Amestec pentru calmarea durerii doTerra Deep Blue Touch (10 ml)

Amestectul pentru calmarea durerii doTerra Deep Blue Touch oferă beneficiile liniștitoare ale amestecului exclusiv Deep Blue diluat într-o bază de Ulei de cocos fracționat doTerra. Această formulă este una ideală pentru persoanele cu pielea sensibilă care își doresc să se bucure de efectele răcoritoare și calmante ale amestecului exclusiv Deep Blue marca doTerra, fără efecte adverse legate de sensibilizarea pielii.

Disponibil sub formă de flacon cu bilă (roll-on) de 10 ml, amestecul Deep Blue Touch este extrem de ușor și de rapid de folosit, atât ca masaj calmant cât și pentru a oferi o senzație răcoritoare și reconfortantă ori de câte ori simți nevoia.

Fiind diluat în Ulei de cocos fracționat, amestecul Deep Blue Touch este unul dintre cele mai populare amestecuri doTerra și pentru copii și vârstnici.
Gama de produse doTerra Touch reușește astfel să obțină echilibrul perfect între protejarea pielii sensibile și menținerea beneficiilor uleiurilor esențiale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 66.67€
PREȚ DE MEMBRU:50€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec calmant doTerra Deep Blue Touch – Descriere

Sinonimă cu senzația de alinare și calmare a durerilor, gama Deep Blue doTerra este folosită cu succes de sportivi și de pasionații de mișcare, dar nu numai, pentru calmarea durerilor musculare și relaxarea corpului după o activitate intensă.

Amestecul calmant doTerra Deep Blue Touch conține nouă dintre cele mai apreciate uleiuri doTerra – Wintergreen, Camfor, Mentă, Ylang Ylang, Mușețel Albastru Marocan, Mușețel German, Helichrysum și Osmanthus – diluate într-o bază de Ulei de cocos fracționat, fiind
ideal pentru copii și adulți.

Amestecul se poate aplica direct pe piele, astfel încât să te poți bucura imediat de beneficiile uleiurilor esențiale și să experimentezi senzația răcoritoare și calmantă a doTerra Deep Blue Touch, mai ales după o zi lungă sau după un antrenament intens.
Deep Blue oferă efecte liniștitoare care aduc alinare articulațiilor și mușchilor reci și tensionați.
Combinația liniștitoare a uleiurilor esențiale pure, certificate CPTG, ajută la diminuarea tensiunii și face din amestecul Deep Blue Touch un must-have pentru rutina ta zilnică, ușor de luat oriunde, în geantă sau chiar în buzunar.

Amestec calmant doTerra Deep Blue Touch – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul Deep Blue Touch pe mușchi, în timpul încălzirii sau rutinei tale obișnuite de stretching, pentru a-ți pregăti corpul pentru activitatea fizică.
 •  Folosește amestecul Deep Blue Touch după un antrenament, ca parte a unui masaj de alinare a mușchilor obosiți. Pentru mulți sportivi masajul este o parte regulată și vitală a recuperării post-antrenament, iar amestecul Deep Blue Touch face această rutină mai plăcută și mai eficientă.
 •  La finele unei zile grele, când simți efectele mișcării, statului în picioare sau statului pe scaun prea mult timp, oferă confort picioarelor și tălpilor cu un masaj îmbogățit cu amestecul Deep Blue Touch.
 •  Ține un flacon de Deep Blue Touch mereu la îndemână în dormitor, pentru a te bucura de un masaj liniștitor pentru picioare, în fiecare seară înainte de culcare.
 •  Masează Deep Blue Touch pe mâini, încheieturi, umeri și gât după o activitate sportivă, după ce ridici greutăți mari sau după ore lungi în fața calculatorului, pentru un efect revigorant.
 •  Aplică Deep Blue Touch pe picioare și pe genunchi înainte și după activitatea fizică.
 •  Masează Deep Blue Touch pe gambele și coapsele copiilor înainte de culcare, pentru a ameliora disconfortul ocazional de creștere.
 •  Aplică Deep Blue pe zona lombară după o zi în care ai transportat greutăți în timpul mutării.

Amestec calmant doTerra Deep Blue Touch – Instrucțiuni de utilizare

Utilizare topică: Aplică local pe zona dorită, în funcție de necesități. Nu necesită diluare.

Amestec calmant doTerra Deep Blue Touch – Ingrediente

Ulei de cocos fracționat
Ulei esențial de Wintergreen nepalez (frunză);
Ulei esențial de Camfor (scoarță)
Ulei esențial de Mentă (planta integrală);
Ulei esențial de Ylang Ylang (floare);
Ulei esențial de Helichrysum (floare);
Ulei esențial de Mușețel Albastru Marocan (floare);
Ulei esențial de Mușețel German (floare);
Ulei esențial de Osmanthus (floare).

Amestec calmant doTerra Deep Blue Touch – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: mentolat, camforaceu
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?