Amestec pentru zile delicate Clary Calm doTerra (10 ml)

Un amestec pentru uz extern obținut din uleiuri esențiale de Salvie, Levănţică, Bergamotă, Mușețel Roman, Cedru, Ylang Ylang, Mușcată, Fenicul, Morcov (sămânță), Palmarosa și Vitex, ClaryCalm este un amestec exclusiv de uleiuri esențiale ce asigură un efect calmant și liniștitor.

Așa cum o arată și denumirea sa inițială – Amestec Lunar pentru Femei – Clary Calm este conceput pentru a oferi alinare și calmare femeilor în zilele delicate ale ciclului menstrual.
El răcorește pielea și favorizează echilibrul emoțional și în plus, utilizează ulei esențial de Bergamotă FCF (fără furanocumarină), pentru a preveni fotosensibilitatea.
Iată de ce amestecul Clary Calm doTerra este un ulei care nu trebuie să lipsească din arsenalul niciunei femei.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 53€
PREȚ DE MEMBRU:39.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec exclusiv Clary Calm doTerra – Descriere

Amestecul ClaryCalm doTerra este renumit ca amestec de uleiuri esențiale răcoritoare atunci când este utilizat local, oferind un parfum feminin plăcut, cu note florale și ierbale.
Fie că ai nevoie de efecte răcoritoare pentru piele, fie că vrei să îți echilibrezi emoțiile, ClaryCalm este partenerul perfect în momente de disconfort și de nevoi speciale.
Clary Calm este un mod natural de a te echilibra și de a-ți regăsi calmul, aroma calmantă a acestui amestec fiindu-ți de un real ajutor atunci când simți că ziua ta e dată peste cap.
ClaryCalm este un amestec exclusiv de uleiuri esențiale doTerra special alese pentru femei. Clary Calm vine într-o sticlă foarte comodă cu roll-on, care o face extrem de ușor de folosit oricând și oriunde.
Când te simți îmbujorată și fierbinte aplică amestecul pe ceafă pentru un efect calmant.
Când ai nevoie de alinarea durerilor menstruale aplică amestecul cu ajutorul sticluței pe abdomen și aplică deasupra o compresă caldă.
Când folosești Clary Calm doTerra în difuzor, aroma sa calmantă te va ajuta să te relaxezi și să îți acorzi timpul cuvenit.

Amestec exclusiv Clary Calm doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică amestecul Clary Calm pe abdomen în perioada ciclului menstrual pentru un masaj calmant și bucură-te de beneficiile liniștitoare ale acestui amestec, atunci când corpul tău se confruntă cu disconfortul emoțional și fizic.
 •  Pune în palmă o picătură de amestec ClaryCalm, freacă-ți palmele între ele și inhalează mirosul timp de 30 de secunde, atunci când simți că trebuie să îți centrezi emoțiile și să îți recapeți calmul. Aroma liniștitoare a ClaryCalm poate liniști și echilibra emoțiile sporite atunci când este aplicată local. Nu uita, însă: ClaryCalm te poate ajuta să îți echilibrezi starea de spirit pe tot parcursul lunii, nu doar în timpul menstruației.
 •  Aplică amestecul Clary Calm topic pentru un efect răcoritor și calmant atunci când simți că te cuprinde un val de căldură sau când simți căte înroșești la față. Profită de recipientul roll-on extrem de comod și aplică pur și simplu amestecul pe piele pentru o senzație de răcoare care te va ajuta să te liniștești.
 •  Masează amestecul Clary Calm pe ceafă, pe tâmple sau chiar pe tălpi, pentri a te bucura de o senzație răcoritoare și fină. Pentru a evita orice sensibilitate a pielii, diluează amestecul ClaryCalm cu ulei de cocos fracționat doTerra.
 •  Aplică amestecul Clary Calm cu ajutorul sticluței roll-on pe abdomenul inferior și acoperă cu o pătură electrică, pentru un plus de căldură și un efect calmant, atunci când durerile menstruale îți dau bătăi de cap.
 •  Pune 3-4 picături de amestec Clary Calm în difuzorul pentru uleiuri esențiale când simți că emoțiile tale sunt la cote înalte, sau când te simți excesiv de sensibilă. Difuzarea amestecului Clary Calm în timp ce te odihnești pe canapea, cu cartea preferată în mână este un mod excelent de a-ți centra emoțiile și de a scăpa de sensibilitatea excesivă.

Amestec exclusiv Clary Calm doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Utilizare topică: Aplică local pe partea din spate a gâtului, pe tâmple sau pe abdomen, după nevoie. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.

Amestec exclusiv Clary Calm doTerra – Ingrediente

Ulei esențial de Salvie (floare);
Ulei esențial de Levănțică (floare)
Ulei esențial de Bergamotă (coajă);
Ulei esențial de Mușețel Roman (floare);
Ulei esențial de Ylang Ylang (floare);
Ulei esențial de Cedru (lemn);
Ulei esențial de Mușcată (planta întreagă);
Ulei esențial de Fenicul (semințe);
Ulei esențial de Semințe de Morcovi;
Ulei esențial de Palmarosa (iarba);
Ulei esențial Vitex (Frunze/fructe).

Amestec exclusiv Clary Calm doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare și la raze UV cel puțin 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: floral, ierbal, cu aromă de conifere
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?