Amestec roll-on Iasomie Touch (Jasmine Touch) doTerra (10 ml)

Amestecul Iasomie Touch combină Uleiul de cocos fracționat cu absolutul de Iasomie pentru o aplicare ușoară și mai multă ușurință în utilizare.
Considerată „regina florilor”, Iasomia este apreciată în întreaga industrie a parfumurilor pentru aroma sa extrem de parfumată, motiv pentru care și amestecul Iasomie Touch este ideal pentru a fi folosit ca parfum personal.

Uleiurile florale oferite de doTerra sunt unice fiecare în parte datorită delicateții petalelor de flori din care provin. Dintre acestea, Iasomie absolut este un ulei unic, nu numai pentru că este foarte rar, ci și datorită modului în care trebuie produs.

Dacă majoritatea uleiurilor florale pot fi distilate cu abur, uleiul de iasomie este creat ca absolut, deoarece distilarea cu abur i-ar distruge compoziția chimică delicată. Produsele absolute sunt similare cu uleiurile esențiale, însă ele sunt extrase într-un mod diferit, necesitând separarea parafinei și cerii de compușii aromatici volatili, pentru ca produsul final să fie mai puternic.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 72.67€
PREȚ DE MEMBRU:54.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Amestec roll-on Iasomie Touch doTerra – Descriere

Amstecul roll-on Iasomie Touch doTerra este unul dintre cele mai apreciate produse oferite de doTerra, fiind renumit atât datorită aromei sale calde și florale, cât și datorită multitudinii de beneficii pe care le oferă atât la nivel aromatic, cât și topic.
Acest absolut extrem de parfumat păstrează chimia delicată a florilor de iasomie, ce pot aduce beneficii bogate pielii sau pot fi purtate ca un parfum personal dulce, plăcut și romantic.
Mai mult decât atât, Iasomie Touch poate stimula starea de spirit, promovând de asemenea și o perspectivă pozitivă.
Renumit pentru beneficiile sale pentru piele, Iasomie Touch poate contribui la reducerea imperfecțiunilor pielii și promovează un ten sănătos și strălucitor.
Indiferent dacă îl incluzi pe termen lung în rutina ta de îngrijire a pielii sau decizi să îl porți doar pentru o noapte, Iasomie Touch de la doTerra se va potrivi cu siguranță în colecția ta de uleiuri esențiale florale.

Amestec roll-on Iasomie Touch doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică Iasomie Touch în palme, du mâinile căuș la nas și respiră profund, pentru a inhala parfumul cald de iasomie, pentru a te detașa de stările de insatisfacție și nemulțumire și a te bucura de prezent.
 •  Aplică Iasomie Touch pe porțiunile de ten cu probleme, de două ori pe zi, dimineața și seara, înainte de crema hidratantă pe care o folosești în mod obișnuit și te vei bucura de un ten radios și cu aspect sănătos.
 •  Adaugă Iasomie Touch la rutina ta de zi cu zi pentru îngrijirea feței și vei aduce astfel o binecuvântare pentru pielea delicată a feței.
 •  Ține întotdeauna în geantă sau la îndemână în mașină recipientul roll-on de Iasomie Touch și aplică-l oriunde și oricând, chiar și atunci când ești în mișcare, pentru a-ți stimula starea de spirit.
 •  Pune amestecul Iasomie Touch în ghiozdanul copilului tău adolescent pentru a-i permite să aibă grijă singur de starea de spirit și de dispoziția sa. Învață-l, de asemenea, și să-l folosească pentru eventualele imperfecțiuni ale tenului.
 •  Aplică Iasomie Touch pe tâmple înainte de un antrenament la sală pentru a-ți menține o stare de spirit pozitivă.
 •  Folosește amestecul Iasomie Touch după ce îți închei antrenamentul, pentru a te bucura de beneficiile sale ca parfum natural, capabil să schimbe starea de spirit.
 •  Aplică-l pe piele în straturi suprapuse, alături de alte amestecuri roll-in precum Levănțică Touch sau Tămâie Touch, pentru a crea o stare de relaxare și pace. Aplică pe tălpi sau pe tâmple pentru a te bucura de parfumul său.
 •  Pentru un parfum captivant, aplică Iasomie Touch pe încheieturi și gât și bucură-te de aroma sa dulce și plăcută oriunde ai merge. Ține-l mereu în geantă pentru un retuș ușor al parfumului său romantic.
 •  Aplică o cantitate generoasă de Iasomie Touch cu ajutorul flaconului comod roll-on pe zonele care simți că au nevoie de atenție și bucură-te de aroma liniștitoare și de baza hidratantă de Ulei de cocos fracționat, într-un masaj relaxant.
 •  Aplică Iasomie Touch pe tălpi sau pe tâmple, seara după duș, pentru un parfum echilibrat la sfârșitul zilei, și pentru a crea un mediu liniștitor.
 •  După bărbierit, aplică pe față amestecul Tămâie Touch pentru calmare, urmat de Iasomie Touch, pentru a reduce iritația și a remedia orice problemă suplimentară a tenului.
 •  Aplică Iasomie Touch pe încheieturi în timpul meditației, pentru a elimina stresul și pentru te ancora în prezent. Te vei bucura astfel de un binemeritat moment de pace.

Amestec roll-on Iasomie Touch doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe piele pentru parfumare și îngrijirea pielii sau masaj, cu ajutorul flaconului roll-on. Nu necesită diluare suplimentară.

Amestec roll-on Iasomie Touch doTerra – Ingrediente

Absolut de iasomie (floare)
Ulei de cocos fracționat

Amestec roll-on Iasomie Touch doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Iasomie Touch. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: floral intens, cald, moscat, exotic
Constituenți principali: acetat de benzil, benzoat de benzil
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 10 ml: conține 170 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?