greutăți mari.
 •  Aplică Deep Blue Roll-on pe degete, incheieturile mîinilor, umeri și gât după o zi lungă de muncă.
 •  Masează amestecul Deep Blue Roll-on pe picioarelor copiilor în creștere, înainte de culcare.
 •  Aplică amestecul Deep Blue cu ajutorul sticluței roll-on pe tălpi și genunchi, înainte și după un antrenament, și masează pentru a te bucutra de un efect răcoritor și revigorant, dar și pentru a beneficia de efectele calmante ale acestui amestec.
 •  Masează brațele și picioarele cu amestecul exclusiv Deep Blue Roll-on seara, după o zi obositoare de curățenie, în care ți-ai mișcat constant membrele. Relaxarea și alinarea oferite de acest amestec sunt o răsplată bine-venită pentru corpul tău!
 •  După o întreagă în fața calculatorului, masează mâinile și gâtul cu amestecul Deep Blue Roll-on pentru a elimina tensiunea și a calma, răcori și alina zonele afectate.
 •  Aplică pe mușchii și articulațiile solicitate în timpul unui antrenament intens, pentru a elibera tensiunea de pe articulații și mușchi, dar și pentru a calma durerile.

Amestec exclusiv Deep Blue Roll-on doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Utilizare topică: Aplică local pe zona dorită. Dacă ai o piele sensibilă diluează amestecul Deep Blue cu Ulei de cocos fracționat doTerra, pentru a reduce la minimum orice problemă legată de sensibilizarea pielii.

Amestec exclusiv Deep Blue Roll-on doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Wintergreen nepalez (frunză);
Ulei esențial de Camfor (scoarță)
Ulei esențial de Mentă (planta integrală);
Ulei esențial de Ylang Ylang (floare);
Ulei esențial de Helichrysum (floare);
Ulei esențial de Mușețel Albastru Marocan (floare);
Ulei esențial de Mușețel German (floare);
Ulei esențial de Osmanthus (floare).

Amestec exclusiv Deep Blue Roll-on doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare și la raze UV cel puțin 12 ore dupa aplicarea produsului.

Descriere aromatică: mentolat, camforaceu
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?